Onsdag

Hejsan! Förlåt för att jag inte har hunnit blogga på ett tag, men det har varit fullt upp för min del, först på morronen for jag, Sofia, Elin coh Isak och kollade på kossor och sånt, sen for vi och badade på Umeå lagun, sen duschade vi och allt sånt, sen åt vi, sen for vi och kollade på damlagets träningsmatch, sen for vi tillbaka till campingen och spelade lite fotboll, kaxade med norrmän gjorde vi också ;) sen åt vi, sen spelade vi mer fotboll oh nu sitter jag i husvagnen och har nyss packat min väska, imorron börjar nämligen våran fotbollscup så jag ska bo med mitt lag i ett klassrum, det blir nog supåerkul!

Jag vat, kortfattat inlägg men måste gå och sova ;) pusshejs!

Minigolf..

Hejsan! Vi har haft en riktigt trevlig kväll, vi åt kinamat, kyckling med cashewnötter för min del. Sen gick jag, Elin, Sofia, Elins lillebror Isak och Sofias lillasyster Cecilia och spelade minigolf. Det gick "jättebra" för mig, hehe, det var nån kille som sköt en boll i min axel, aj, hahaha, sen då jag skulle "putta" (eller vad man nu säger) så kom en annan kille moch sa "hole in one" och jag sköt bollen åt (urskäkta) helvete, haha, då sa han "eller inte..". Konstigt nog kom jag tvåa med 56 poäng efter Elin som hade 53 poäng, fråga mig inte hur det gick till, hehe.. Sen gick vi till en "studsmatta" (en jättestor luftuppfylld grej som man kan hoppa på), haha, det var några killar där och luften höll på att tömmas, då killarna hoppade så skapades det typ "vågor", hehe, en kille gjorde det ganska nära mig så jag typ flög omkull, då började han skratta.. x) hehe, konstigt att sånt här alltid händer just mig xP nu ska jag ta och äta lite vattenmelon och sen blir det sängen för mig.

My day

Hejsan! Jag har hunnit göra rätt mycket jag, först var jag som sagt var på stan med Elin ch Sofia, jag köpte för 700 kronor! Ajdå..
♥ Ett röd-rosa randigt linne, Carlings 179:-
♥ Ett vitt "oversize" linne, Gina Tricot 129:-
♥ En vit-lila randig kofta, Bikbok 199:-
♥ Svarta "genomskinliga" tights, H&M 79,50:-
Sen åt vi lunch på nån kina-restaurang, buffé. Det var jättegott, fast vi hade lite problem, hehe. Vi visste nämligen inte hur vi skulle göra, först gick vi fram till kassan och sa att vi ville ha ett bord för tre, snubben som stod där såg typ förvirrad ut och pekade mot nåt ställe där det fanns lediga bord, vi slog oss ner, sen väntade vi aslänge tills nån kypare kom och gav oss menyer, men vi ville ju ha buffe så vi gick till kassan och sa det, då tog dom äntligen betalt och vi kunde äta, hehe, okej, så krångligt lät det inte men det var faktiskt det! Hahaha, vi fikade också nån timme senare, wienerbröd och fanta för min del ;)

Då vi kom tillbaka till campingen var det bara att byta om eftersom att vi skulle vara med på damernas fotbolspass, det var roligt! Nu har jag nyss duschat oh sitter i husvagnen och smaskar godis, mums

P.S Har blondinbella färgat håret`Huh?! D.S

wakeup

God morron! Jag är då redan vaken. Vi far iväg mot stan klockan halv elva och jag ville hinna platta håret oh sånt. Jag hann iallafall med ett inlägg ;) hehe. Nu ska jag ta och äta lite frukost, kanske jag bloggar under dagen ;P

Vi släppte ut barnet inom oss ;)

Hejsan! Kvällen tillbringades med Elin och Sofia, vi har drivit runt här litegrann på campingen oh barnslat oss ;) Imorron ska vi in till staden och shoppa! Det blir en heldag där, får se om jag slänger in nåt inlägg på morronen, annars kanske en mobilblogg kommer upp under dagens lopp. Sov gott iallafall!♥


Umeå

Hejasn! Är framme i Umeå nu. Det finns trådlöst internet här så jag har full möjlighet att kunna blogga ;) Fast jag kommer givetvis inte sitta inne vid datorn hela tiden.. ;) Hoppas att ni har det bra!

Påväg

Hejsan! Sitter i bilen nu, vi är alldeles snart framme i umeå, bilfärden har varit astråkig, slumrade till ett litet tag men annars så har jag bara chillat, nyss körde en motorcykel förbi och skrämde livet ur mig, den kom så plötsligt x) hoppas att ni har roligare än mig!

7??

Godmorron! Idag är det dags att fara iväg till Umeå, därav den tidiga uppstigningen, jag är verkligen superpigg! hehehe... Eller inte.. Måste göra annat nu bloggar senare, hejs

Blodet droppar bloooodet droppar..

Hejsan! Träningen gick bra, haha, fast en liten sak hände ;) Jag krockade med Elin och fick hennes öra i mitt huvud, typ. Jag höll handen där det gjorde ont och tittade på Elin. Hon såg ut att ha rätt ont, själv gjorde det knappt ont alls, jag tog bort handen från pannan, då började minha lagkamrater säga att jag blödde och då kollade jag ner på min hand, den var alldeles bloddränkt, jag kände hur blodet rann ner för hela mitt ansikte, jag tyckte att det var så äckligt att jag började gråta. Bloden bara rann, ni skulle sett västen jag hade på mig, den hade inte lite blod på sig ;) hehe, mina tränare typ dränkte hela mitt huvud i vatten och sen satte dom på ett plåster och jag fortsatte träningen som om ingenting hade hänt, men nog var jag lite förvirrad, haha x)

Photoshoppat

Jag kan göra rörliga bilder i photoshop! xP

Night at the museum 2

Som sagt var så såg jag på Night at the museumj 2 igår, för andra gången, hahaha, den är riktigt kul men roligast är nog Einsteinarna, haha, kolla här:
Ahaha, dom är asroliga ;P

Jag ger den 5 av 5 stjärnor ;)

Bilder

Här kommer bilderna från gårdagen ;)
Mat och solnedgång över hustak x)

Outfit
♥ Svart kofta H&M
♥ Randigt linne JC
♥ Jeansleggings Bikbok

Och slutlligen dagens frukost

Godmorron!

