Ny blogg!!

Guess what? Jag har gjort en ny blogg! Behöver omäxling.. så nu kan ni läsa om min vardag på steeler.blogg.se istället, så gå in där och läs! Bloggen behöver finslipas och sånt, men det här blir förmodligend et sista inlägget på den här bloggen, bloggen kommer att finnas kavr för jag har ändå skrivit rätt mycket här.

Nervöös

Godmorron! Idag har jag äntligen fått sova ut, fast jag sov bara till 09.30..
Hur som helst så är jag pigg och glad, eller glad kanske jag inte är, snart börjat skolan igen, faktiskt om 3 dagar (inräknat med idag) och jag fyller år om 4 dagar!
Min största önskning i år är en systemkamera, men jag har inga större förväntlingar, jag menar dom kostar ju ca 5000 kr, iallafall kameran jag vill ha, Nikon D60.

Jag känner mig supernervös inför sjuan (som jag börjar) det känns som om allting kommer att gå dåligt och att jag kommer ligga låångt bak (okej, ingen större risk) men jag är iallafall supernervös, det är liksom nu allvaret börjar, min framtid hänger på dom här åren så jag ska jobba jättehårt!
Lägger in en bild bara för att det var så längesen sist ;b

Hahaha, Disneychannel i bakgrunden, yey!

Usain Bolt

Bolt är kung! Världsrekord igen.

Sent inlägg

Hejsan! Jag vet, sent inläg, men bättre sent än aldrig.

Idag har jag spelat basket mest hela tiden, dagen var faktiskt jättekul idag! Jag börjat längta tills basketsesongen sätter igång ordentligt.

Efter basketen var det bara att stressa till fotbollsträningen, tyvärr sträckte jag typ låret på första övingen så jag kunde inte vara med så mycket, jag tror att min kropp kanske är lite väl sliten..
Har tränat rätt mycket nu dom senaste dagarna.
Måndag Basket från 09.00 - 15.00 med lunch och sånt, alltså ca 4 timmars träning.
Tisdag Basket från 09.00 - 15.00 ca 4 timmars träning, fotbollsträning 19.00-20.45, ca 6 timmars träning totalt
Onsdag Basket från 09.00 - 15.00, fotbollsmatch 2×35 min, ca 5 timmars sportande totalt
Torsdag (idag) Basket från 09.00 - 15.00 ca 3 timmars träning.

Alltså har jag tränat ungefär 18 timmar på fyra dagar, rätt så mycket ändå, inte konstigt att man är sliten..

Fotbollsmatch

Förlut med 2-0, det kändes jättekul att åka 16 mil för en förlust, för mig gick det inte dåligt, men inte heller bra.. Jag kännde mig vääldigt sliten, men med några dagars träning i kroppen och skavsår över hela härlarna var det inte så lätt, jag for och stapplade omkring på planen och försökte göra så gott jag kunde, mina långbollar blev jag faktiskt nöjd med men det var typ det ända under hela matchen.

Ska ta kvällsfika nu och sen börja ladda inför morrondagen..


Basketdag 3

Jaha, nu var man hemma från basketen, snart drar jag iväg till min fotbolls match, i kalix..

Idag har jag haft riktigt kul! Jag fick värsta flytet på trepoängare och satte 4 st i rad x) Sen hade vi hotshot-tävling (stavning?) det gick inte fullt lika bra.. Jag satte en trepoängare (man fick fyra poäng) och sju närskott, alltså inget halvlångt skott alls, illa! Det går aldrig bra för mig när man har en tävling sådär, mycket bättre om det är på match eller om man bara skjuter på skojs skull

Nä nu ska jag tagga inför fotbollsmatchen..

Basketdag 2

Nu är jag hemma efter en tuff basketdag med både fys och teknik, det ar inte lika roligt idag som igår, vi traglade mest bara saker som man har övat i fem år nu, men det är väl bara bra, då blir man ju ännu bättre på det. Vi fick spela tre mot tre mot tre spelare från Plannja (Luleås herrlag typ), hehe, det var kul :) Lunchen var bra också så jag är nöjd, dock kände jag mig helt snurrig i huvudet och min kropp vlle inte göra vad hjärnan sa åt den attgöra, så kan det vara ibland!

Ikväll blir det fotbollsträning som omväxling, ojojoj, hur ska jag orka?


Huh?

