...

Jaha, om tio minuter är det fotbollsträning, eller det är fotbollsträning om en halvtimme men jag cyklar iväg om tio minuter...

Mjukglass

Hejj! Nu har jag varit på storheden och shoppat lite grann. Jag köpte ett par vita shorts och ett turkost linne från H&M. En mjukglass köptes också. Men då det är så här varmt är mjukglass et måste! Nu sitter jag och lyssnar på Spoify. Ikväll blir det fotbollsträning. Ska nog ta en dusch nu. Känner mig väldigt lortig..

Maskrosor

Guud! Jag dör av värmeslag! Nu har jag tillbringat en lirten tid åt att rensa maskrosor från våran gård (dom verklar trivas riktigt bra där..)

Oredigerad bild
I min familj får jag och sandra 50 öre för varje maskros vi rensar (med rot och allt) och jag tjänade ihop hela 8 kr !
Måste verkligen fara och köpa en glass nu..

Nytt... IGEN!

Godmorron! hAr bytt header nu, vad tycks? Snyggare än den förra eller? Idag vaknade jag fatiskt halv 11 (!) det är typ rekord eller nåt, hehe, eller inte. men jag har inte sovit så länge på länge! DFessutom vaknade jag till fåglarnas kvittrande och när jag öppnade dörren till altanen slogs jag av den sköna värmen. 23 grader och det blåser lite ljumet, aaah! Det är vad jag kallar sommar!


Ellinor? Nejj! Jarmo!

Jaha, så Ellinor vann, skit också! Jarmo skulle ha vunnit tycker jag! Han var überdüber c00l ;) Men men. Nu har jag fatiskt smakat på glassen magnum temptation, den var faktiskt lika god som alla säger :D Nu sitter jag och lyssnar på låtar på Spoify. Hehe, det är Rihanna som spelas nu, fråga mig inte varför jag lyssnar på det.. Ska byta till låten "Sum,mer lovin" från Grease eftersom att det är den låten som ska sjungas på skolavslutningen, hehe, funderar på att sjunga med killarna istället eftersom att deras toner passar min röst mycket bättre ;) jag kan inte sjunga sådär jätteljust, jag tycker bara att det låter väldigt fejkat och fult om jag gör till min röst. Nä, ska jag sjunga så ska jag använda min egna röst! :D

Mumwa

Mums! Nu har jag nyss ätit en väldigt smaskig middag ;)

♥Klyftpotatis
♥Grillad antreko (stavning?)
♥Grillat grönsaksspett
♥Pepparsås

Nu sitter jag och äter godis och ska nog snart cykla iväg och köpa glass ;) Fast nu ska jag tyitta på Robinsonfinalen :D

...

Åh! Jag vill göra en ny header, men känner att jag inte har något insperation, nån som kan hjälpa mig?

Stek

Steek asså! Det är sista maj och 28 grader utomhus! Jag jhar bestämt mig för att läsa alla Harry Potter böcker igen för typ fjärde gången? Elerre jag vet inte, har tappat räkningen.. Men jag och Harry Potter och den vise sten har legat på studsmattan och solat men jag har seriösa problem att bli brun... ;)

Stan

Hejj! Har kommit hem från stan nu. Köpte skolavslutningskläder, skor och smycken ;) alltså allt till skolavslutningen. Jag gick med mamma, Sandra och mormor, givetvis tog vi en fika på B.O också, weinerbröd och fanta. Tänker inte visa er kläderna förrän skolavslutningen. Då blir det lixom (hur stavas lixom lixom? För jag är lixom säker på att lixom lixom inte stavas med x) en överraskning. Men mina "juveler" kan ni få en bild på ;)
                                                  

Gårdagen

Hejj! Discot igår var väl hyfsat kul, inte det bäsrta discot jag har varit på precis, undra hur mycket pengar vi tjänade...
Såhär såg jag iallafall ut;

Outfit:
♥Turkos tunika från Gina
♥Svarta "genomskinliga" tights från Lindex
♥Svarta ankelsockar
Hår:
Plattat
Smink:
Liiite eyeliner
♥Vit ögonskugga
♥Mascara
♥Foundation

...