Godmorron! I min familj är det näst intill omöjligt att somna om man går och lägger sig först, för då sitter mamma och pappa i vardagsrummet och pratar högt, är det inte det som stör är det Sandra som bablar om nåt ointressant med mamma, är det inte det så är det nån TV på hög volym, är det inte det så far något och smäller i dörrar är det inte det så klampar nån omkring i huset så att det hörs högt. Jag blir övertrött och börjar skrika åtdom andra att vara tysta, ingen skillnad, och så fortsätter det tills alla har gått och lagt sig, då kan man äntligen sova. Dessutom väcktes jag av pappa klockan 11, härligt.. Hehe, inte nåt speciellt posetivt inlägg.. Ska iallafall gå och käka frukost nu (plättaaar), hejdå!

Hemma!

Hejsan! Är hemma igen. Vi hade det jättetrevligt. Efter vi hade ätit cyklade vi in till stan, till Kina och Mats, dom hade en jättefin lägenhet och deras balkong var asstor! Typ lika stor som vårat vardagsrum (det säger inte er så mycket) men den var stor! Jag busad lite med deras dampiga lilla hund kasper, jättegullig med väldigt hetsig x) Bilder kommer sen, mamma och pappa är nämligen inte hemma och jag har fotat med deras mobiler. Nu ska jag iallafall slappa framför TVn.

Brottom

Hejsan! Jag sitter och torkar håret samtidigt som jag bloggar. Jag har nämlige lite brottom. Vi ska och äta på Toscana. Det var faktiskt flera år sen vi umgicks med Kina och Mats, det är alltså mina föräldrars kompisar. Jag lägger ut bilder sen när jag kommer hem. Ha en bra kväll!
Lite vattenmelon slank ner i kistan

Kroppsmålningar

Satt och kollade på en sida då domhär häftiga "kroppsmålningarna" dök upp.

Hehe, den här var nästan lite läskig ;)

Frukt

Hejsan! Har skapat en ny kategori, photoshop. Där kommer jag lägga in bilder som jag har photoshoppat. Vi börjar med den här

Hehe, frukt, satt och klippte ut och klistrade in, bara för skojsskull x)

Godmorron!

God morron! Jag sov faktiskt riktigt länge idag. Var väl trött eller nåt ;) Idag är det iallafall lördag, jag tror att jag ska titta på night at the museum 2 om jag inte lyckas övertala mamma om att gå och se Harry Potter på bio.Åh jag vill så himla gärna se den! Nu ska jag iallafall ta frukost,hoppas att ni har sovit gott!

Melindas design

Hejsan! Har nyss slängt ihop Melindas design

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

En till photoshoppad bild ;)



Gissa vems låtar jag nöter?

Photoshop!

Hejsan! En god måltid har avnjutits, har tittat på då Bolt sprang och nu sitter jag här med min älskade, efterlängtade mangosorbet. Har fått photoshop på min dator nu (äntligen) så jag slipper använda pappas dator.
Redigerade den här bilden nyss, hehe, snygg va? x)

Bikini, shorts och bulla!

Här kommer min nya bikini och mina nya shorts ;)
Mamma och pappa hade köpt fika också ;)

Stan med mamma

Hejsan! Har nyss kommit hem från stan. Var och köpte en bikini med mamma, fick ett par shorts också. Nu är jag så sjukt trött så jag ska nog bara gå och lägga mig och slappa. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag!

Häftig utsikt

Här skulle jag deffinitivt kunna bo
!

Sleepy

Hejsan! Har suttit och pillat på en design, hållt på lite med photoshop och ätit godis. Nej, jag ska inte byta design, jag prövade bara en ny grej ;) jag satt dessutom och kom på nya saker som man kan göra i stilmallen. Okej tråkigt inlägg men börjar bli riktigt törtt, sovmorron i morron! Det ska bli skönt, men nu ska jag äta nn jordgubbe och sen bums isäng ;) godnatt! :D

Makro

Jag älskar verkligen att fota med makro ;)

It's over

Åh! Äntligen är träningsveckan över! Detta ska firas med godis! Ska fara iväg och köpa en chokladkaka senare ;) Just nu ska jag bara vila min slitna kropp, hehe

Sista fyspasset

Snart dags för sista fyspasset på den här träningsveckan. Idag ska vi typ fara och springa i vatten! Det blir säkert jättekul!

Ska äta frukost nu hoppas ni får en underbar dag!

Change

Hejsan! Träningen gick bra och var rolig. Har inget mer att tillägga om det.

Satt och kollade igenom gamla bilder på datan, då slog det mig hur mycket jag egentligen har förändrats, bara på det här året..

nyår


Rubrik saknas

Förstya träningspasset gick bra och var riktigt kul! Annars har jag inte mycket att tillägga

Hahaha, häftigt or what? ;)


...

Godmorron! Jag är verkligen supertrött, kan inte sluta gäspa.. Jag tror att passet idag kommer att bli lika jobbigt som i måndags, men jag hoppas att det inte blir det. Det är hur som helst näst sista träningsdagen nu, jag börjar bli rätt sliten .. ;) Ska gå och käka lite frukost nu, hejdå!


Husbil

Då vi var på husvagnssemester hade jag verkligen inte klagat över att få bo i en sån här husbil..

Hemma!