Då jag vaknade var in tröjautochin och bakochfram, hur gick det till?

Det går ner för bloggen

Okej, jag vet, min uppdatering suger, statistiken sjunker och mitt blogghumör likaså, men ajg har faktiskt en anledning, min dator är extremt fucking seg, det tar en timme att starta datorn, ytterligare en timme att logga in på bloggen och skriva ett inlägg och en halvtimme att gå in på en enstaka blogg, typ, det har varit dåligt med bilder också, men för att ta bilder måste jag låna mammas 3 megapixlersmobilkamera eller pappas 5 megapixlers, dessutom tar det en timme till att ladda över bilder till datorn så man har inte riktigt ork, men jag har kommit på hur jag ska lösa problemet! Pappas dator! Nu ska jag använda pappas dator när jag vill att det ska gå snabbt, hehe..

bball

Hejsan! Basketcampen gick superbra och var jätterolig! Jag fick chansen att träffa lagkamrater men även tjejer från andra lag. Jag tror veckan kummer bli super! Jag tycker inte att själva träningen var sådär superjobbig, det var mest teknik, ni vet, studsa två bollar samtidigt - inte lätt! Vi delades även in i olika lag, fast jag minns inte vad mitt lag hette.. Nu ska jag ta en låång dusch och sen ta det lugnt resten av kvällen :)

Basketcamp imorron!

Nä, nu blir det nog snart att gå och lägga sig, ska upp tidigt morron och fara iväg på basketcampen, dert blir nog jättekul där! Det är ganska få spelare där (okej, 40 st) och många bra coacher, jag tror det kommer att bli jättebra träning för mig, får se om ja uppdaterar nåt på morronen, annars skriver ajg vid 4-tiden typ..


Suck..

Åh! Ibland blir jag så himla less på vissa människor, man behöver inte ta illa upp för allt, allting är inte kritik, själv brukar jag skratta bort det mesta, som om till exempel nån säger att jag är dum i huvudet, då brukar jag bara svara "såklart att jag är det" eller nåt sånt, visst om vissa saker är helt tydliga påhopp blir jag arg, nån som har sett mitt videoblogginlägg? Det var ett typiskt exempel på att jag ibland faktiskt framställer mig som dummare än jag är, jag tycker persoligen bara att det är roligt.

Jag? Målvakt?

Hemma! Vi vann med 2-1, i den här matchen hade jag en ganska viktig poition, målvakt.. Hehe, med tanke på att jag aldrig har varit målvakt och fick ställa mig i ett stort 11-mannamål med endast en halvtimmes erfarenhet så var min insats rätt bra, ett mål insläppt i slutet av matchen. Hursomhelst var målet omöjligt att rädda, jag stod rätt placerad men kunde inte nå bollen som for i nättaket i krysset. Jag hade aldrig kunnat klara mig så bra utan mina fantastiska lagkamrater, i första halvlek tog jag i bollen tre gånger, så insatsen av dom var väldigt bra, i andra halvleken kom det dock fler bollar mot mål.. Men jag är ändå hyfsat nöjd med min insats :D Målvaktströjan jag fick ha var rosa, gul och lila, riktigt sexigt!

Snart match..

Godmorron! Idag är det dags för fotbollsmatch, jag känner mig faktiskt inte nå nervös alls men det kommer väl så småning om..

Just nu gör jag inget speciellt, bara facebook typ..

Harry Potter och halvblodsprinsen

Hejsan! Nu har jag sett Harry Potter och den var superduperuper bra! Bästa Harry Potterfilmen hittils, fast jag tror att 7an kommer bli bäst, boken var iallafall det :) Dock föll en tår då Dumbeldore dog, (snyft) jag är faktiskt väldigt känslig för filmer.. Hursomhelst rekomenderar jag stoort! Den får 20/10 i betyg!

Stadstripp med mamma

Hemma! Jag har varit på stan med mamma och visat upp mitt nyblonderade hår, och shoppat, mest shoppat faktiskt, och jag shoppade;
♥Jeansleggings BikBok 149:-
♥Svartvit-randigt linne BikBok 99:-
♥Underbyxor Stadium 199:-
♥Sport BH Stadium 199:-
♥Vita skor DinSko 199:-
Vi har riktigt shoppat loss!

Nu ängtar jag mest till ikväll, jag och mamma ska nämligen och se Harry Potter och halvblodsprinsen på bio!

