Maj

Jaha! Då var man hemma från majbrasan då, var där med Maja och Malin, bilder kommer sen ;P En sak fattar jag inte, varför heter det majbrasa när brasan är sista april, nån som vet?

Förresten, alla har ju typ frågestund, tycker ni att jag ska ha det?

Satans snabeldrake!

Jag blev tvingad att ta fram damsugaren, jag hatar att damsuga, och sen då jag skulle ta bort snabeldraken blev jag arg, för sladden gick inte att sparka över tröskeln, jag belv så förbannad att jag släppte damsugaren, och gissa vars den landade? På min tå! JAG FICK EN TJOCK SNABELDRAKE PÅ MIN TÅ! Jag gillar inte att damsuga... Jag har hett temperament..

Grillat

Nu luktar det grillat i kvarteret, vi ska också grilla, för det är ju valborg idag! Ikväll blir det att dra till Majbrasan, sen hem å chilla bara ;) vad ska ni göra?


Billys Panpizza

Tja! Nu är korgen uppsatt och jag är fit for fight! Eller var... Har varit ute och tränat redan, men det var faktiskt jobbigt! Så efter ett tag gick jag in och nu sitter jag och äter billys panpizza - dagens lunch för mig

Basket <3

Yess! Papá is setting up tha basketkorg! Äntligen!

Kort dag

Tja! Då var man hemma efter en väldigt kort dag. Idag var det vår show, 6A vann (jag går i 6B) och jag tycker att dom var värda domdär 1000 kronorna dom fick. Deras nummer var väldigt påhittigt. Idag har den inte varit nån lektion, för man fick gå hem kl 11. Jag cyklade hem, och jag klarade av att cykla upp för hela helvetesbacken! Jag är typ stolt. Nä, nu kan jag inte sitta inne i mitt rum vid datan,d et är ju jätteskönt väder ute! Solen skiner och fåglarna kvittrar i trädtopparna, då och då dånar en lastbil förbi! Life's good.

Yo mama

Tja! Då var man tillbaka från fotbollsträningen, den gick sjukt pissigt och det kändes som att jag sprang i slowmotion. Ingenting gick min väg helt enkelt, och dessutom gav Nasse mig en knuff i ryggen, och jag var inte beredd, så jag trillade, på knäet, och sen var den träningen över för min del! Eva-Linn, jag och Moa stog och svammlade efter träningen. Vi körde Yo mama dissar;
"Din mamma är så liten att då hon går ner för trottoarkantan är det självmord"
"Då din mamma såg dig för första gången sa hon: Shit happens"
"Din mamma är så dum att hon försöker dränka en fisk"
"Din mamma är så gammal så hon är skyldig Jesus pengar´"
"Din mamma är så tjock att då hon går förbi TVn missar du tre pogram"
Och en massa andra som jag inte minns. Men vårat svammel lyste iallafall upp tillvaron :D Nu ska jag ta mig en låång och skön dusch! Sen är det Grey's Anatonomy (stavning?) på g.


Catfight

Jag och Sandra hade värsta catfighten, så nu går jag omkring med klösmärken över hela armarna, tur att vi inte tar det allt för seriöst  ;)

Zara

Jag glömmde att nämna att mamma du har kommit tillbaka från malmö, kläder hade hon köpt också!
Jag fick två plagg från Zara;

Svart ribbat linne

Och en vi trekvartsärmad tröja

Pappas kommentar

Pappa hade ju en lite rolig kommentar,

Pappa: Vilken dålig sylt! Den smakar ju inte ens lingon!
Jag: Kanske för att det är hallonsylt

Förlåt

Förlåt för att jag inte skrev nåt inlägg igår, men jag hann faktiskt inte. Först vard et skola, sen var jag med Rasmus och Olivia och sen fotbollsträning, så jag hann helt enkelt inte, men men.

Idag har det varit skola, som vanligt, det var genrep inför morrondagens vårshow, jag och några andra ska blåsa såpbubblor på dom som sjunger. Fast det finns några nackdelar;

1. Bubblorna spräning direkt dom lämnat våra hemmagjorda ståltråds saker.
2. Sugrös fungerar bättre, men man för dock den hemmagjorda såpan i munnen, äckligt!
3. Vi får klämma ihop oss fem st bakom en liten svart "kulis" eller vad det nu heter.

Ajja, efter genrepet fick vi gå hem, eller i mitt fall. Cyckla hem, och det är nån kilometer mellan skolan och mitt hus, så det var lite jobbigt. Då jag kom fram till "Helvetesbacken" som jag tidigare har kunnat cyckla upp för var jag tvungen att stiga av och leda upp cyckeln, vars tog min kondition vägen? Dessutom mötte jag en tant som ledde cykeln, i nerförsbacke! Antagligen så åker man nerförs. Jag mötte en gubbe som vattande gräsmattan också, jag fattar inte varför, jag menar, alla gräsmattor är ju dyblöta nu. Ajja, nu måste jag äta något, hejdå!

Hockey

Idag lär TVn vara ganska uppbokad, för det är ju hockey på g! I sånna här lägen är jag ganska glad att jag har en egen platt-TV i mitt rum, den är dock inte så stor.. Hockey är så himla tråkigt att kolla på, några människor som åker skridskor efter en puck och försöker göra mål, det är bara roligt då det blir slagsmål...

...

212 besökare! Helt sjukt asså..

Matvärd

Då har man fått lite mat i magen, pepparstek med pommes frites och sås. Köttet var otroligt segt och gick inte att tugga, men i övrigt var maten jättegod! Det får mig att tänka på skolans lunch idag, nog för att det där serverades chiliconcarne med ris, men jag och Olivia var matvärdar. Vi gick omkring och torkade alla bord i matsalen och sopade golvet, ett väldigt fräscht jobb... I början var det väldigt lätt och vi torkade borden direkt efter dom lämnats, men sen gick alla småttingar exakt samtidigt, så då blev det många bord att torka, och småbarn gryllar ganska mycket. Dessutom verkade våra klasskompisar ha väldigt kul, dom "råkade" tappa ut mat, och "råkade" smeta ut det över hela bordet, men jag och Olivia hade ingenting att säga till om, vi fick ha våra äckliga platshandskar på oss och torka upp, usch!

Snö försvinn!

180 besökare idag! Wow! Då har man nyss kommit hem, var med Olivia, Amanda och Julis efter skolan. Vi var typ på IP ett litet tag, vi satt inomhus och körde idol, hahaha, men sen regnade det så mycket så vi stack hem till Olivia, där satt vi bara och tittade på TV å sen kom pappa och hämtade mig, regnet vräker ner nu, då jag skulle gå till bilden blev jag typ genomblöt, men det är bra att det regnar, då kanske snön försvinner någon gång!

Mycket

Jag vet, det har blivit mycket inlägg nu på sistone, men jag har varit på blogghumör! Nu när skolan drar igång efter helgen lär det nog inte bli så mycket inlägg. Jag satt och redigerade bilder på mig själv på picnik.com, den här blev ganska häftig

Gratis igen

Jiiho! Jag har gratis sms! Så alla som har mitt nr: smsa! xP

Mms?

Jag har slut gratis sms, så jag får inte smsa, men vem har sagt nåt om att mmsa? För jag har ju inte slut gratis mms, för man kan inte ha gratis mms, så det är bara att mmsa!

Blondinbella?

Nu sitter jag på altanen och solar och känner mig som en riktig Blondinbella xD

...

Den 7 mars har jag haft denhär bloggen i 3 månader!