Hejsan! Då var dagens andra träningspass avklarat. Det var faktiskt riktigt kul! Förövrigt har jag ingen kommentar. Ska snart äta, det blir nått grillat. Sen ska jag låna pappas mobil och fota lite grann ;) hehe, kände mig väldigt sugen på det, fråga inte varför ;) Jag vill även tacka för alla söta kommentarer som jag har fått, you know, me like ;) Hehe, ha det bra så länge! 

Andra fyspasset

Hejsan! Nu är jag hemma från träningen. Eftersom att det regnade hölls passet inomhus. Vi körde fys idag också, men nu sprang vi inte utan vi jobbade med armar, ben och mage (även lite rygg). Efter träningen bjöds vi på lunch, spagetti och köttfärssås, mums! Jag stannade kvar ett tag med Sofia, Linn och Elin. Då Sofia for hem för att fixa nån sak så gjorde jag, Linn och Elin en "jättefin" dans som vi sen visade upp för Sofia, hehe, det var kul. Nu ska jag ta mig en glass och sen slänga mig på sängen och chilla.

Harsrank

God morron! Jag är jättetrött idag också. Slutade läsa vid 12-tiden. Men sen kunde jag inte sova på grund av en harskrank! Japp, den for och surrade i mitt öre hela tiden, det tog ett tag innan pappa fick kål på den också, den for hela tiden och gömde sig. Usch! Dom är så äckliga! Nu ska jag ta och äta en reäl frukost innan jag beger mig mot mitt fyspass. Ha en bra dag!

Harry potter geeken geekar

Efter en härlig dusch ska jag snart krypa till kojs, eller nä, inte riktigt än. Kanske vid elva-tiden. Nu ska jag bara slänga mig på sängen och köra ner näsan i Harry Potter och Dödsrelikerna. Då Sandra har duschat klart (man måste gå igenom duschrummet för att komma till frysen) ska jag nog ta en glass också, är otroligt sugen på piggelin. Ska nog inte ligga uppe och läsa så länge nu eftersom att jag måste upp klockan 10. Då kommer träningsdag nummer 2 med fyspass på morronen. Våran tränare sa att det inte skulle bli lika jobbigt som passet som vi hade idag, men vi får se hur det blir med det. Sov gott!

Andra träningspasset

Hejsan! Träningen var inte så jobbig men jag gjorde inte speciellt bra ifrån mig.. Vissa övningar gick super medan andra gick helt åt pipsvängen. En sak är säkert, jag ser inte framemot morrondagen ;) Fast gräset var helt underbart! Ska ta och ta det lugnt nu, är rätt trött ,) ha det bra så länge!

...

Snart dags för den andra träningspasset. Nu får jag iallafall äntligen pröva mina nya fotbollsskor! Träningen slutar klockan 6 så ni kan vänta er ett inlägg då ;)

Jobbigt jobbigt

Helt amazing! Jag överlevde faktiskt fyspasset! Fast det var jobbigare än jag hade förväntat mig.. Jag fick upp spya i munnen flera gånger jag var tvungen att spotta ut det, verkligen trevligt.. Vi fick springa ca 3 minuter i stäck med bra fart runt en bana men branta upp och nerförsbackar, nerförsbackarna var inte så speciellt mycket lättare än uppförsbackarna, för man var hela tiden tvungen att stå emot. Hur som helst sprang vi banan fem varv, sen vilade vi. Efter det så fick vi springa upp och ner för en annan, kortare, backe sex gånger. Jobbigt! Efter det tog vi oss tillbaka till omklädningsrummet och sen var det träningspasset slut. Men det är inte över för idag. Jag ska nämligen tillbaka lite senare för ännu ett träningspass, fast nu är det med boll..

Snark

God morron! Då var det snart (om en å en halv timme) dags för första träningspasset. Jag vill hemskt gärna bara gå och lägga mig igen, börjar ångra att ajg satt uppe och läste ut hArry Potter boken till klockan 2 igår..

Veckans blogg

Jag ä med i veckans blogg, hahaha, älskar att vara med i sånna här tävlingar trots att det inte har blivit nån större framgång för min del, hur som helst skulle jag bli jätteglad om ni röstade på mig (nummer 3) HÄR 
Kommentera gärna min blogg sen så jag kan tacka er ;)

She says I am the one

Hejsan! En god middag har ätits och några jordgubbar slank också ner. Sitter för tillfället och lyssnar på Michael Jacksons Billie Jean. Jag har typ börjat nöta MJ, men han är helt grym! Hans danssteg, texter, röst, allt är bara i världsklass!

Ikväll blir det att gå och lägga sig relativt tidigt, imorron har jag nämligen träning halv 12. Jag gruvar mig lite inför veckan som jag har framför mig. Vi ska nämligen ha två pass per dag, första passet fys och andra passet fotboll. Jag önskar att jag inte hade varit så lat under uppehållet och sprungit mer. Aja, ni lär få veta hur jobbigt det kommer att vara..

Vatten

Fotade litegrann, och för första gången fotade jag rinnande vatten ;)

Grattis farfar!

Hejsan! Nu har jag nyss varit och fikat hos farmor och farfar eftersom att farfar idag fyller 71 år.

Jag och Sandra for och cruisade lite med mopeden också.

Nu ska jag ta och gå ut och sola ♥

Bling-Linser

HHAHA, coolt or what? Små diamanter på linserna ;)

Jag skulle deffinitivt vilja ha sånna hära istället för mina tråkiga ;)
Källa


Jordgubbar! ♥

Godmorron! Solen skiner ute idag igen

Idag ska jag ta och packa ur mina saker från husvagnen, jag vill få mina kläder tvättade nån gång ;P
Annars har jag väl inte något inplanerat.

Förresten, förlåt för att jag inte har haft men så mycket bilder på sistone. det ska bli förbättring ♥
Ska gå och äta jordgubbar nu, MUMS!