Farmville

Godmorron allesammans! Nu ska jag snart blondera håret (hehe, jag tycker inte att jag är nog puckad än).
Jag har börjat spela ett spel på face book, farmville heter det. Det är faktiskt jätteroligt! Man ska sköta om sin farm och odla och skörda massa saker, jag blev jätteförvånad när jag vaknade och hade 600 "coins" som det heter i spelet (pengar). Nä, nu ska jag bli blondare! Hejsvej!

Min nya design!

Hejsan! Min nya design är klar! Vilken tycker ni är finast då? Den här eller den gamla?

Hur som helst så gick dagens träning faktiskt rätt bra för mig, det känns skönt att det faktiskt går bra ibland .)

...

Okej, designen är inte klar än, vi har nämligen inte haft nå ström, pappa höll på att fixa med några sladdar eller nåt sånt, och ingen ström, ingen dator.. Nu har han iallafall fixat problemet, och jag har snart träning..

Som n förmodligen vet så har Dessies blogg blivit avstängd och det var Kissie som anmälde henne, sen har den nya skvallerbloggen "falsksanning" också blivit avstängd, tror jag, jag tror inte att man lösenordsskyddar sin blogg om man har så pass mycket besökare som hon hade..

090814

Tjenare! Nu är jag vaken! Ganska trött dock.. Klockan halv 10 vaknade jag, eller okej, väcktes jag av pappa som förde väldigt mycket oväsen. Jag tänkte att klockan borde vara rätt så mycket då eftersom att mina föräldrar brukar respektera att man sover fram till klockan 12. Jag tänkte precis stiga upp men då jag såg vad klockan var försökte jag somna om, utan resultat, så här sitter jag nu framför datan med påsar nej fårlåt, säckar, under ögonen..

På den goda sidan är min nya design snart klar ♥

Ny design på g

Åh! Ibland hatar jag verkligen att vara tjej, det kom precis lagomt för sportveckan, mysigt.. Aja, tur att det finns alvedon!

Sitter just nu och håller på med en design till mig själv, tycker att min nuvarande är så tråkig och ful och nu när jag har fått nya photoshopkunskaper måste jag ju göra en ny design.. 

Nä nu ska jag nog gå och sussilussa, mina ögonlock känns vääldigt tunga.... 

facebook

Hejsan! Träningen idag var verkligen superkul! :) Fast det gick dock inte så bra för mig.. VIsst ingen jättedålig träning men inte heller en bra. Hursomheslt sitte ju nu och nöter ett spel på facebook, haha, det är typ askul :) ska återgå till det nu, hejdå!

Emelies design

Ojsan! Dålig uppdatering igen, men det är hela tiden nån som vill ha hjälp med  bloggdesign och det tar ju ett tag att göra dom.. Men såklart att dom vill ha hjälp av mig! Hehe, jag vill tillochmed ha hjälp av mig! Haha jag skojade bara.
Här har vi iallafall Emelies design

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Nästa vecka..

Godmorron! Eller okej, jag har varit vaken rätt länge faktiskt.. Jag pratade med mina föräldrar om den kommande veckan, det kommer bli tufft för mig.. Ska nämligen på ett basket läger typ, eller jag vet inte vad man ska kalla det.. Hur som helst så kommer jag ha basketträningar mellan 08.30 - 16.00, måndag, tisdag, onsdag och torsdag, dessutom har jag fotbollsträning under kvällen på tisdag och torsdag och match på onsdag. Härligt!

Allt jag vill säga..

Godnatt!

Bacon lip balm

Ni kanske har hört talas om läppbalsamet som såldes på Kappahl för ett tag sen (vet inte om det fortfarande säljs) som luktade och smakade sprite, fanta och cola. Jag hade iallafall fantan och colan, hur som helst var dom typ jättepopulära i våran klass för ett tag sen. Alla vill väl ha läppbalsam som smakar fanta, eller hur? Men läppbalsam som smakar och luktar bacon? Nej tack..

Elins design

Hejsan! Har gjort Elins design nu :)

(klicka på bilden för att komma till bloggen)
Vad tycks?

Mamma har ögonen på mig i norge..


Hehe, tur att hon inte vet att vi åt hamburgare från max igår också..

Godmorron förresten! Idag sov jag faktiskt rätt länge!Riktigt skönt var det! Träningsfri dag idag också, vad ska man då göra?