Hejj! Är hemma från skolan nu. På vardagarna kommer det inte komma fullt så mycket inlägg och efter kl 9 kommer ingen inlägg alls, det är för att jag inte får sitta vid datan efter nio, mamma och pappa begränsar min datatid eftersom att jag inte gör annat än att geeka vid datan, hehe. Men jag säger inte att jag slutar blogga! Utan inläggen kanske blir lite färre... Men nu måste jag ta mig en dusch för ikväll är det disco time!

Mer från gbg

Hejj! Snodde bilden från Fanny(kände att jag var skyldig henne en länk)

Spana in mina feta biceps asså! Ni som ser vem som är jag altså ;)
För er som inte såg vem som är jag, kolla in bilden under:

Torsdag

Tja! Då var man hemma igen då, dagen har varit okej, fast vi hade utomhusidrott i regnet, kalllt! Men jag överlevde iallafall. Vi planerade det sista om vårat disco imorron också. Det blir toppenkul! Glömde mobilen hemma idag så jag har gått med ett tomt hål i bröstkorgen hela dagen tills nu då jag och min C902 äntligen förenades! Ikväll blir det träning (som vanligt) men det är inte mig emot ;)

...

Jiiiho! Vi vann med 6-2 och jag gjorde ett mål! Helt amazing asså! Det var typ två år sen sist eftersom jag nuförtiden spelar back, men idag fick jag spela innermittfält, jag var något vilsen där inne och gjorde hela tiden misstag.. Jag oroar mig faktiskt för min idrott, jag har hamnat i nån slags svacka eller nåt sånt och det går jättedåligt i både basketen och fotbollen, men jag ska inte deppa över det utan jag ska mentalt ta mig upp ur svackan! Nu ska jag äta å sen sova, go'natt! <3

Onsdag

Hejj! Dagen idag har varit relativt lugn. Fast det har regnat hela dagen så maskar låg och täckte hela vägen, äckligt! Och tänkt hur många maskar som har misst sitt liv idag? Säkert flera tusen, det får mig att tänka på en överkörd igelkott som jag cyklade förbi påväg hem, stackars den.. Ajja, back to reality, fick tillbaka mitt So-prov idag, resultatet var 31/33, jag hade glömt att skriva vissa saker på två flerpoängsfrågor. Men jag vet iallafall att jag hade pluggat hårt och gjort mitt bästa, givetvis känner jag mig lite missnöjd för att jag inte fick full pott men man kan ju inte alltid vara bäst ;)
Jag har reflekterat över en till sak idag; alla verkar gilla att vara min "mamma" hehe, idag så sa Nila att jag inte fick glömma att ta med några papper hem och i Göteborg for Fanny och höll koll på mig :D Fast Fanny var nog värst ;) hon hjälpte tillochmed mig att packa mina saker innan vi skulle hem, fast det var ju snällt gjort iallafall, jag behöver verkligen någon som håller koll på mig :) Ska ta mig något att äta nu och sen ikväll blir det fotbollsmatch! Kulkul! :D

...

Jahapp, då är det snart träningsdags :D

Hejj

Då var man hemma igen då. Vi hade "premiär" för våran film idag! Riktigt kul! :D Jag saknar faktiskt redan Göteborg.. Men jag kom och tänka på en rolig sak, hehe. En taxi tutade åt mig x) hahaha, fan vad vi garvade! Sjukt coolt! Hehe, jag fick en knapp av mina tränare också där det stod sjukt coolt, alla fick knappar som beskrev personen eller nåt sånt, och jag är ju som sagt var sjukt cool ;) Nu är basketsesongen slut, känns lite tråkigt men då blir det fotboll istället! Har faktiskt fotbollsträning ikväll, det blir skoj!

Stek i götet ;)