Ost å kex

Ooost och kex har nu ätits framför tvn tillsammans med min familj. Vi har precis börjat titta på nån film som heter The Mexican eller nått sånt. Men jag ska nog gå till sängs, eller lägga mig i sängen och mysa ;P

...

Åh! Jag läser på en massa bloggar och i dom flesta står det om Harry Potter filmen, jag vill så gärna se den! Ska gå och begrava näsan i boken istället..

Potter Puppet Pals

Hahaha, titta på hela klippet ;)
 

...

Ännu en god måltid har nu slunkit ner i min mage. Ska ta och sätta mig på träningscykeln och cykla en mil.

Stan

Nu har jag kommit hem igen! Det blev inte så mycket shopping, jag och Sandra strövade mest bara omkring och kollade i en massa butiker, jag kände att man inte kan ha varit på stan utan att ha köpt något så jag köpte trosor på Gina Tricot.  Vi åt lunch på Dagobert också, kycklingsallad.

Nä nu kan jag inte sitta här inne vid datorn när solen skiner utomhus. Ha det bra! ♥

Mot staden!

Jag vet vad jag ska göra idag! Jag ska in till staden med Sandra och shoppa!

12.19

God morron! Nu är jag vaken igen! Jag sov faktiskt riktigt länge idag. Vädret är jättebra utomhus, 23 grader! Det blir väl en stekardag idag. Ska äta frukost nu, hejdå! ♥

...

När jag börjar titta i kors kanske det är läge att gå och lägga sig, godnatt <3

The sims 3

En ny kategori har skapats, recensioner, okej, det är felstavat nu, måste vänta tills mamma kommer hem så att jag kan stava det rätt sen, hehe.

Jag har börjat spela the sims 3. Enligt mig ett bra spel, der har sina nakdelar men det är ändå kul. Man får möjlighet att detaljera sina möbler mer. Jag tycker attd et är riktigt kul!


Eeeeh estrella

Jag kom på en ny sak, till marabou är det ju mmmm marabou, men jag kom på lite andra såna saker också:
Eeeeh estrella
Ooo OLW
tssss saft

Okej, det var mycket roligare i mitt huvund, nu ska jag ta och äta lite eeeh estrella

Läskande halsband

Vad tycker ni om dessa söta och läskande halsbanden? ♥

Själv skulle jag gärna lägga vantarna på dom ;)

Finns att köpa HÄR

Adidas

Vad tycker ni om mina otroligt snygga fotbollsskor? ;)


Tidö slott

Här kommer bilder från slottet ;)
Vägen upp till slottet

Slottets framsida

Innergården

Bilen såg något malplacerad ut då det stog i slottet från 1600-talet


Slottets baksida

Och slutligen en staty, just när jag tog den här bilden så såg mamma, pappa och Sandra en orm ;)

Ny design (ÅTER IGEN)

Ny design (IGEN) jag vet att jag byter ofta, men den förra blev inge bra, blev aldrig riktigt nöjd, men vad tycker ni om den nya då? ;)

Eller var den gamla snyggare? ;)


Nya skor

Hejsan! Nu har jag varit och "shoppat" lite med mina föräldrar, först for vi till Team Sportia och köpte fotbollsskor och benskydd (riktigt snygga). Sen for mamma och pappa på en massa butiker, sen for vi till Ica Maxi. Mamma visade sin goda sida, så nu har vi bakelser, ost och kex, melon, chips och jag fick även en mjukglass, mamma tjatar på att jag ska gå ut nu, så hejdå!

...

Godmorron! Aaah! Jag har inte sovit såhär bra på länge! Nu ska jag ta och avnjuta en smaskig frukost. Hoppas att ni har sovit lika gott som jag!

Trött

Jag sommnar snart, det är nog dags för mig att gå och lägga mig nu. Innan jag helt tuppar av..

Snyft

Mamma och pappa har ätit upp alla chips, *snyft*  vad ska jag ta mig till?

Uppdat:
Problemet löst, jag tog en nektarin


Harry Potter geek

Harry Potter är som en drog för mig, IGEN! Eftersom att jag läser alla böckerna nu för fjärde eller femte gången tycker jag att det är konstigt att jag inte har tröttnat på dom. Fast det här är nog sista gången jag kan läsa dom, för i den första boken har sidor trillat ut, den andra boken har pärmen gått sönder i, den trejde boken likaså, i den fjärde boken är alla sidor typ trasiga och nerfläckade och i den femte boken som jag avslutade idag gick pärmen sönder. Dom ända som är hela är 6an och 7an så man får väl hoppas att dom håller ;)

Nu läser jag den femte boken

Home sweet home!

Åh! Äntligen hemma! Sm man brukar säga, borta bra men hemma bäst. Det märktes att farmor hade varit i farten, mitt rum var nämligem mycket mer välstädat än det någonsin har varit. Men det var inte bara mitt rum, sandras, toaletten, vardagsrummet, alting var helt städat! Jätteskönt att komma hem!

Jag har hunnitäta lite jordgubbar från vårat jordgubbsland också det måste vara det godaste som finns!

Bild från google

Mot luleå!

Tja! Nu lämnar vi snart gullvik och åker den sista sträckan på 40 mil hem till luleå. 40 mil känns som ingenting mot gårdagens sträcka på 60 mil

Gullvik (IGEN)

Hejsan! Vi stannade i gullvik igen nu påväg hem. Imorrn är jag äntligen hemma! Hursomhelst tog jag och sandra oss ett kvällsdopp, riktigt uppfriskande! Nu måste jag gå och duscha innan jag fryser ihjäl x)

...

Jaha, 60 mil har jag åkt nu och jag är extremt pissnödig. Vi kanske far hela vägen hem, alltså ungefär 30 mil till...