Smått läskig träning..

En kommentar om träningen; blött, och smått läskigt också..
Givetvis regnade det och åskade för tredje dagen i sträck (?) Det var faktiskt rätt läskigt att springa omkring på en stor 11-manna plan, dessutom är jag längst i laget, hehe. Ingen gjorde speciellt bra ifrån sig på träningen så vi har en extraträning på fredag, suck.. Nä nu ska jag inte vara så negativ! Istället ska jag ta min ben&jerry och titta på TV. Ha det bra!

The hangover

Hejsan! Nu har jag tittat på The Hangover (baksmällan), en jättekul film.

Fyra kompisar åker till Las Vegas på en svensexa. Då dom dagen efter vaknar upp i en förstört hotellrum med en tiger i badrummet och en baby i garderoben är brudgummen Doug borta och ingen av dom kan minnas vad som hänt. Dom tre killarna far omkring på en massa ställen för att försöka hitta Doug. Men än så berättar jag inte.

Jag ger filmen 8/10 i betyg

B&J

Hejsan! Jag och Sandra for ut medmoppen och cruisade. Vi köpte B&J på Kvantum också, Bohemian Raspberry för min del, Sandra köpte Half Baked. Så nu ska jag sätta mig med min glass och titta på nån film eller nåt sånt. Hejsvejs!


Svininfluensan

Alla är så hysteriska när det gäller svininfluensan, min kompis berättade att hon hade haft det (sen om det är sant eller inte) och jag tror faktiskt på henne, för det är inte farligt att ha influensan om man inte har typ problem med hjärtat eller sånt, enda skillnaden från vanlig influensa är att svininfluensan är väldigt smittsam och man blir sjukare, typ 40 graders feber och hosta. Jag tror uiallafall inte att man behöver vara rädd för den.
Bild från google

En ny kategori, åsikter

Go' morron!

Godmorron! Om man har sovit tills man har vaknat av sig själv, hur kan man då fortfarande vara trött?

Känner mig väldigt träningssugen, det var ju några dagar sen sist så det är inte så konstigt, eller okej, för att vara mig så är det rätt konstigt men det är bara för mig att börja vänja mig vid att träna ofta, då skolan sätter igång igen kommer jag nämligen ha två sporter (basketen börjar ju typ då) plus skolan, jag kommer nog vara ganska bussy men ska försöka hålla bloggen vid liv ändå..

Ice age 3

Okej, åskan drog förbi rätt snabbt, jag har nyss kollat på Ice Age 3, superbra och humoristisk film! Haha, jag tänker inte avslöja så mycket, men ekorren har seriösa problem, Buck är fett cool, lika så med den där sengångaren (minns aldrig hans namn) och mammutarna får barn. Den får deffinitvit 10/10 i betyg!


Nu ska jag gå och sova! ♥


Mobilblogg

Åska igen då, suck

Karolinas design

Här är Karolinas design!

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Dålig uppdatering

Ojdå, har varit rätt oaktiv idag.. Hur som helst har inget speciellt hänt, har nu den senaste stunden suttit och gjort en design åt en tjej, jag visar den sen. Annars har jag inte gjort någonting. Pappa tror att det kommer åska ikväll också, jag hoppas verkligen att det inte blir det, haha jag är typ asrädd för åskan.. Nu ska jag ta mig en till piggelin!

Internet tillbaka!

Internet är tillbaka!

Jag är jättetrött, i morse klockan 10 var det nämligen nån som borrade (?) det lät väldigt högt så jag vaknade. Men men, det är väl bara att börja ställa om dygnet nu, snart börjar ju skolan..


Mobilblogg

Hej! Internet har lagt av typ och vi är mitt i ett åskväder. Rätt mysigt att umgås med familjen utan elektronik. Jag och sandra satte oss ner och spelade monopol, vi orkade inte spela färdigt men det slutade iallafall med att sandra hade 33 000 kronor och jag 78 000, man kan säga att jag vann.. Nä nu ska jag fortsätta titta på blixtar med familjen

Piggelin!