Sleepy

Ena läxan är gjord, och jag är dödstrött! -.-

Liseberg

Bilder hittar ni HÄR. Men jag ska berätta om Götet nu:
Vi spelade ju som sagt basket där, vårat ena lag gick vidare till a-slutspel men förlorade kvarten, faktiskt mot dom som vann hela skiten. Våran andra lag (mitt lag) gick vidare till b-slutspel, vi förlorade semifinalen. Jag tycker iallafall att alla har gjort en bra insats och kämpat på! Jag är dock ganska missnöjd över min insats, men jag spelar väl bättre nästa gång. Liseberg var nog roligast av allt.
Först åkte jag Balder, shit vad jag skrek! Det är väldigt läskigt då man ser en skylt där det står 70 grader i första backen. Precis som förra året fick jag panik redan i första backen. Men jag åkte ändå balder 10 gånger till. Då hade jag armarna i luften och gapskrattade.
Sen åkte jag Lidsebergsbanan, det var undefär lika läskigt att åka den som att åka bil, alltså inte alls läskig.
Sen åkte jag Flumride, det var roligt! Speciellt då jag åkte med Niklas, Angelika och Nora? Jag tror att det var nora som var med. hehe, jag satt längst fram och fick en hel del vatten på mig, en hel våg sköljde över mig. Vi åkte den två gånger i rad. Cålorado åkte jag också. Vi fastnade på ett ställe och försökte förtvivlat komma oss, men direkt vi höll på att komma loss kom en annan "båt" och puttade tillbaka oss, fast tillslut kom vi loss. Vi åkte den två gånger i rad också.
Kanonen blev jag tvingad att åka av Fanny, men det är deffenitivt ingenting jag ångrar! Första åkte blundade jag hela vägen förutom då vi var uppochner, då gjorde jag misstaget att slå upp ögonen.. Andra gången jag åkte den hade jag ögonen öppna hela vägen och skrattade! Jag vill tillbaka till Liseberg!
Idag hann vi faktiskt gå på stan också, vi var mest i Nordstan, jag köpte en tröja på Gina innan det bra iväg till kalla Norrland!

Hemma

Hejj! Då var man tillbakla i luleå, men ajg saknar redan Göteborg, det känns lite sorligt att basketsesongen är över nu, men då blir det att spela fotboll istället! Lägger snart ut bilder och då får ni mer information om min vistelse i göteborg!

:)

Förlåt för att jag inte har skrivit men jag berättar imorn :)

:)

Hejj! Har inte haft möjlighet att blogga idag eftersom att mitt batteri tog slut. Men här kommer iallafall ett inlägg :) dagen har varit väldigt kul ;) men påväg till hotellet i spårvagnen satt en läskig gubbe som pillade på sohajba och maja, men roligast var nog då han fastnade med huvudet i dörren då han skulle gå ut, fan vad vi garvade! Kvällens heta samtalsämne kommer nog handla om vad gubben gick på, Hehe :) vi förlorade båda våra matcher men har gått vidare till b-slutspel så vi får väl satsa på att vinna det :) ska vara Social med laget nu, hejdå! <3

Basket för fulla muggar

Hejj! Nu sitter vi i spårvagnen påväg till hallen, idag blir det en massa matcher, så vi har inte tid att gå på stan idag, men vi for ju hit för att spela basket och det ska jag göra, men imorn kanske vi får tid till att shoppa ;) någon som har nåt tips på nån affär här i gbg? :)

Piss

Hejj! Har spelat match nu, det gick väldigt dåligt, men det är bara att ta nya tag inför morrondagen. Ska titta på vårat andra lags match, sen blir det att fara tillhotellet och sova :)

Framme

Hejj! Nu är jag i göteborg :)jag kommer inte kunna svara på några kommentarer,men jag uppskattardom iallafall :) nu ska vi bege oss till hotellet

2 timmar

Okej, det blev ett till inlägg. Nu är det bara nån timme innan vi har samling på flygplatsen, ca 2 timmar ungefär :) gud vad jag längtar! Håll tummarna för oss!

GBG!

Jag har sovit gott i natt, men jag vaknade vid sjutiden och kunde inte somna om! Alla väskor är iallafall färdigpackade så snart bär det av till göteborg! För er som inte vet ska jag spela en basketcup där. Vi ska dessutom bo på hotell så det blir ju extra lyxigt ;) Jag delar rum med Fanny, Angelika och Johanna, det blir säkert jättekul! Nuläget: Mina naglar är pimpade, mitt hår är plattat, väskorna är packade, tänderna borstade, det ända som fattas nu är ett flygplan, och justja! Jag måste pilla i mina linser nu! Jag har dessutom fått lov från mamma att mobilblogga, så ni slipper mig inte ;) Det här blir nog sista inläggen innan GBG! Som jag skriver här hemma alltså.. Nä nu måste jag fixa mina linser! Ha det bra! <3

<3

Gbg idag brudar!