Hejdå västerås

Hejdå till stora ekar, hej till stora granar

Nalletröja

Hejsan! Nu ska vi alldeles snart åka vidare norrut. Jag tror inte att jag kommer ha internet på datorn men jag har ju mobilen. Vi ska åka ca 50 mil idag och nöstan samma sträcka imorron, sen är jag äntligen hemma!
Klänningen som jag visade i förra inlägget var ju rätt snygg, men något som jag aldrig skulle kunna ha på mig är den här "nalletröjan", Den är säkert jätteskön, men jag skulle aldrig kunna ha den på mig x)

Dragkedje-klänning


Vad tycker ni, hiss eller diss? Jag tycker själv att den var ganska cool ;)

Stolt

Jag är riktigt stolt nu, for och sprang tillsammans med Sandra, jag lyckades hålla samma tempo som henne i nästan 4 kilometer men sista kilometern höll jag på att spy, att maxa var nog ingen bra idé ;) ska ta och duscha nu iallafall :D

Touring

Hejsan! Idag har vi åkt och kollat omkring i Västerås. Sandra bytte in nån tröja på Gina och sen for vi ut och kollade på Tidö slott. Personer som Axel Oxenstierna och drottning Kristina hade tydligen bott där eller något sånt. Hehe, ganska passande med tanke på att jag har jobbat mycket om just deras tid, stormaktstiden. Jag sprang runt och fotade som en galning, bilder kommer sen. För att väga upp all denna svenska kultur for vi på Donken och tryckte i oss skräpmat, nuggets för min del, en McFlurry marängswiss avnjöts också, sen var det av hem och jag har nyss varit oh badat med Sandra. Nu ska vi ut och springa 4 km, hehe, önska mig lycka till ;)

Linser

God morron! Jag känner mig riktigt lyckad just nu. Först så tittade jag under vattnet igår då vi badade i Mälaren. Något som man inte får, sen imorse insåg jag att jag hade sovit med linserna, vilket också är dåligt för ögonen. Men grejen är att jag inte kände av det, jag tyckte bara att jag såg ovanligt bra, hehe ;)

Gullvik

Här kommer fler bilder från Gullvik
SnyggSandra
Foto: Jag

Sandras, ben?
Foto: Jag

Sandra står på händer
Foto: Jag

Sandras händer (mycket sandra hära ;))
Foto: Jag

Jag
Foto: Sandra

Jag ;) det blåste asmycket
Foto: Sandra

Vågor, och Sandras ben ;)
Foto: Jag


Foto: Jag

Foto: Jag

Sandras fötter
Foto: Jag

Jahapp, det var allt för nu, hade mer bilder men ni skulle aldrig orka kolla igenom alla ;)

Bilder

Hejsan! Här kommer lite bilder, orkade inte ladda upp så många, mamma dator är så himla seg!
Gullvik, första stället vi var  på, eller andra, men första stället vi stannade på ;)

Höga kustenbron

Påväg till Västerås, rapsfält

Solnedgång över campingen i Västerås

Idag tog vi en turbåt in till stan och shoppade lite grann. Jag köpte en oversize tröja på Gina Tricot. En god lunch avnjöts också på en jättegullig uteservering ♥

Jag och Sandra tog oss ett dopp i Mälaren också, men nu måste jag gå och duscha ;)
Ha det bra så länge!

INTERNET!

Wie! Jag har internet på datorn nu! Äntligen kan jag bli mer aktiv ;) Idag är det faktiskt riktigt fint väder ute! Ska försöka få över bilderna på pappas mobil till datan så att ni kan få se hur det ser ut här. Campingen här i Västerås är jättefin! Den ligger vid mälaren också så jag ska nog ta mig ett dopp :D Hoppas att ni har det bra! :P

Västerås

Vi är framme i västerås nu. Som norrlänning blir man ganska imponerad av alla rapsfällt. I norr finns inget sånt. Hehe, nu far vi omkring i västerås och försöker hitta campingen. Jag skriver sen så ni får höra hur det gick ;) Uppdatering: Vi är framme :d

100 mil

Det här känns lite skummt, jag är snart 100 mil hemifrån. Vi är nog snart framme ;)

Spindel

En liten spindel kröp på Sandras säte, haha, det blev värsta grejen av det. Sandra skrek panikslaget på mamma, mamma kastade bak tidningar och ropade att sandra skulle döda den, pappa vevade ner rutorna och jag satt och asgarvade. Spindeln är död och det kommer säkert att regna imorrn ;)

Hejdå övik!

Hejsan! Förlåt för att jag inte skrev något igår men jag hade fullt upp. Igår kikade faktiskt solen fram! Och vi såg på pistvakt, haha, typ asdåligt gjort men det är bra ändå ;) idag bär det av till västerås, det ska typ vara varmare där :d

Höga kustenbron

Hej! Idag har vi farit och kollat på högakusten bron. Den är riktigt hög! Vi tog oss dit med våran ''underbara'' GPS, jag döpte henne till märta. Nu är vi påväg tillbaka till campingen ;)

Regn

Hejsan! Kvällen har varit väldigt, regnig? Sandra sprang och badade i ösregnet. Givetvis var jag tvungen att följa med fast jag badade inte. Jag börjar faktiskt ifrågasätta min systers hälsa x) resten av kvällen har jag spelat the sims, jag har blivit en simsnörd x) tidigare idag kan jag stolt berätta att jag var ute och sprang. Japp, 4 kilometer ;) men man måste ju vara i form då fotbollen sätter igång igen ;) nu ska jag ta och sova. Godnatt!

Stan

Hejsan! Nu sitter jag i bilen påväg till campingen. Jag har nyss varit på stan här i övik. Jag köpte en tröja. Annars har jag inte gjort nåt speciellt. Jag väntar bara på bättre väder xD ska ta och gå ner till stranden sen och chilla ;)

Gullvik

Hejsan! Vi är framme nu ;) bor på en havsbads camping som heter gullviksbadet eller nåt sånt. Här är det jättefint ;) jag och min syster badade för ett litet tag sen. Sen när jag skulle duscha så fanns det inga draperier, mitt balsam var slut och jag hade glömt min tröja, härligt!