Vi har exlusiv Carte dor glass hemma, ändå tar jag mig en piggelin..
Bild från google

Min debut med damlaget

Tyvärr (suck) blev det förlust, 4-3, jag fick inte speciellt mycket speltid (10 minuter) men jag förväntade mig inte det heller, jag fick iallafall komma in en gång ;) Det är inte alla 12åringar som får spela med damlag, eller okej, snart 13, när jag tänker på det så fyller jag faktiskt år om exakt 16 dagar!

Ikväll blir det att äta pizza, när mamma är borta så blir det mest skräpmat x) En chipspåse vänter också på att bli uppäten..

Match med damlaget

Jag ska vara med och spela fotboll med damlaget idag! Dom har så lite folk, fast jag förväntar mig inte så mycket speltid, kanske inte nå speltid alls, men det känns ändå kul att vara med i truppen ;) Haha, jag som 96a ska spela mot kanske 92or, ajja, vi får se hur det går..

Jackson 5 - Blame it on the boogie

Godmorron! Jag känner mig jättekonstig, då jag vaknade i morse så hade jag typ ont i magen av hunger, men sen när jag gick upp för att ta något att äta så kändes det som att jag bara ville spy på all mat, jag tvingade iallafall i mig två mackor. Sen fick jag ont i huvudet också.. Klagoinlägg? Jag vet..

Nattinlägg

Godnatt då


Brushes

Nu fattar jag hur man kan ladda ner brushes och sånt :D
Jag gjorde en testheader bara på skoj ;P


Det här med prov..

Okej, jag har en åsikt, jag tycker att prov är helt onödiga, jag menar ofta man efter provet minns att Gustav Adolf den andra hade en polare som hette Axel Oxenstierna, och att Drotting Kristina hade sveriges största boksamling, eller att alla län hade "länshövdingar" under stormaktstiden? Jag menar, sånt fastnar ju aldrig i huvudet..


Dagens

Dagens godaste ♥

Dagens bild

Längre hår

Jag prövade göra mitt hår längre och mig själv smalare, haha, något fejkat det ser ut x)

Djupsovande?

God morron! Nu är mamma i Norge, jag bad henne väcka mig innan hon skulle fara så att jag skulle få säga hejdå. Då jag vaknade var klockan 11 och mamma hade farit, så jag smsade henne och frågade varför hon inte hade väckt mig, det hade hon tydligen och vi hade till och med kramas, jag måste ha sovit då eftersom att jag inte minns ett skit av det.. Jag var så upptagen av min mardröm, en blandning mellan Harry Potter och verkliga livet, både  Dumbeldore och Menerva var där ;P

Just nu sitter jag och käkar frukost, hallonsorbet, mums!

Ps

Jag började tänka på det här med photoshop, man kan ändra sitt utseende hur lätt som helst! Något av de enklaste sakerna är nog att göra sig smalare, brunare, ta bort finnar, ändra hårfärg och tillsätta smink, själv brukar jag bara göra mig lite brunare,  har även provat byta ögon, näsa och mun, man ser ut som en helt ny person!
På den här bilden har jag fixat till hyn samt gjort mig brunare

Dagens "dikt"

Vad är kärlek ? När de bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka. När man känner nåt man can't deny, when eagles fly over mountin high. När all oro är som bortblåst och försvunnen , när simba återvänder i lejonkungen. När man bara drar en replik för att slippa krångla, min pappa är rik, vill du hångla ? Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvvet ut , då ser man galen ut, de har egentligen inte hit å höra, de är bara en grej man kan göra. När jag dansat med elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom. När elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans. Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur de går. Vad är fegt vad är mod what is löööv? Baby dont hurt me dont hurt me...nomore. Från en afton som doftar lite YMCA tack göteborg , ni är kärlek för mig!

- Björn Gustavsson


 Glöm inte att ta vara på det du har, i morgon kan det vara förlorat!

Hemma!

Nu är jag hemma igen! :D Jag och Amanda hade det jätteroligt, vi mötte Isabell och Sofia också så vi umgicks med dom också! Vi badade, solade, badade, solade, badade och sen solade vi lite till ;) Hehe, innan jag och Amanda for till stranden åt vi lite glass på stan ;) Det kändes lite konstigt att säga i kassan "två kulor tack", hehe, det kan misstolkas x)

Swimmingtime

Nu drar jag och badar med Amanda!

Nattliga fighter

Godmorron! Gissa vad jag vaknade av idag? Jo av en dröm! Inte en mardröm men.. Jag drömde iallafall om att jag höll på att försöka slå en geting med våran elektriska flugsmälla, i sömnen råkade jag slå till mig själv, hårt, haha fatta rädd jag blev x) Sen kunde jag inte somna om så jag antar att jag hade sovit färdigt..