1-1

Tja! Då var man hemma igen från en fotbollsmatch, vi spelade lika idag mot laget som vi igår förlorade med 3-0 mot, idag blev det 1-1, då det var 5 minuter kvar av matcher ledde vi med 1-0, men puckad som jag är passade jag ett perfekt pass till en motståndare som sedan kunde skjuta ett perfekt skott, och ställningen blev 1-1. Okej, jag försökta rensa bollen men skottet blev konstigt. Men ajja, är iallafalla nöjd med att vi blev 2a i cupen. Nog för att endast 3 lag var med, men det är en annan femma...

...

Hahaha, Olivia är rolig hon, hon tror att det är roligare att hoppa studsmatta än att spela fotboll! Ahahahaha, var rolig hon är xD

Header

Här är alla headrar jag har haft, jag vet, många va?

Klicka för att få en större bild

Nytt, igen

Tja! Jag har ändrat headern, vad tycks?

damp

Inatt fick jag damp, vid tolvtiden kände jag att jag bara var tvungen att bädda rent i min säng, så trött som jag var gjorde jag det, och jag har sovit riktigt gott.

Robinson

Robinson 09 har blivit så urflippat, pakter hit och pakter dit, lag parangang och lag makkal, eller vad dom nu heter, varför kan lagen inte helta som förut? Lag syd och lag nord, mycke enlkare att komma ihåg, och dendär j*vla Kristian, jag blir så förbannad! Måste sluta titta på det där pogrammet, åh! Pausen är slut! Ska gå och titta nu, hejdå!


Victory

Tja! Då var man hemma från årets första vunna fotbollsmatch, vi vann med 1-0 och på backen var det inte mycket att göra, jag och Lisette stod vid mittlinjen och pratade om naglar, hår och knän medan dom andra höll på att göra mål, vädret har varit riktigt fint idag, perfekt fotbollsväder. Jag har också hunnit köpa lite godis, ska äta tacos ikväll, det blir gott! Förlåt för mina enformiga inlägg, men jag har tappat bort min humor!

VILL HA SOMMAR!

Vi drömmde sig bort i morse, mamma vill flytta till Halmstad, och jag ville bo i ett stort hus med privat sandstrand och swimmingpool där, är så sjukt less på klimatet här i norr, snön ligger fortfarande på marken, JAG VILL HA SOMMAR! Snart bryter jag seriöst ihop, i södra sverige är det typ full badsäsong och här är det typ fortfarande skotersäsong, eller inte riktigt, men håller med mamma, vintern här är 9 månader lång typ!

Årets andra

Tja! Då har man spelat årets andra fotbollsmatch, vi förlorade med 3-0 och jag skadade mig, blev fälld så knäet for åt h*lvete, men jag reste mig upp och fortsatte spela, men efter ett tag insåg jag att det inte gick, så då gick jag av planen, nu sitter jag här med kylsalva på knäet och har en till match om 2 tim, så jag hoppas att det går bättre då.

...

Min familj är jättenormal, min mamma färgar håret på min syster samtidigt som min syster läser bruksanvisningarna på finska, och nej, hon kan inte finska. Pappa sitter och kommenterar hur blekningmedlet ser ut, om det ska vara sådär skummigt och själv sitter jag vid datan och känner att jag är den enda som faktiskt är normal i min familj, fast jag måste verkligen lära mg klockan...

God morgon!

God morron! Då var det snart dags för årets andra fotbollsmatch, vi får se hur det går idag, hejja på oss!

Marley & Me

Ja, då har jag lipat igenom en film, "Marley & Me" En sjukt bra film enligt mig, alltså en BAUTA STOR rekomendation, måste ses!


Årets första

Tja! Då var man hemma igen efter årets första fotbollsmatch, vi spelade lika, 2-2, MEN vi ledde med 2-1 då det var två minuter kavr, då tog motståndarlaget ett skott som träffade i ribban och sen två dm utanför målet, och dommare dömde mål, jag blir så j*vla förbannad, han borde skaffa sig starkare glasögon, ser jag honom i morron så ska jag tipsa om linser, för hans nuvarande glasögon var skitfula! Ajja, hur som helst, jag lyckades rädda ett mål, och nej, jag är inte målvakt utan back. Fick spela hela matchen också, men det var kul! Nu ska jag ta en lååång dusch och sen käka något å sen sussilussa, hejdå! <3

Snaaart

Då var det snart dags för match, vi ska dessutom spela på en helt ny arena som tydligen är asbra, vi får se hur det går för oss, förhoppningsvis en vinst. Wisch us good luck!

Skönt

Det känns som att jag har ett skräp i ögat, det svider, och det kallas felvända linser med mascara under, jätte skönt, verkligen..

Fredag

Tja! Då var man hemma från solan, det var en kort dag idag och nu är det bara att ladda inför kvällens aktivitet, en fotbollsmatch! Det ska bli otroligt kul, första matchen för det här året!

Bratdusch?

Tjejtvålen var slut, jag luktar kille, blä! Nu måste jag bratduscha mig!

Basket

Tja! Då har man nyss kommit hem från basketträningen, jag var sjukt trött och oinspererad, men det var ändå kul att vara tillbaka på basketplanen, jag undrar om det här blir för mycket träning för mig, jag menar jag har tränat varje dag i veckan förrutom måndag, plus att jag har haft gymnastiglektioner idag och igår, och dom har inte hellar varit så lugna, min kropp känns iallafall helt utsliten men nu ska jag bara tya det lugnt imorron, fram till kvällen då det är fotbollsmatch på g.

...

Det finns en sak jag inte fattar, och det är varför Kenza och Blondinbella egentligen har så många besökare, jag fattar inte varför någon ids läsa deras bloggar, dom är ju så tråkiga, så tycker jag att egoinas är betydligt roligare

Torsdag

Tja! Då var man hemma igen. Dagen har varit, hmm, varm? Första lektionen var idrott, vi körde nå grejs då man skulle slänga sig på en stor blå madrass så att den for framåt, man skulle förbi en linje och sen tillbaka, så snabbt som möjligt. Alla körde två och två, jag var ensam men ändå så klarade jag av "banan" snabbare än dom två killarna som körde samtidig, alla var trötta efter den aktiviteten, och vad var jag? Jo, näst intill död. Ajja, efter gympan så bar det iväg till skolan, det var upp mot 20 grader ute så¨det blev sjukt varmt!
Vi bytte platser i klassrummet, jag sitter nu nästan längst bak. Resten av skoldagen var ointressant.
Efter skolan for jag till Olivia, det var 25 grader i solen, snart sommar! Tillsammand med Olivia och Amanda for vi iväg till IP, fast ett av mina motståndarlads IP, där hade vi det riktigt roligt och skönt i solen, jag gick till mammas kontor och sen åkte vi hem. That's it! Jag vet att jag har slutat sätta in dagens outfit, men jag orkar inte helt enkelt...

...

Tja! Snart är det time for school, jag skulle plocka upp en tröja från golvet, istället slog jag på datan, så jag var bara tvungen att skriva ett inlägg.

Susan Boyle

Jag fattar inte det här med Susan Boyle, alla i världen går omkring och tror att bara snygga människor kan sjunga, men de har FEL ,det bevisade Susan när hon fick publiken att häpna i Britain got talent (stavning). Det går så mycket snack om det här just nu, men hallå! Man behöver inte vara snygg för att ha en bra röst! Alla i publiken skrattade då hon sa att hon ville bli en kändissångerska, men jag tror att alla skämdes då dom hörde att hon faktiskt inte var så dålig. Klicka HÄR för att lyssna på hennes framträdande.