Tråk

Hejsan! Nu sitter jag i bilen och har olidligt tråkigt. Jag hoppas verkligen att vi snart är framme.. Jag har hur som helst fått the sims 3 att funka på mammas bärbara ;) jag måste säga att det är riktigt kul! Hehe, jag nöter spelet :) nu ska jag återgå till att dö av tristhet <3

Hejdå Umeå

Hejsan! Nu har jag vaknat, snart ska vi dra vidare till övik ;) men nu måste jag gå och börja packa ;)

Michael Jackson

Hejsan! Jag har nyss tittat på michael jacksons minnesstund. Då hans dotter pratade så grät både jag, sandra och mamma, men man såg hur ledsen hon var. Jag har aldrig ägnat en tanke åt michael innan han dog, men han har skapat helt ny musik, han är enligt mig en riktig legend. Det var inte han som var konstig, det var vad han hade att göra med som var konstigt. Michael var tvungen att bli vuxen tidigt, vid åtta års ålder var han frontfigur för jackson 5, hans pappa var även ett svin som pressade jackson.

Umeå

Hej! Nu är vi i umeå, här regnar det för fullt, tro det eller ej men jag har faktiskt köpt nötter istället för godis! Fast givetvis köpte jag en påse Maltesers också ;) nu ska jag umgås med familjen, hejdå <3

Påväg till umeå

Hej! Snabbt inlägg, okej, jag kommer kanske inte kunna blogga lika mycket nu, men direkt jag får chansen så. Sitter i bilen påväg till umeå just nu. Fast vi har några mil kvar ;) Hehe, hejdå <3 Uppdatering; Problemet löst, jag har internet på min egen mobil nu ;)

Bye bye!

Jaha, hejdå Luleå, nu åker vi! Skriver snart<3 Mot varmare ställen!!

Packa packa packa

Hejsan! Jag är mitt upp i packningen, hela mitt rum svämmar över av kläder och annat grejs, det är även lite svårt att veta hur mycket som man ska ta med då vi inte vet hur länge vi blir borta, men jag bryr mig faktiskt inte om vi blir borta länge, bara jag har internet nära till hands ;) Nä nu måste jag återgå till packningen, jag hoppas att ni har roligare än mig iallafall! ;P

Header och bakgrund

Jag har fått några frågor om hur man ändrarbakgrundsbild och header, så jag tänkte visa hur man kan göra ;)
Börja med att ladda upp din bild på bloggen

Välj att ladda upp den i 1000 istället för 400

Ladda upp bilden, sen klickar du på miniatyrbilden

Kopiera hela adressen längst upp

Sen går du in på design, välj en färdig design som du kan arbeta med, gå sen in på stilmallar
Man gör likadant som här ovan med headern


På stilmallarna finns följande kod längst upp

Bredvid färgen (#DFD1D1) skriver du till "url(adressen till din bild)", så att det koden ser ut såhär:

body {
margin: 50px 50px 0px 0px
background: #DFD1D1 url(här klistrar du in adressen);
}

Klicka på förhandsgranska och se om du är nöjd.
Nu ska jag visa hur man byter header (bilden längst upp)
Stanna kvar i stilmallarna och leta upp föjande kod

Du klistrar in adressen till koden här

Sen kan du på height ändra 74px till högre och lägre så att det passar din bild
, förstår alla? Fråga gärna om det är nått mer ni vill ha hjälp med :)


Tisdag

God morron! Hur mår ni? Jag mår iallafall toppen! Idag ska vi fara iväg på våran husvagnssemester, jag kommer att blogga så ofta som möjligt, och har jag inte en dator till hands så har jag ju en mobiltelefon ;) Mina föräldrar är ganska spontana, så vi har ingen aning vars vi ska, det ända vi vet är söderut ;) Nu ska jag ta och äta frukost! Skriver sen! <3

222 besökare? Nej, ännu mer!

68 kommentarer och 222 besökare idag (fast nu har det blivit fler) kan det bli bättre? Jo självklart kan det det! Fortsätt gärna besöka min blogg ;)

Pic


Jag tyckte att blommorna var riktigt fina ,) hehe, gillar färgen ;)


The sims 3

Jag har installerat the sims 3 nu! ;D Äntligen är spelet i mina händer :)

Uppdatering:
Okej, spelet verkade jättekul, ända feram tills datan stängde av sig själv, jag prövade några gånger men utan utdelning, datan stängs av då man har spelat nån minut.. Ska be pappa checka upp det hela ;)

Patrik 1,5

Patrik 1,5 var riktigt bra! Rekomenderar!

I ett pastellfärgat hus på en soldränkt gata flyttar de in, Sven och Göran Skoogh. Medan grannarna lite obekvämt skruvar på sig på sina verandor, inreder de varsamt barnkammaren där deras kommande barn snart ska flytta in. Sven och Göran har blivit godkända som adoptivföräldrar, och de kunde inte vara lyckligare. Men så en fredagseftermiddag knackar Patrik på, och är allt annat än den laglydige, öppensinnade 1,5-åring de hade lovats.
Patrik är 15, har grov misshandel i bagaget och ett ordförråd begränsat till "jävla pedofil", och förklarligen inte helt nöjd med sin nya situation. Det är heller inte paret Skoogh, som inser att de måste lösa missförståndet så fort som möjligt - efter helgen. Till dess får de gömma alla knivar, sova i skift och helst låsa in den lille ligisten, men han får hur som haver stanna i ett par dagar. Och på film vet vi ju att det oftast för med sig bra saker, i slutändan.


Min älskade syster

Okej, min syster börjar skrämma mig, jag berättade att jag hade fått fler besökare nu på sistone (idag har jag 100) och hon ba: Länka till mig i ett inlägg! Och sen sa hon: Då vi är på Gullviksbadet så kan du få låna min mobil så kan du få fota snygga bilder och lägga ut på din blogg, jag tar dessutom med mig min dator! Och nu vill hon till och med se en film med mig, så jag ska sätta mig och se på Patrik 1,5 ;) hejdå!