....

Nä nu ska jag ta och dejta kudden, min säng har aldrig kännts så inbjudande..

Åt h*lvete

Herregud, fyfan va dåligt träningen gick för mig idag, vad jag än skulle göra trillade jag, då vi spelade träningsmatch på slutet hade jag ingen lust att springa och kände mig hur trött som helst, sen på nerjoggningen var jag helt plötsligt jättesugen på att springa, jag kände mig inte sjuk, men samtidigt inte frisk heller, eller rättare sagt, det kändes inte som om jag kontrollerade min kropp, läskigt det där..

Soccer

Snart dags för träning igen då ;) haha, det börjar kännas som att man bor på fotbollsplanen x)

....

Funderar på att ha en frågestund eller veckansbloggtävling, men frågan är, skulle ni fråga något? Skulle ni anmäla er till veckans blogg?

Mer bilder från UFF

Ser ni nått samband med alla bilder?

Haha, det gör jag!

Mitt rum, I'm back!

God morron!

Jag har sovit gott idag, det var även sista natten som tillbringades i husvagnen eftersom att våra släktingar idag far hem.

Har inga speciella planer för dagen, hitar väl på något, men ikväll är det iallafall tränng ;D

Viinst!

Jiiihoo! Vi vann matchen med 8-0! Jättekul match att vara back i, men jag är ändå nöjd över min insats, jag fick till riktigt bra tillslag på bollen, bollarna for säkert 30 meter i luften innan dom vände neråt x) Haha, nog med det här skrytandet.

Bilder från dagen;
Fina villor med utsikt över havet, och SSAB..

Jag vill också ha bild på mina ögon!

Klubbviken


Jahapp, det var allt för nu, hoppas att ni får en trevlig kväll! ♥

Hemma!

Hejsan! Nu är vi hemma från våran lilla skärgårdstripp.

Vi tog en turbåt till Klubbviken. Där blev det att bada, sola och äta lunch. Trevligt!
Köpte två kulor med Hallonsorbet också! ♥ Bilder kommer nån gång i framtiden.

Sen tog vi båten tillbaka till land och nu är vi hemma.
Det är bara tagga inför matchen ikväll för min del! ♥

Morsning!

Hejsan! Nu är jag vaken

Träningen igår gick bra, fast jag kände mig lite konstig x)

Har för en gångs skull planer för dagen, först så ska vi åka till klubbviken vid 12-tiden, sen ikväll har jag match också så det är bara att tagga inför den!

Nanoblogg

Godnatt ;)

Bilder

Tja! Jag har fått lite mat i magen nu och ska alldeles snart cykla iväg till träningen, känner mig inte så jättepepp på att träna precis men men..
Här kommer två bilder

Skotersnack

Tja! Nu har mina släktingar från västerbotten kommit hit, vi har hunnit äta lunch också, skinksallad. När man umgås med dom blir det en hel del skotersnack, om att köra skoter på vattnet (med en vanlig skoter) om att hoppa, om att sänka skotern också så vidare, jag hänger med i ungefär hälften av vad dom säger, ändå är jag ganska skoterintresserad.. Hursomhelst att typ alla stuckit iväg till Biltema så jag är hemma själv, ska passa på att ta mig en piggelin nu ;)

Godmorron!

Godmorron! Sov inte fullt lika länge idag men gästerna kommer ju snart x) Det är riktigt fint ute så jag ska väl tillbringa större delen av dagen i solen, okej, vet inte vad jag ska skriva nu, men hoppas att ni har sovit gott!

Mer om Umeå

Uff

Hahaha, jag, Eva-Linn, Linn och Amanda sprang omkring i skolan med täckena över huvudet och sa bu till alla vi mötte, haha, alla blev "jätte"rädda x) Hahaha, gissa vem som är jag? ;P
Sen hörde vi några finska tjejer sjunga en låt på svenska som vi snodde x) Så här gick den:
Ett och två, vi är LSK
Tre fyra fem, segern tar vi hem
Sex sju åtta, nu ska vi rocka
Nu är vi på nio (klappklappklapp)
Ska vi räkna till tio
Hahaha, den var typ rolig, vi hade med oss en stereo också som vi hade på matcher. Haha, alla låter är extremt utnötta x)

Krockofant

Hejsan! Nu har en liten salamipizza slunkit ner i in mage så jag är mätt och belåten och sitter och mumsar på en krockofant. Min dag har varit bra, har städat mitt rum eftersom att vi imorron får gäster som ska sova här, då flyttar jag ut till husvagnen x) Annars har jag solat, suttit vid datan, kollat färdigt på harry potter och bara chillat. Hur har eran dag varit då?