Grey´s

Hejj! Nu ska jag ta och gå och lägga mig eftera att ha tittat på Grey´s. Hur ska det gå? Kommer Izzie att överleva? Vad händer mellan dr Hunt och Cristina? Ja det får vi veta i nästa pogram ;) ska slänga mig i sängen och läsa lite i den nya H&M katalogen och se om det finn nåt snyggt plagg ;) puss!

Färdigt

Jahapp, då var väskorna färdigpackade och jag är grymt laddad inför helgens utmaningar :D

..

Hehe, hade typ något tråkigt..

Huh?

Jag vet inte varför, men plötsligt har jag börjat nöta Norges låt "fairytale" den suger, men jag nöter den ändå..

:P

Bara för att jag är bäst på att fota (y) ;)

Onsdag

Aaah! DaGen har varit väldigt njutfull, jag var något trött på morronen men tanken på att jag imorron åker till Göteborg och att det inte är någon skoldag kavr på den här veckan gjorde mig genast gladare! Stolt är jag också, jag provade nämligen en ny cykelväg hem idag, genom skogen. Jag tappade typ bort mig och hade ingen aning vars jag var, jag for och irrade omkring i skogen ett tag men tillslut kom jag iallafall hem oskadd. Dessutom tog det mycket snabbare tid att komma hem! Nu ska jag börja packa inför morrondagen, ta nått att äta och sen städa upp i rummet litegrann. Ha det bra så länge!


Träning

Svar på Jennys fråga: Ja, såklart du får ta bilden :D

Hejj förresten! Kvällen har varit bra, den började med att jag laddade inför träningen med en hamburgare från max, mums! Sen glömde jag bort tiden till träningen så jag fick stressa riktigt mtycket ;) men jag kom i tid iallafall :D
P-95 hade träning innan oss, min tränare är tr'änare för dom också.
Niklas: Angelica!
(jag vänder mig om)
Niklas: Kom hit
(jag blev väldigt förvirrad)
Niklas: Spring hit!
Jag: Jaja, okej
Niklas: Vill du spela tre mot tre med killarna? Dom är så få.
Jag: Ehm, okejj
Så jag spelade med dom, men fatta vad jag gjorde bort mig, hehe..
Min egna träning gick hyfsat bra. Det känns helt ofattbart att jag faktiskt far till Göteborg på torsdag! Det känndes som att det var nyss vi bestämde att vi skulle åka dit. Jag längtar mer och mer för varje dag. Nä nu kan jag inte sitta här och sega mer, ska göra lite annat grejs, hejdå! <3


Tisdag

Hejj! N är jag hemma från en lååång skoldag. Dagen har varit rätt så tråkigt, ingen speciellt har hänt, förutom att vi gick till Staffan och såg på våran film :D Han hade gjort några ändringar i filmen, den är vekligen superbra! För övrigt har jag inga större planer för den återstående delen av dagen, träning iväll, that's it! Sista träningen innan Gbg! Tror jag... :D

Stek på rasten :P


Hehe, jenny cooling x)

...

Hejj! Då var man hemma från träningen, har ingen kommentar om hur den gick. Vi hade även möte om göteborgsresan (vilka vi spelar i samma lag som, vilka vi delar rum med.o.s.v) jag börjar längta riktigt mycket nu! På torsdag far vi!!!

Förlust igen

Hujja! Jag är extremt trött! Vi förlorade den här matchen också, men nu var det bara 95or å 96or som spelade mot 94or å 93or. Jag fick hålla en 93a och lyckades faktiskt göra det svårt för henne, men jobbigt var det. Snart ska jag på träning också men ska ta det lite lugn. Och jo, förresten! Jag satte en trea i matchen!

Blogghumör

Hejj! Idag är jag på riktigt blogghumör! Men jag bloggar av mig för jag kan ju inte blogga då jag är i Göteborg, tror jag. Men ni kommer få veta hur det ha varit där ändå :P

Videoblogginlägg

Kom ihåg att detta är väldigt oseriöst ;P
 

Hemma

Jag hann med ett inlägg ändå :D Nu har vi spelat två matcher och har en kvar, fast det är klockan fem. Första matchen förlorade vi (jag gjorde 2 poäng, dom ända i den halvleken) det andra också. I den matchen gjorde jag också två poäng. Men blockade faktiskt riktigt bra (med tanke på att jag mötte dom som är 3 år äldre). Alltså: Mitt försvar var bra men mitt anfall sög. Dessutom hade vi "jättefina" tröjor; ljusgråa med skolans logga på bröstet. Ljusgrått och svett är ingen bra kombination.. Hur har ni haft det?