Glasbalkonger

Vad säger ni om dessa balkonger helt gjorda i glas?

Ehm, nej tack.. Jag är så extremt höjdrädd..

Följ min blogg med bloglovin
bloglovin

Booring

Hejsan! Sofie kom förbi ett litet tag så vi umgicks litegrann. Sen har jag skjutit lite påmin basketkorg och trixat lite med fotbollen, för tillfället regnar det och det skulle då inte förvåna mig om det började åska. Imorron kanske jag far till nåt havsbad med husvagnen, men ska låna mammas mobil och blogga iallafall, fast det är inte säkert att vi far. Okej, ganska kortfattat inlägg, ganska tråkigt, hehe, men alla inlägg kan ju inte vara roliga ;P

Förresten, rösta på mig i en veckansblogg tävling HÄR, jag är tvåan ;)

Hallå? Det är ju sommarlov?!

God morron! Imorse (tro det eller ej) så har jag faktiskt räknat matte! Jag vet, det är ju sommarlov, men jag drömmer hela tiden mardrömmar om att jag är för långt bak, så jag tänkte göra något åt saken ;)  Idag ska jag nog mest slappa å chilla ;)

I min familj är alla jämnställda ;)

En skål till mamma och pappa, en skål till mig, gissa vilken som är min ;)

Förresten är den nya smaken, sourcream & sweet chilichipsen jättegoda! ♥

Dagens dåligaste

Okej, mamma hade köpt hem färg för ögonfransarna, alltså så att dom alltid blir svarta, mamma behövde inte all färg så jag fick också prova, blev det någon skillnad? Nä, skulle inte tro det, eller det blev en gnutta mörkare, fast det syns knappt. Åh! Jag är så less på prudukter som inte funkar! Varför säljer man dom ens? Dålig stil tycker jag..

Något som inte är dåligt är Matildas blogg, jag tycker att ni borde kika in! :)

Malins design

Hejsan! Idag har jag varit med Sofie, vi hade jätteroligt! Haha, fast vi kom vilse i skogen och gick bara runt runt runt xD
Nu har jag precis gjort färdigt Malins design ;) Jag vet, lik Amandas men hon ville ha den så :D Vad tycks?

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Söndag

Hejsan! Jag har vaknat nyss och sitter för tillfället framför datan och käkar frukost, om ungefär en timme kommer Sofie hit, vi ska väl chilla och ha det roligt då antar jag ;) Men just nu måste jag ta på mig lite kläder..

Dagens bästa

Hejsan! Nu har jag nyss sett på en superbra film med familjen, Flight of the phoenix, jag rekommenderar!

Amerikansk action från 2004. Frank Towns och AJ störtar med ett passagerarplan mitt i den mongoliska öknen, strandade utan varken mat eller vatten. De och de andra överlevande inser att chansen att de kommer att bli räddade är mikroskåpisk. Planet är totalförstört, och för att överleva och ta sig tillbaka till civilisationen måste de bygga en nytt plan av vrakdelarna.


Lady gaga style

Vad tycker ni om min fina Lady Gaga frisyr? :D Fin va? Jag följde början av instruktionerna sen blev jag less och improviserade :)

Brrr

Brrr, det regnar och är svinkallt och jag plockade nyss in tvätten. Den senaste timmen har jag suttit oh hållt å med Elins desin, och ja, ni får se den då den är klar ;)

...


Titta på filmen! :D

Är med i en veckansblogg tävling, nån annan som vill vara med? Anmäl er HÄR

Klockan 10?!

Godmorron! Jag vaknade klockan 10, frivilligt! Vad är det är för nå skit? Ajja, huvudsaken är att jag är pigg! Jag har faktiskt inget speciellt planerat idag, men vi får se vad som händer. Ska försöka ta mig ut och fota om jag inte åker till nån kompis. Ha en bra dag!

Hur man ändrar färger

Okej, har rätt tråkigt så jag tänkte visa er hur man kan ändra färger i en design steg för steg,
Nummer ett, gå in på design (rött inringat)

2. Välj design, den som är rött inringat använder jag men den rosa inringade är lättare och den blått inringade är lättast. Jag väljer den som är rosa inringat ;)

Nu går du in på stilmallar, spelar ingen roll vilken knapp du trycker på ;)

Och nu kan du börja ändra färger, alla koder som ser ut som dom som är markerade är färgkoder och dom går att ändra. Anndra färgkoder finns HÄR

Nu är det bara att pröva dig fram tills du blir nöjd! Det är alltså grunderna i hur man gör en bloggdesign, vill ni ha hjälp med nåt annat? Lämna gärna en kommentar ;)

Smycken :)

Jag lovade er en bild på min tåring och mitt halsband, eller gjorde jag det? Hursomhelst så får ni här en titt på mina smycken ;)

Häftigt hus!


Hehe, status att bo i det här huset ;)

Hehe

Josefin, minns du att du ville ha bildbevis? Så here it is, ;)