Hundmat för människor

Vad säger ni om hundmat för människor? Nån som vill ha?

För er som är sugna finns det att köpa här

Dagens outfit

Sommarstek (linnetköpt på Carlings i umeå)

Ingen frukost

Hade tänkt gå upp och äta frukost nu, men jag insåg att det inte var någon idé, ska gå och ta en dusch istället ;)


...

Godmorron!½ Mamma väckte mig för ett litet tag sen, hade gärna sovit längre.. Jag har ju inte sovit ordenligt på hela helgen så det är ju inte så konstigt att man är trött x) Igårkväll tittade jag iallafal på Harry Potter och Fenixorden, har aldrig riktigt verkligen tittat på den filmen.. Jag har ingen träning idag heller så jag får se vad jag hittar på ;)

Umeå Fotbollsfestival!

Hejsan allesammans! Nu är jag hemma, har inte bloggat på hela helgen men jag har haft så kul att jag inte har orkat tänka på det! Här kommer iallafall en genomgång om vad jag har gjort:
Torsdag:
På morronen var det bara packa och fara iväg mot första matchen, vi spelade 1-0 mot nåt lag som jag inte minns namnet på. Vi for till skolan som vi skulle sova på och packade in oss i klassrummet. Sen på kvällen fick jag och några andra från mitt lag några nya kompisar från Skellefteå. Haha, kan typ inte ens namnet på alla x) Det blev att gå och lägga sig rätt så tidigt.
Fredag:
Vi hade första matchen vid niotiden, då spelade vi mot öjebyn, 1-1 blev det. Sen var det bara att fara och äta och sen till nästa match, det var mot ett norskt lag, jag måste då säga att dom var rikltiga lipsillar! Direkt man nuddade i dom så slängde dom sig på backen och bölade.. Det blev 1-1 mot dom också. Vi for sen hem och vilade några timmar och sen bar det iväg till nästa match, vi mötte IFK Umeå och vann m,ed 3-1, sen var det bara att fara hem och sova.
Lördag:
Våran match var inte förrän klockan fyra så på dagen for jag, Rebecka, Amanda, Hanna, Lotta och Josse och kollade på några matcher, vi fick fram att vi skulle möta Öjebyn i kvartsfinalen. Vi for till skolan och käkade och sen bard et av till matchen.
Matchen: Jag vat inte hur jag ska beskriva matchen. I första halvlek gjorde Öjebyn 2 mål, ajaj. Sen i slutet på halvleken skulle jag gå och hämta bollen eftersom att det var vårat inkast, då fick jag en armbåge i magen så att jag tappade andan, mysigt! Då tände jag till ordenligt, i andra halvleken var jag så himla arg att jag faktiskt spelade riktigt bra, Öjeby spelare flög omkring mig och jag rensade bort alla bollar jag kunde komma åt, då blev publiken arga på mig x) Bara för att samma tjej blev nertacklad ett antal gånger av mig så började några killar från sidan skrika att hon skulle slå ner mig, lycka till tänkte jag. Alla började skrika åt domaren att han skulle ge mig rött kort, haha, jag fick inte ens ett gult x) Jag fick endast en frispark emot mig, man får ju köra axel mot axel ;) Hur som helst fortsatte publiken att skrika åt mig men Öjebyn tog sig inte igenom våran backlinje så det blev inga mål bakåt, men heler inga mål framåt, slutställningen blev 2-0 till dom, men jag var faktiskt riktigt nöjd över min insats för en gångs skull ;)

Så alltså har helgen varit rätt så lyckad. Vi for på discot också, jag dansade med någon men jag vet inte ens hur han såg ut x) Haha, vi hade kul på discot. Idag var det bara att packa ihop och fara hem.

JUag har faktiskt inte fotat någonting men tänker sno bildet från mina lagkamrater senare ;)

RSS 2.0