?

Min plattång luktar pommes frites, en slump eller? ;)

Onsdag

Då har man nyss kommit hem efter en fotbollstrtäning, töstig och hungrig, törsten åtgärdade jag, men jag måsate verkligen göra något åt hungern...

Min dag började med att jag drack saft som smakade PK (powerking) till frukost, den enda skillnaden var att jag inte blev hyper av saften. Sen bar det iväg till skolan, vi hade idrott första lektionen, sen gick jag tillbaka till skolan, jag och några andra tjejer håller på med ett filmprojekt så idag provfilmade vi, det var faktiskt jätyteroligt, vi gör en skräckfilm. Och gissa vem som är spöket? Jo, jag! Vi fick se resultaten och jag tycker att det blev riktigt bra! Såg ut som en trailer ungefär, men vi jobbar ju med proffs så... Efter skolan var det bara att skynda hem, kasta i sig lite mat, byta om till fotbollskläder och slänga sig på cyckeln och trampa iväg mot IP. Träningen gick faktiskt riktigt bra för mig, förutom att mitt ankelskydd skar in i foten helatiden. Efter träningen cycklade jag hem igen, jag tänkte att jag skulle ta en genväg, så jag cycklade på en smalare väg, men snö+värme=blött och blött+lera=geggigt och geggigt+kärringcyckel med smala hjul= trilla, eller jag trodde att jag skulle trilla iallafall, men konstigt nog lyckades jag ta mig förbi genvägen oskadd,. tur det. Nu sitter jag iallafall här hemma och ska ta en dusch, och något att äta, så hejdå! <3

Minnesförlust?

Okej, det här var läskigt, jag minns inte vad jag gjorde för 5 min sen, har absolut ingen aning, men mitt hår är rufsigt, säger det något? Dety känns sjukt läskigt faktiskt...

zzzzz

Tja! Då har jag kommit hem från skolan. Daget har varit rätt så trist, har mest fått sitta och lyssna på redovisningar hela dagen, jättekul, är inte precis på blogg humör så mina inlägg kanske blir lite enformiga.. Ska iallafall på fotbollsträning ikväll, det blir kul!

I pausen

Hejj! Jag sitter och tittar på CSI, men jag slänger in ett snabbt inlägg i pausen. Basketmötet gick bra, vi fick titta på videos från då vi spelade basket, min första tanke då jag såg mig själv var: Shit! Är jag verkligen så lång? Vi fikade och jag käkade en massa bulla. Vi pratade också om göteborgsresan, men nu börjar CSI igen så hejdå!

...

Min familj är som sagt jättenormal. Sandra försökte slicka mig på kinden för att jag är längre än henne x)


Måndag

Då var man hemma från skolan. Jag fick träffa Olivia igen efter mer än 3 veckor, hon hade blivit väldigt brun! Jag kände mig som ett lik i jämförelse. Jag läste upp min fantasyberättelse på 2603 ord inför klassen, då jag var fädrig så sov alla typ, vilket får mig att tänka på Bedtime Stories, min berättelse var en bra godnattsaga! Min lärare avgudar mig, eller inte riktigt, men hon sa: Åh! Vilken bra berättelse du har skrivit! Jag blir alldeles matt när jag lyssnar! Jag tror vi har en författare i klassen! Och sen till en annans berättelse: Bra...
Jag har också gjort färdigt instuderingsfrågorna om stormaktstiden. Den där Kristinas beslut tyckte jag var lite konstigt. Avgå tronen för att bli katolik? Nä! Jag är hellre drottning än att flytta till Rom och bli polare med påven.
Tillsammans med Olivia gjorde jag om NO-lektionen till en Musik-lektion. Eller vi var färdiga så vi började imitera Elvis Presley istället, eller nåt.. Ikväll blir det att fara på möte med basketlaget, men jag har lite dåligt samvete att jag far och käkar fika där istället för att fara på löpträning med fotbollslaget, men ajja! Jag har ju ändå fotbollsträning imorron! Då var det inlägget färdigt, ha det!

Bedtime Stories

Nu har jag sett Bedtime Stories färdigt. Det var sjukt bra! Stor rekomendation!


Phew!

Nu har jag varit hurtig, riktig riktigt hurtig. Jag maxade till postlådan, lämnade ett brev och maxade tillbaka, nu ska jag titta på Bedtime Stories, jag utvärderar filmen sen,

...

Jag skulle tydligen inte träna ikväll, tur det ;) för jag har missat träningen x)

Dagens tabbe

Ja, då har jag gjort dagens klantigaste grej, jag hade sönder en skål, den for i tusen bitar som låg utspridda över hela köket. Ni undrar säkert hur det gick till, jo, jag skulle ta ner en skål att ha glass i, men då for en liten skål ut ur skåpet också, olyckligtvis. Så nu sitter jag skamsen och äter min glass...

Min familj

I min familj har vi sjuk humor. Varje söndag kommer en kille och säljer tidningar, vi köper oftast. Hur som hest, han plingade nyss på.
Mamma: Ner på golvet!
Jag: Ta beteckning!
Sandra: Låt han inte se er!
Pappa: Jag hämtar pengar
Vi köpte en tidning för 10kr, jag tror att killen behövde ett paraply av något slag, för tidningen var genomblöt ;)

Träningscyckla? Nja...

Okej, det där med att cyckla på en träningscyckel skippade jag, jag tycker att det är väldigt onödigt att cyckla på en sån, för hur snabbt eller hur långt man än cycklar så kommer man ändå ingenstans. Jag tycker att det är mycket bättre att cyckla till 7-eleven och köpa en chokladkaka, så istället för att cyckla städade jag mitt rum, nu ska jag slå på TVn...

Mitt nya liv!

Tja! Då sitter man och käkar pommes pinnes, ungefär som pommes frites fast det är knaprigare och smakar sourcream onion. Nu är jag ren igen,fast jag föredrar nog att vara älg... Men hursomhelst, nu ska jag försöka komma in i min vardag igen, det har varit alldeles förmycket sötsaker, nu ska jag komma tillbaka till mitt vanliga liv, nog för att jag äter mycket sötsaker i det livet också, så det får väl blimitt nya liv! Eller nåt i den stilen, ska lägga bort påsen med pommes pinnes nu och ta mig en cyckeltur på våran träningcyckel!

följ

Följ mig HÄR med bloglovin'

Sista dagen av frihet

Då var det söndag, sista dagen av påsklovet, och NU sover man minsan länge! Hela påsklovet har jag vaknat vi niotiden, och jag börjar inte sova ut förrän sista dagen av lovet.

Planerna för dagen:
Jag MÅSTE duscha, jag har förvandlas till en levande fettklump
Det är fotbollsträning idag också, min fot är ju bra nu så det är bara att köra!

Nu när skolan börjar igen kommer jag inte att kunna skriva lika mycket som jag har gjort de senaste dagarna, men jag ska försöka skriva mycket ändå. Ska äta frukost nu, puss!

Record

Läsarrekord igen! Jiiho! :D

Kock?

Idag har jag varit en duktig flicka, nu har jag nyss hjälpt till med maten.