Fredag

Hejsan! Nu har jag nyss kommit hem! Dagen har tillbringats med en massa folk ;)
Det började med att jag cyklade till Olivia. Då jag kom till henne så for vi iväg till ICA direkt och mötte Micke och André. Sen stack vi alla fyra till IP, när joinade Jenny oss ;) Vi chillade ett tag på IP och sen kom Parre. Vi for till Olivia igen för att hon skulle rasta Sessan. Sen for vi till Parre för hon skulle fixa sig, vi stog utanför och väntade. Sen for vi till Ica igen och Jenny for hem, vi var på IP ett tag innan jag och Olivia gick till Olivia för att rasta Sessan ännu en gång, sen for vi till IP, Micke och André hade stuckit så tillsammans med Olivia och Parre cyklade vi mot Björkskatan, Micke och André mötte upp oss. Parre drog iväg och jag, Olivia, André och Micke cyklade till Lulsundet, där satt vi och doppade fötterna, eller iallafall jag och Olivia, för Micke doppade hela sig! Japp, med kläder och allt.. Som ni kanske förstår har vi cyklat en hel del och farit och flängt ganska mycket. Men det tar inte slut där. Nä, vi cyklade nämligen hem till André och Micke som bor någonstans vid sinksundet. Där satt vi och pratade ett bra tag. André hade väldigt roligt då han sprutade ner hela mig med vattenslangen men annars vad det riktigt kul! Efter ett tag började jag cykla hemåt och nu har jag precis ätit färdigt min pizza. Okej, inlägget var rätt så tråkigt men dagen var rolig!
Okej, har inte fotat nå, ni får nöja er med en bild på mina "vackra" ben ;)

Snaark

Hejsan! Jag ställde väckarklockan på 10 eftrsom att jag skulle komma vid 11 till Olivia, fast då var det tänkt att Sandra skulle skjutsa mig på sin moppe eftersom att det är en bit till Olivia, men nu måste jag lixförbannat cykla för vi skulle tydligen till mjölkudden sen, jippie! Jag är dötrött för att jag var tvungen att stiga upp så tidigt, men att sen måsta sätta sig på cykeln! Posetivt inlägg det här vart, hoppas ni får en bra dag!

Ooops!

Ohno, en besökare idag? Vad är detta?

Fast vid närmare eftertanke, klockan är ju 00.09, eller vad det just vid det här tillfället


Idag ska jag fara till Olivia så jag blir nog borta där större delen av dagen, men slänger nog in ett annat inlägg senare
idag :D puss!

Update:
Sandra lärde mig printscreena!

Amandas design

Hejsan! Jag och syrran moppade till 7-eleven och köpte godis, jag kan säga attd et kändes ganska konstigt att med moppen stanna vid ett övergångställ, för att trycka på knappen ;) Det blev hursomhelst att köpa Tutti Frutti Passion för min del :D

Och btw så har jag fixat Amandast design nu :) Vad tycks?

(klicka på bilden för att komma till hennas blogg)

Thanks!

Hejsan! Ville bara tacka för alla kommentarer! Fortsätt så och följ gärna min blogg med bloglovin! :D
bloglovin

Motorcykelbil

Vad säger ni om motorcykeln/bilen?



Pimped nails ;)

Gissa vad jag har gjort? Gett mina "små" fötter en riktig pedikyr. Det är nästan lite Foki style över mig, fast hon pimpar naglarna på händerna, och jag stylar tånaglarna, dom fick bli lila med svarta prickar på, det ser riktigt snyggt ut tillsammans med min lilla tåring ;) Jag lägger nog ut en bild imorron. Fast jag har nog ett tag kvar tills jag är på Fokis nivå ;)

Stan

Hejsan! Dagen har då spenderats med Sofie, vi gick på stan. Jag köpte ett coolt glas från lagerhaus, tåring rån glitter och ett halsband från glitter. Fika köptes också på Wayne's, chokladboll och fanta för min del. Sen tog vi bussen hem till mig. Hos mig hoppade vi studsmatta, chillade, spelade basket och hade det trevligt. Jag lägger ut bilder från mina inköp när jag får en någolunda kamera till hands, fram tills dess får ni nöja er med dom här bilderna ♥
 
Jag är c00l med solglasögon ;)                                     Mitt supersugrör gjort av tre sugrör ;)

Fanta å chokladboll! :D

Gå om Kenza? Nja..

God morron! Gissa vad jag drömde om inatt? Bloggen! Jag drömde att jag fick jättemycket besökare och gick om Kenza, okej, det är ganska otroligt att jag kommer att göra det, men man kan ju alltid hoppas! Idag ska jag förmodligen gå på stan med Sofie, men hon måste bara vakna först ;) Och just nu ska jag ta och äta frukost!

Solnedgång

Jaha, då var det snart läggdags, vill inte sova bort hela dagen imorron..

Golden game

Ett Nintendo Wii i guld. Vem vill inte ha det? Drottningen av England har ett sånt här spel!

Ketchup

Hehe, jag har haft lite roligt de senaste 10 minutrarna, Sandra hade nämligen lite doft problem..
Sandra: Åh! Luktar jag parfym i ansiktet?
Jag: Jepp
Sandra: Åh! Vad ska jag göra?
Jag: Ketchup tar bort lukten!
Sandra: Aa, visst.
Jag: Ja (dränker mina händer i parfym, tar ketchupflaskan och sprutar ketchup i händerna, gnuggar ketchupen som tvål)
Sandra: Du är fan inte klok..
Jag: Jag lovar! Det funkar! (tvättar bort ketchupen, sandra luktar)
Sandra: Åh fyfan! Det stinker!
Jag: Ja, men det luktar iallafall inte parfym nå mer!
Varför jag egentligen gjorde det där var för att se om jag kunde komma på nån brilljant idé som jag skulle kunna bli rik på och därmed köpa en systemkamera, men det funkade inte..

Prästkragar

Fotade litegrann ;)

Dagens outfit


Tröjja - Gina
Shorts - H&M

(dissa mina bleka ben)

Ska gå och hänga tvätt nu ♥

Hitta.se

Hejsan! Idag väcktes jag av att telefonen ringde, jag hann inte svara, men jag kollade nummret på hitta.se, det var bara en försäljare! Hursomhelst fastnade jag vid hitta.se 3D funktion och satt och försökte hitta vägen til min suga, det gick inte så bra ;) på bilden av vårat hus så fanns det en pool på gården, jag kan säga att det var nått år sen den var framme ;) jag sökte även på Göteborg, liseberg och fick mig en 3D titt på balder xD nu måste jag äta frukost! Ha det bra så länge!

RSS 2.0