Jag gjorde en smaskig sallad, förresten hatar jag att skära tomater, för dom mosas under kniven, det är kladdigt och om man har trasiga nagelbans svinder det som f*n


Jag skrubbade även potatis med hjälp av domhär vantarna. Och jag håller med mamma, hon är verkligen grinig idag, jag hade skrubbat och skurit 8 potatisa i klyftor och gick stolt till mamma och visade henne vad jag hade åstadkommit, vet du vad hon sa då?
- Det behövs 4 till!
Så jag gick lydigt och gjorde som hon sa, och mitt godis är slut! Nu får jag nöja mig med brända popcorn ikväll istället... Och det är väl inte mitt fel att jag inte kan poppa popcorn i micron utan att bränna dom? Skyll på föräldrarna ;)

Typiskt i min familj

Alltid på kvällarna då jag ska sova och vill att mina föräldrar ska sänka volymen så ropar jag på mamma, men då svarar alltid pappa, så igår kväll ropade jag på pappa, vem svarade då? Jo, mamma, konstigt detdär...
Jag: Pappa!
Mamma: Ja vad är det?!
Jag: Kan du sänka volymen?!
Mamma: Va?!(sänker volymen)
Jag: Kan du sänka volymen?!
Mamma: Volymen är ju jättelåg!
Jag: Nuja..

Vet ni vad jag ska äta ikväll? Jo, grillat! Första gången för i år, hemma alltså, för vi grillade i fjällen en gång... Så alltså, vi grillar en fin dag, en fin dag smakar gott x)

Money!

Har ändrat headern, men tycker att den är tråkig, undra vad som fattas... Hej förresten! Nu sitter jag vid datan och skriver, har jobbat lite på headern men den blir aldrig bra, ska försöka hitta min plattång under allt skräp på skrivbordet nu, ja, jag vet, jag städade nyss, men jag har ju ätit godis ;) och förresten, min burk med enkronor innehåller hela 192 enkronor och 35 50öringar, och jag lovar, jag sparar INTE på enkronor, jag hatar dom! Och nej, jag har inte lite att göra inte, nädå...

?

Okej, jag fattar inte, då man gör en blogg.se kan man välja om man vill ha namn.blogg.se eller om man vill ha namn.webblog.se men jag fattar liksom inte skillnaden... Nån som gör det?

Klar!

Så, nu har jag låtit snabeldraken äta upp alla damråttor, och titta! Jag kan se golvet!



Hade tänkt visa er en bild hur det såg ut innan städningen, men jag vill inte ge er men för livet...

Shopping

Tja! Isbiten (jag) har äntligen tinat upp. Idag har jag varit på stan med min mamma, och kollat på min systers fotbollsmatch, jag köpte:

En jacka (svart, men den ser grå ut på bilden) Stadium 999:-


Och en par nya, vita skor Stadium 599:-



Och godis, men ni vet förmodligen redan hur det ser ut, hoppas jag x) Nu ska jag städa i mitt rum så hejs!

P.S Det var svinkallt ute. D.S

Min knasiga familj x)

Godmorron! I min familj är vi redan igång med knasigheterna.
Alla i familjen utan pappa sjöng opera, och det lät inte bra,
Mamma: Om vi inte slutar får pappa psykbryt
Jag: Vet du vad vi säger då, aaaaaa med operaröst
Hahahah, ingen fattar förmodligen. MEN det var kul x)

Mental ålder

Vilken är min mentala ålder ?

[  ] Vet hur man kokar kaffe.
[  ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[  ] Tycker att politik är spännande
[  ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 1

[  ] Går i skolan alla veckodagar.
[  ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x]  Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[  ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 3

[  ] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[ ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[   ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[  ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 5

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 5

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x  Kan läsa ut en bok
total: 1

Total: 15..
wow, jag är mentalt äldre! Hela tre år! Fast jag har dock några förklaringar.

1. Jag kan laga viss mat själv, typ färdig palt xP och korv!
2. Jag har fått kvarsittning, men har alltid fjäskat bort den så jag har aldrig fått sitta över x)
3. Jag tror iallafall att mina föräldrar litar på mig..
4. Att jag KAN städa upp efter mig betyder inta att jag faktiskt gör det..
5. Jag kan läsa ut hur många böcker somhelst! Jag läste ut en bok på typ 600s på fyra dagar, så jag har inget problem med läsningen..

...

Jag har haft min blogg i 2 månader och 10 dagar! Det räknade jag nyss ut!

Bodybutter..

Jag är smart, jag smorde mina händer med bodybutter, jag la tuben i sängen efter användningen, men vad jag inte tänkte på var att jag inte hade satt på korken, och jag la mig på tuben, jag kände att det blev kladdigt så jag kollade vad det var, då hade jag halva tubens innehåll i handen, vet ni vad min tanke var då?
- Äh! Jag har ju ett par ben också!
Nu måste jag stänga igen korken och kolla lite mer på TV, så hejdå! :P

Signatur?

Alla har sånna här namnteckningar på sluten av sitt inlägg, jag funderar på om jag också ska ha det, isåfall så skulle min se ut såhär:



Fast när jag tänker på det så tror jag inte att jag ska ha det, eller var tycker ni?

Talang!

Jag sitter för tillfället och tittar på talang, det är sjukt vad människor kan göra! Och så finns det ju dom som inte alls är lika talangfulla... Men jag fattar inte att dom som näckade gick vidare! Det var en gång nån som strippade och hon gick vidare, det tycker jag var välidigt konstigt... Någon fler än jag som tillbringar fredagskvällarna framför tvn med talang på?

Rakt i fejjan

Vet ni vad jag lyckades med idag? Jo, jag hade ett gummiband, jag skulle sprätta iväg det på väggen men istället sprättade jag gummibandet rätt i ansiktet! Jag har skills x)

;)

Jag har fått läsarrekord oxå!

Slarver

Okej, nu måste jag skärpa mig! Jag måste sluta slarvskriva och börja kolla igenom mina inlägg, sluta stava fel vetni, jag håller förresten på att göra en ny bloggdesign ;)

20 kr för en chokladkaka?!

Gissa vart jag har varit? Jo, på 7-eleven, gissa vad jag köpte? Jo, en marabou mjölkchokladkaka, gissa hur mycket den kostade? 20 kr, seriöst! 20 kr för en liten chokladkaka! På coop får man en stor för typ samma summa, och på 7-eleven kostar en stor 30 kr. Helt sjuk asså...

basket..

Så, då har jag varit ute och dribblat lite med basketbollen, men min fot är inte riktigt läkt än, och jag tror verkligen att grannen undrade vad jag höll på med. (stuts) aj! (stuts) aj! (stuts) aj!, undefär så lät det, men jag var iallafall ute i tre minuter...

Pucko

Okej, jag är något puckad, jag hittade inte min mobil och sprang omkring i rummet och letade infernaliskt efter den, då kollar jag ner och ser att jag håller mobiltelefonen i handen..

Barnslig

Okej, jag måste faktiskt medge att jag är ganska barnslig, just nu sitter jag och tittar på disneychannel och tuggar på mitt godishalsband. Annars är jag inte så barnslig, nädå...


Glömsk?

Då jag loggade in på blogg.se hade jag något att skriva, men jag glömde bort vad det var...

Fredag

God morron! Då har man fått ännu en natts nattsömn, och idag är det fredag, shit vad denna vecka har gått snabbt! Och snart är påsklovet slut...

Glass är min diet!

Tittade nyss på ett pogram om unga tjejer som hade ätstörningar. Asså undrade seriöst vad dom hade innanför pannbenet, om dom hade någonting där! Dom var typ assmala men bantade genom att äta en pytteliten portion mat för att sedan trycka ner fringrarna i halsen så att maten kom upp igen, och det var deras diet. Visst jag är ganska smal, ska jag berätta min diet? Jo, jag äter en massa chips och glass, kött, grönsaker, frukt, åsså tränar jag. It's easy! Dessutom tränar jag inte speciellt mycket heller, bara ca 3 ggr i veckan plus matcher, fast nu har det varit lite matcher.. Men that's it! Mycke bättre än att svälta ihjäl iallafall. Blev väldigt trött nu, så godnatt!

??

 jag47
2026
325
4och21
520
6det19
7har18
8allmänt16
9i15
10permalink15
11trackbacks15
12hjärtat15
13@15
14nåt15
15men13
16min13
17att12
1811
19är10
20inte10
21en10
222009-04-169
23som9
24nu8
25med8
26lite7
27man7
28var6
292009-04-156
30blogg6
31header6
32för6
33måste4
34blev4
35idag4
36mig4
3714
38till4
39kryckor4
40blir4
41sen4
42gör4
43alltså4
44xp4
45heather4
46ner3
47in3
48jobbigt3
49eller3
50life3
51länkar3
52kan3
53ju3
54dusch3
55mer3
56bara3
57från3
58frysen3
59bloglovin'3
60upp3
61verkligen3
6220093
63vi3
64påse3
65riktigt3
66packade3
67for3
68hur3
69paint3
70popcorn3
71ett3
72igen3
73knäet2
742
75givetvis2
76gånger2
77hade2
78ha2
79hjälp2
80här2
81ny/gammal2
82sitter2
83ska2
84redan2
85påsarna2
86påsar2
87ta2
88tja2
89äter2
90ätit2
91varit2
92tönt2
93träning2
94prisbelönt2
95pizza2
96mina2
97många2
98mat2
99mangosorbet2
100mamma2
101namn2
102ganska2
103om2
104onyttigheter2
105ohoj2
106några2
107någon2
108kom2
109kärnor2
110alla2
111den2
112dagens2
113frysvaror2
114fick2
115du2
116faktiskt2
117fattar2
118duschat2
119duscha2
120behöver2
121bära2
122besökare2
123blivit2
124samma1
125sandra1
126satt1
127besöker1
128ahaha1
129saker1
130roligare1
131ringer1
132rubriken1
133rutan1
134senaste1
135oxå1
136sig1
137släppa1
138slaget1
139smart1
1402041081
141sorterat1
142skutta1
143ondare1
144 1
145aaaangelicasbloggse1
146skriver1
147skräpmat1
148skulle1
149ont1
150rimmade1
151plockat1
152place1
153angelica's1
154popcornskålen1
155angelica1
156poppas1
157april1
158pissnödig1
159phew1
160passade1
161pappa1
162photoshop1
163pic1
164problem1
165purjolökssoppa1
166panpizza1
167påväg 1
168besvär1
169packat1
170all1
171spillde1
172påsklov1
173amazing1
174andra1
175alltid1
176allt1
177påsen1
178patetiskt1
179stord1
1801600501
181vad1
182utvecklats1
183varaor1
1841422531
185vet1
1861305261
187utan1
188ut1
189unika1
190undrar1
191unna1
1921651571
193uppfann1
194uppe1
1951248111
196vissa1
197ännu1
198ändrat1
1990948281
2000840571
201åt1
202151
203ägnat1
204äckligt1
205vita1
206visste1
207väl1
208väntar1
2091206471
210wow1
2111751241
212tänk1
213sånhär1
2142029121
215sök1
216söka1
21741
218söndags1
219sägen1
220säga1
221omkring1
222stod1
223suger1
224sur1
225svettas1
226svara1
227telefonen1
228tid1
229tvätt1
230träningspass1
231två1
232tvångstbeteende1
233typ1
234tycks1
2351759011
236trillat 1
237tillbaka1
2382008381
239till toaletten1
2401822391
2411819051
242toan1
243starkare1
244nöjd1
245igenom1
246fem1
247illa1
248fel1
249ingenting1
250inga1
251iallafall1
252iaf1
253hungrig1
254hund1
255flytta1
256händerna1
257finns1
258fixat1
259inläggen1
260feel1
261familj1
262kalix1
263kanske1
264kategorier1
265er1
266kolla1
267fatta1
268josefine1
269is1
270internet1
271istället1
272iväg1
273februari1
274href=http//wwwbloglovincom/blogg/653770/angelicas-placeclaim=z6y52xak5n3>följ1
275hoppade1
276först1
277grej1
278följa1
279följ1
280får1
281göra1
282good1
283god1
284genom1
285försökt1
286gillar1
287förstår1
288glad1
289gjort1
290hahaha1
291halkade1
292hemkörd1
293hem1
294hemma1
295heter1
296fortfarande1
297fotbollsträning1
298foten1
299headern1
300han/hon1
301halvtimmen1
302handlar1
303fresh1
304framför1
305kommentar1
306kommit1
307bye1
308byter1
309borde1
310nog1
311bloglovin1
312bloglovin1
313bäddat1
314månader1
315morsning1
316morron1
317mot1
318mumisgt1
319månad1
320mycket1
321nyaste1
322nyss1
323bloggadress1
324nån1
325gamla1
326blan1
327olycksfågel1
328okej1
329bloggare1
330något1
331nyttig1
332nytt1
333nämner1
334när1
335bloggen1
336mjölk1
337d1
338enda1
339kärnorna1
340lik1
341dörren1
342lurendrejeri1
343logisk1
344-1
345käkmuskler1
346ensam1
347konstatera1
348kryckorna1
349krångligt1
350kväll1
351lxom1
352lämnar1
353maten1
354mars1
355matpåsardå1
356mattan1
357disk1
358diskmaskinen1
359mangosorbeten1
360duktig1
361där1
362länk1
363läsa1
364läsarrekord1
365läsarrekordet1
366billys1

Detta ska föreställa någon slags lista på alla ord jag har skrivit i bloggen, och hur många gånger, men det kan väl inte stämma?

Hjälp! Någon?

Jag har fixat en bloglovin länk, så kolla blan mina länkar och följ min blogg! Nu finns bara ett problem, jag kan inte ha några andra länkar!

Popcorn kärnor..

Då var det kväll och jag sitter med popcornskålen i knäet, jag har en sånhär grej som jag måste göra när jag äter popcorn, jag suger på kärnorna som inte poppas, ganska jobbigt tvångstbeteende faktiskt...

Heather?

Ahaha, vissa som besöker min blogg och lämnar en kommentar skriver heather istället för header, jag nämner inga namn (josefine) xP Men heather är lxom ett namn xP så det blir lite fel, men för er som inte redan visste så heter det alltså header :)

Ny/gammal header

Då har man nyss ätit purjolökssoppa, mumisgt! Och jag byter tillbaka till min gamla header

Bloglovin'

Gå in HÄR så kan du följa min blogg genom bloglovin' du måste söka på min bloggadress i den vita rutan där uppe, jag fattar inte riktigt hur man gör så det blir lite krångligt...

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/653770/angelicas-place?claim=z6y52xak5n3">Följ min blogg med bloglovin</a>

Paint

Många undrar hur man gör en header, jag jag iaf min i Paint, det är det enda jag förstår mig på xP men har faktiskt försökt med photoshop, men man fattar ju ingenting!

Pizza ohoj!

Tja! Nu har mamma kommit hem och jag sitter med Billys panpizza i knäet, jag har varit duktig och plockat in min tvätt, satt all min disk i diskmaskinen och bäddat sägen, amazing!

...

Nu har jag duschat. I feel fresh! Och hungrig..


Behöver jag en dusch?

God morron! Läsarrekordet är slaget igen. Har fortfarande lite ont i foten, och i händerna, han/hon som uppfann kryckorna borde ha varit något mer logisk. MÅSTE ta en dusch idag, har inte duschat sen i söndags, äckligt! Så jag ska ta och duscha nu! Bye!

Från tönt till prisbelönt

Wow! Nu har det blivit nytt läsarrekord, 15 unika besökare idag! Jag har idag, eller nu bara den senaste halvtimmen, ägnat min tid åt att läsa igenom min blogg, hahaha, för nån månad sen var jag verkligen patetiskt. Tänk att jag har utvecklats så mycket som bloggare. Då blev jag typ glad om jag hade 4 besökare, men nu kanske min blogg har blivit lite roligare :D Okej, rubriken passade inte riktigt, men det rimmade xP

Dagens träning

Phew! Nu har jag packat upp allt, men jag är sur, jag spillde ut mjölk. Smart som jag är så packade jag ner alla varaor som skulle ner till frysen i en påse, sen packade jag upp påsen igen för att konstatera att det var frysvaror, så jag packade upp och ner samma påse några gånger utan att fatta att jag redan hade sorterat alla frysvaror i en påse. Men det här blev som ett träningspass, jag svettas, måste duscha, men först ska jag unna mig lite mangosorbet..

Kryckor for life!

Jag gillar verkligen att gå på kryckor, eller så inte..

I min familj handlar vi från internet, mat alltså. Så då får vi maten hemkörd. Och det fick vi alltså idag, mamma är i kalix och pappa och Sandra for iväg på fotbollsträning, så då var jag alltså ensam hemma, på kryckor. Jag kan säga att det är ganska jobbigt att bära omkring på matpåsar.Då jag var påväg  mot frysen med två påsar så ringer telefonen, givetvis, så det var bara för mig att släppa påsarna och skutta och svara. Sen så blev jag pissnödig, så då hoppade jag till toaletten. Men då stod det givetvis fem påsar framför dörren, så då fick jag flytta på påsarna med stord besvär. Och inte nog med det! Då jag väl kom in på toan så halkade jag på mattan. Life is good...

Onyttigheter

Då har man ätit lite skräpmat och mangosorbeten väntar i frysen. Jag äter verkligen nyttig mat, men kom igen! Det är ju påsklov!


...

Tja! Har ändrat headern, men blev inte riktigt nöjd, vad tycks?

...

Alltid då man har gjort illa sig gör man så att det gör ännu ondare. Eller så är det iallafall med mig, för jag vet inte hur många gånger jag har trillat.  Och det är ju lite jobbigt att bära saker oxå, men mina käkmuskler blir starkare, och jag blir mer och mer lik en hund...


Mangosorbet!!

God morron! Då sitter jag framför datan igen. Va ovanligt! Jag har fortfarande ont i foten och är vansinnigt mangosorbetsugen! Men har vi det hemma? Nä, skulle inte tro det. Ska fjäska för pappa så at han kanske far och köper lite glass. Mamma är för tillfället i Kalix och ska opereras, så jag önskar henne lycka till
Pappa jobbar natt idag så jag och Sandra en ensamma ikväll! Woho! Party! Nä, jag skoja bara, det blir väl bara att titta på Tv hela kvällen, och några blogginlägg lär skrivas... Ska ta mig något att äta nu, bye!

Olycksfågel?

Tja! Idag har det inte hänt just någonting, fram till halv fyra då jag for på min fotbollsträning, det var första träningen utomhus på konstgräset, MEN, som den olyckfågeln jag är så skadade jag mig givetvis, jag stukade foten, så det var bara att kliva av planen och fara hem, ajja, there's noting I can do, förutom att bara försöka belasta foten litegrann

Morsning!

Go' morron! Äntligen har jag fått sova ut! Slippa alla andras snarkningar, nu kan påsklovet börja! Fast egentligen så är det mer påsklov i fjällen.. Fast inte då man inte får sova ut... Idag vet jag inte vad jag ska göra, har träning ikväll, annars blir det väl bara att ta det chill idag


Lurendrejeri

Ni vet då man köper stora chokladkaniner till påsk? Man tror att det är jättemycket choklad men då man tar en tugga är den ihålig, sånt göt mig arg! Det är ju taskigt! Visst, jag har fattat att det alltid är så, eftersom att jag varje påsk och jul har blivit besvikan p.g.a det! Man kan väl skriva på förpackningen "ihålig" eller nåt sånt..

Pic

Här kommer bilder:

Alltid fint väder i dalen


Uppe på fjället


<33


Juleskum kan slänga sig i väggen, nu är det påskeskum som gäller!


En till fin dag, och mammas trasiga skida. You know, mamá got the skills...


Fast jag ska inte säga så mycket...


Supergulliga Lo, och (hrm hrm) Sandra..


Supersöta Vilda

Borta bra men hemma bäst

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka! Fjällvistelesn har varit väldigt trevlig, men skoterföret var dock åt h*lvete. Det har varit väldigt finty väder, men kanske FÖR fint väder. Att köra på isen var som att köra i vatten. Väldigt blött. Jag körde fast ordentligt med lill ETn. Jag orkar inte berätta exakt allt. Men lite info ska ni allt få ;)

Jag har fått en fisk. Fast vi släppte ner den i hålet igen.
Jag har kört fast. En gång dök hela skotern i snödrivan.
Jag har varit på ett samiskt dop/bröllop, den saken var ganska intressant faktiskt.
Vi var väl ca 30 pers som var på fjället och hade kommit dit för att kolla då Lo döptes. Men hennes föräldrar gifte sig samtidigt. Ingen fattade någonting då prästen sa "vi har samlats här vigsel" eller nåt sånt. Först trodde jag att han sa fel, men så var det tydligen inte. Dessutom var hela grejen som sagt var samiskt. Men efter dom hade gift sig så döptes lilla Lo. En otroligt söt unge.

Några saker jag har lärt mig under resan:
1. Att sova i en pytteliten stuga med endast ett rum med sin familj, ingen bra idé.
2. Samiska låter som finska
3. Kör inte tvärs över ett annat djupt skoterspår då föret är väldigt mjukt.
4. Man får väldigt ont i röven av att sitta i en bil i 5 timmar.

Jag lägger snart in bilder.

Byebye!

Tja! Det här är mitt sista inlägg innan jag far, så nu packas det för fullt här. Skolan idag har varit chill, vi byggde "farkoster" med ett konstgjort ägg i som vi släppte från tredje våningen, min grupps farkost hölls i luften längst, av dom i våran klass.. Och jag vet inte hur många gånger vi gjorde om den, men roligast var ändå då jag kastade upp en ballong i taket och sen smälldes den! Shit va rädd jag blev! Vi slutade vid ca halv ett å sen vare bra att fara hem och förbereda sog för den 36 mil långa resan. Wish me good luck! Jag skriver om mina dagar då jag kommer hem, hejdå och Glad påsk! Feliz Pascua por Angelica! Tänkte att jag skulle ta det på spanska oxå.. Ha ett roligt påsklov! <3333333333

Påsk

Tja! Imorn bär det av till stugan så jag kommer inte att blogga på ett tag, men det här är inte det sista inlägget innan jag far, tror jag. Men om det är det så önskar jag er glad påsk och ett härligt påsklov! För dom som inte redan har haft det... Men nu ska jag sätta igår med packningen, så bye! <3

...

Tja! Då har man nyss kommit hem från träningen, och vet ni vad jag fick?
Träningsverk!

Tisdag

Tja! Då har man kommit hem från ännu en skoldag. Idag har vi varit på påskvandring! Där fick vi veta saker om Jesus och "uppleva" hans sista dagar innan påsk som hans lärjungar, eller något sånt. Vi fick äta pitabröd doppat i svartvinbärssaft, och vi fick en liten godis! Sen räknade vi matte där borta också (eller vi hade typ suddkrig) medan andra klassen gick påskvandrinmgen. Så nu vet vi alltså vad som hände veckan innan Jesus återuppstod. (och hur många suddbitar man kan kasta samtidigt som prickar undefär samma ställe). Resten av dagen har varit ganska chill, och nu sitter jag hemma och äter, ska på fotbollsträning kl 4.. Ha de bra! <3




Outfit: Svart linne, vitt linne med mönster, svart kofta, svarta mjukisbyxor
Hår: Plattat, lugg uppsatt. (jag täckte över ansiktet av en anledning..)


Tvättbjörn

Jag är j*vligt glad att jag kom ihåg att ta ut linserna innan jag tvättade bort sminket, för ett litet tag sen hade jag nämligen lite tråkigt så jag sminkade mig, hahha, jag såg ut som en tvättbjörn i ansiktet. Men sen då jag skulle ta bort sminket så höll jag nästan på att glömma bort att ta ut linserna, för linser+smink=ajajajaj, men nu är sminket iallafall borta och linserna uttagna, så I'm redy for the bed! Eller förresten, jag måste äta innan, och lämna in min engelska läxa..


Friends forever?

Tja! Gissa vad jag sitter och gör nu? Jag stickar! :O Samtidigt som jag lyssnar på friends forever, mina vantar blir svarta å limegröna, hett va? :P

Magiker?

Jag började tänka på hur gott det skulle ha varit m,ed salta pinnar, gissa vad jag hittade i skafferiet sen? Jo, salta pinnar! Är jag typ en häxa? Eller bara en väldigt skicklig magiker? Jag gillar mer att vara magiker, för jag vill inte sitta på någon kvast och fara till blåkulla, nä, det klarar jag mig utan :P

Tisdag

Tja! Då har man precis kommit hem från skolan, idag så har väl inget speciellt hänt, jag skrev färdig min fantasyberättelse, det blev 2603 ord. Idag på slöjden så fortsatte jag sticka mina vantar, jag är verkligen profft på det ;P bortsett från att jag helt plötsligt började sticka åt ett helt annat håll...
Dagens outfit: Grå kofta, jeansleggings
Hår: Plattat

ZZZ

Tja! Vad händer? Hos mig händer inget speciellt, jag typ sover, eller inte riktigt men snart, typ nu...

Parfym! Den nya mirakelvätskan!

Tja! Då har nyss kommit hem från fotbollsträning, eller löpträning med fotbollslaget rättaresagt, det var ganska jobbigt men uppfriskande, speciellt då vi körde staffet och man skulle klättra över en snöhög, givetvis trillade jag, och snacka om en uppfriskande känsla! Och en kall känsla..

Jag har uppfunnit ett nytt medel mot acne! Parfym! Jag sprutade nyss lite parfym å det började svida, så jag antar att det hjälper! Fast detta är dock ingenting jag rekomenderar..

Måndag

Tjenare! Då var man hemma från skolan igen! Visst, jag hade hellre stannat i Avidsjaur å spelat basket resten av mit liv men det går inte för sig! Hmm, dagen har väl varit som vanligt. Första lektionen var Svenska, så jag skrev på min fantasyberättelse, jag har faktiskt skrivit 1850 ord på fyra lektioner, å med alla mellanslag å kommatecken så har jag skrivit 9979. Visst är jag duktig?

Efter Svenska lektionen var det rast, då ringde Olivia från Thailand, hon verkade ha de jättebra, och jag blir avundsjuk, vill oxå till värmen! Är så trött på klimatet här i norrbotten att jag tror jag spyr! Men men, there's nothing I can do, eller nåt..
Efter rasten var det matteprov MEN det har jag redan gjort för länge sen så jag fick jobba med Fantasyarbetet. Sen hade vi Spanska, jadu, min spanska lärare är allt för rolig! Och jag vet vad pyjamas heter på spanska. la pijamas, eller nåt sånt..
Vi körde hänga gubbe oxå och då sa Anja (spanskaläraren) att det var fyra bokstäver i ordet, och ordet var Adios, vad är hon för lärare egentligen? En gång gav hon oss franskaläxa istället för spanska, men det märkte hon så då fick vi ingen läxa.

Sen var det lunch, stenpotatis med stenköttbullar, eller ja.. Båda två var lika hårda, väldigt hårda..
Vi hade lunchrast och sen var det dags för NO, men jag, Olivia och Josefine har gjort färdigt vårat arbete så det blev åter igen att skriva på min berättelse, men jag tappade snabbt intresset för det så då läste jag ut min bänkbok istället. Efter NO så var det SO, vi fick titta på en film om Stormaktstiden. Det är såå interesant att få reda på vad Gustav Adolf den andra hade på sig för kläder då hans polare hittade honom död (han hade endast tre underskjortor å sina skor på sig). Men vem vet, man kanske behöver få sånt info, men jag fattar inte varför hans kalsonger blev stulna, vem vill ha använda kallisipper?

Efter So så slutade skoldagen men jag fick stanna kvar i 20min för att pappa inte hämtade mig förrän halv tre. Sen kom jag hem och fixade lite käk å sen bänkade jag mig framför datan, ska på fotbollsträning ikväll, det blir skoj! Bye <3

Dagens outfit: Mjukisbyxor, svart linne, grå trekvartsärmad tröja.
Hår: Uppsatt i en knut och brunt hårband.

I'm back!

I'm back! Tja allihopa! Nu har man kommit hem från Arvidsjaur, det var en VÄLDIGT rolig helg ;) Vi fick tyvärr bara silver men spelade asbra ändå, när jag kom hem möttes jag av ett helt nytt hus! Mamma hade nämligen fixat lite i mitt rum å i resten av huset, det blev faktiskt snyggare än förut..

jag vet, inlägget blev lite tråkigt men, jag är iallafall tillbaka! Puss! <3

Snart bär det av!

Tjabba! Idag fick jag sluta tidigare jippiie! Ett bra slut på en låång vecka, och slutet blir bättre :P För snart far jag till Arvidsjaur! Jiihoo!! Moahhahahha! (fortfarande meningslöst skratt) Men den lilla stund jag var på skolan så tittade vi på guldkompassen, eller alla tittade och jag sov, typ.. Ajja, pappa hämtade mig å nu har jag tryckt i mig en hamburgare, bra uppladning inför en sporthelg! Klockan två blire iallafall att ge sig av mot Arvidsjaur, där ska vi ta GUULD!

Packning inför helgen:

Basketboll
Skor
Vattenflaska
Kläder
Tusen klämmor å snoddar till håret
Kudde
Örngott
Lakan
Och en massa annat skit.

Det skulle inte förvåna mig om jag halvvägs till Arvidsjaur utbrast: Fan! Jag glömde mitt matchställ! Föresten, när jag nämde det så måste jag packa ner mitt matchställ..

Förnying:

Basketboll

Matchställ
Skor
Vattenflaska
Kläder
Tusen klämmor å snoddar till håret
Kudde
Örngott
Lakan
Och en massa annat skit

Dethär blir nog det sista inlägget fram till då jag kommer hem igen, så ha en rolig helg och håll tummarna för mitt lag! <3

Hyperaktiv? Inte längre..

Tja! Nu packar jag, och det har jag gjort den senaste timmen ;) men om man ska på basket-DM så ska man :P men det är typ asmycket grejer man ska ha, phew, nu är jag faktiskt trött, fast det kanske beror på att jag var lite hyperaktiv för några minutersen, så jag kanske dampade bort min energi ;P

Jadu..



Jag bar alla dessa brödpåsar, i en arm! Moahahhahah, STOLT xD



I min familj överkonsumerar vi inte mat inte, nädå, vi köper väldigt små mängder mat...

...

Mamma vill att jag ska hjälpa till att packa upp maten, jättekul, får se om jag överlever, det är sååå tungt


Urk

Det var så läskande, den där grädd-sprayburken i kylskåpet, och tja, man har ju sett det på film, så jag var tvungen att prova, och gissa vad det var jag provade? Jo, att spruta grädde direkt in i munnen, förlåt mamma ;P Dessutom vare inge gott ;P

Skoldag!

Jippie! Jag hade 13 besökare igår! Woho! Moahahahha, okej, jag vet fortfarande inte poängen med det skrattet.. Hej förresten! Nu har man precis kommit hem från skolan, det känndes faktiskt VÄLDIGT konstigt att gå dit eftersom att jag har varit sjuk i en evighet (tre dagar) men det gick bra ändå, på matten så räknade jag ut mitt räknehäfte, men det var inte fullt lika roligt då jag kom på att jag inte har rättat nån gång under hela tiden jag haft det räknehäftet, så det var bara att ta fram facit och den röda rättningspennan (fast jag hade en svart, eller grå, eller jag hade min vanliga blyertspenna, men röd rättningpenna lät bättre). Oj, nu glömde jag faktiskt nämna vad som hände allra FÖRST idag, vi gick ut och åkte madrass, härlig lektion va? :P
Okej, efter mattelektionen hade vi rast, nej förresten vi hade lunch, brända plättar med hallonsylt, med lite morot i, mums! Nä, nu ska jag inte vara så bortskämd, vi får faktiskt bra mat i skolan, ofta, ibland, nån gång då och då.. Men maten är iallafall menad attd en ska vara lyxig å go', och det är ju tanken som räknas ;) På rasten hände väl inget speciellt, och inte på lektionen efter det heller (om man säger att det är lektion då man får sitta och göra absolut ingenting) Men efter den totalt meningslösa lektionen var det dags för RAST! Och sen var det engelska, fast p.g.a min sjukdom hade jag inte tränat på våra glosor, jag hade faktiskt inte ens hunnit titta på dom, MEN det gick lika bra ändå, jag fick ett fel, hahha stolt, bara ett mindre rätt än vad jag brukar ha i vanliga fall!
Efter glosförhöret hade vi SV, fantasyarbetet, vi ska skriva en fantasyberättelse, och jag började på min idag, lyckades faktiskt få ihop 468 ord, på en lektion! Moahahahahah! STOLT! Det onda skratten har fortfarande ingen poäng, men det känns bra ;)
Sen var dagen iallafall slut, eller skoldagen rättaresagt. Farfar hämtade mig och nu sitter jag här hemma, bänkad framför datan hihihi <---lägg märke till det ändrade skrattet
Ska börja packa inför DM-helgen, så bye! <3

I'm on my way up!

9 besökare? Skulle inte tro det! 10 besökare! Wooh! Jag är snart som Kensa/Blondinbella/Knivlisa/Egoina, för att göra det hela mycket lättare att förstå; JAG ÄR ON MY WAY UPP! Nästa hållplats...på listan över blogg.se;s mest kända bloggare! Moahahahahhah! Okej, poängen med det onda skratten är...... okej,det finns ingen poäng.. Ajja, rekoooord!

Record

WOW! Läsarrekord idag! Jippe! 9 besökare! Tjohooo!

Svammel?

Hhahahahhah! Sjukt stolt jag är för tillfället.. Idag på basketträningen så fick jag inte vara med p.g.a min sjukdom (hade feber igår) men jag for dit ändå och övade skott, jag å Malin F hade väldigt kul :P Oskar lovade Malin en tia om hon satte ett skott några meter från trepoängslinjen, hon gjorde inte det, MEN jag gjorde det ;P Fast inte fick jag nå pengar inte? Hahahaha, Oskar själv kunde inte sätta skottet därifrån:P
Skotten gick ganska bra, fast inte trepoängarna (förutom det överdrivet långa skottet) men jag är OTROLIGT sugen på att springa, men måste än så länge ta det lugnt, vill inte bli sjuk igen inför DM..
När jag kom hem så hade jag å mamma jeansprövning, ahahhahah, jag har så bra humor xD Och enligt mamma suger jag på att sätta på mig jeans :P Ska ta en dusch nu, tror jag.. Idag har jag kännt mig överdrivet svammlig, måste vara biverkningar från min evighetslånga sjukdom (sen i söndags) Puss! <3

!?

Okej, jag la undan den glassen, och gissa vad jag hittade i frysen! 10 000kr frågan...
Mangosorbet! Och jag som suttit och plågats..

Citron i glassform!

Hej! Just nu sitter jag framför datan äter något som smakar lika surt som att suga på en citronskiva, MEN nu finns smaken i glassform!!! Mums! Och den heteeeer (trumvirvel) Kaktus/citronsorbet! Yeeej! Men jag får nu sitta och tvinga i mig den glassen, för mangosorbeten är slut!


Ny design?

Jag kom och tänka på en sak då jag låg i min säng och smaskade mangosorbet, alla kända och bra bloggare (förutom Kenza å Blondinbella) har assnygga designer på sina bloggar, så jag borde oxå ha det! Visst, jag är ingen känd bloggagre precis, men en bra bloggare va? Så kom igen, vars är alla som är proffs på å göra designer!

Hahahahha, nä ja skoja bara xD

Dagboksbloggare?

Gjorde ett test HÄR om vilken slags bloggare jag är:

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar . Din blogg är bara till för vardaglig ventliering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

Hmm, okej? Då har jag några saker att säga om den lilla, utvärderingen? (stavning?)
1. Kan någon översätta till svenska tack?
2. Varför skulle jag skriva om mensvärk? Det ärväl inget resten av världen behöver veta om?
3. Jag har aldrig skrivit en tenta
4. Jag har inga barn?
5. Visst, jag har spindelfobi, och har skrivit om ångest, men jag har väl aldrig skrivit något om relationsproblem?
6. Okej, jag stavar ganska dåligt här i bloggen..
7. Jag bryr mig visst om jag har besökare eller inte!

Såja, nu vet ni hur det ligger till, ehm, men NÄSTAN inget stämde in på mig i det där testet, eller hur?

:D

Tja! Då sitter man framför datan med Kaktus/citron sorbet (vars tog mangosorbeten vägen?) framför sig och en såndär grej som man kollar feber med i käften, kom för tillfället inte på vad den heter..
Men jag är för tillfället ganska glad,
1. Min feber har äntligen flyttat ut ur min kropp!
2. Jag blev uttagen till DM-laget, JIPPIE! Jag har gått och varit oroligt hela veckan för att jag inte skulle komma med, men jag kommed! Jippie! Och febern är ju borta så jag är nog återställd till helgen :D Ska äta min sorbet nu, bye! <3

Fyfan vad sur den var! Jag går nog och byter till mangosorbeten xD

RSS 2.0