Snaaark

Okej, nu är jag färdig med "fusklappen" fatta överfull den är! Ska ta mig något att äta nu, sen ska jag dejta huvudkudden, måste upp tidigt imorron för att spela basket, kanske inte kommer något inlägg imorron,jag är lixom lite busy, men vi får se ;) ha det bra och önska mig lycka till! <3 (fatta kass jag kommer känna mig då jag spelar med dom äldre..)

Plugg plugg plugg

Hejj! Nu är jag mätt och belåten efter att ha fått lite pizza i magen :D Något som jar är mindre nöjd med är min kunskap om Stormaktstiden. Jag kan verkligen ingenting! Gustav den ettusentjogoandra hit och Slaget vid det-där-stället dit. Jag blir väldight less! Man får dock ha med sig en fusklapp till provet, ett halvt a4-papper med hur mycket text som helst! Men häftet är väldigt tjockt... Jag får lösa det på något sätt! Och kämpa på extra bra i skol-DM imorron så vi går vidare till slutspel, då slipper jag ju iallafall göra provet på tisdag och får kanske en extra dag att pluigga på! Ska fortsätta plugga nu, snark, jag vet, emn det är nödvändigt!

...

Hejj! Jag vet inte varför jag påbörjar inlägget eftersom att jag egentligen inte har något att skriva. Men jag skriver ändå.. Jaha, jag lyckades skriva ett helt inlägg ändå, ha de bra! :D

Tråkigt

Hejj! Nu har jag hoppat studsmatta, pluggat inför provet, jonkat, skrivit en packlista, solat, köpt glass, duchat, jag kan fortsätta hela natten, men det har jag inte tid för. Nu ska jag, ehm, nån som har en bar ide på vad jag ska göra?

Ytligt

Jag tänkte på en sak, förut kämpade barnen för att överleva, nu är vi för upptagna med att fota våran latte, vars är världen påväg?
Ska ut och worka min ickebefintliga solbränna nu, pöss <3

Godmorron!

Det är fan helt sick! Nu längtar jag så himla mycket till göteborg att det är det enda jag drömmer om, jag ska faktiskt börja skriva en lista så jag vet vad jag ska ha med. Dessutom så har jag prov om stormaktstiden på tisdag, men jag vet inte om jag kan göra det då eftersom att jag på måndag ska spela skol-DM i basket med högstadiet och på tisdag är det slutspel. Jag antar att jag kanske får göra det på onsdag. I veckan händer så himla mycket! Jag måste skriva ett "schema"

Mån: Spela skol-DM med högstadiet, basketträning sen+möte om resan
Tis: So-Prov evt. slutspel. Basketträning sen
Ons: MÅSTE PACKA! Går halvdag i skolan
Tors: GBG here i come! Får kanske lite tid på morronen till att packa
Fre: Är i göteborg och spelar cup
Lör: Är i göteborg och spelar cup
Sön: Matcher+Liseberg!
Mån: Hemfärd

Ganska fullspeckad vecka va? x)

...

Hejj! Nu har jag tittat igenom alla bilder på pappas dator,ända sen 2005 fanns det bilder, jag orkar bara lägga ut två :P

Gott med macka! Jag typ 2005 eller 2006?

Haha, Sandra 2005, ortoligt söt va?

Cp dator!

Herregud! Jag blir så himla less på min dampdator! Den har gett upp så nu sitter jag vid pappas dator... JAG VILL HA EN NY DATOR!! Fast mamma och pappa säger att jag får vänta tills jag fyller år eller julafton,suck säger jag bara, för det är ett tag tills jag fyller år..

Middag


♥ Potatis ehm, kaka?
♥ Grillad ananas
♥ Grillad majskolv
♥ Grillat kött
♥ Bacon

Våren är här

Jag kom på en egen version av Julen är här;

Våren är här
Och lyser sol på jorden
Himlen är blå
I en gamlings gråa ögon bor den

Våren är här
Kom låt oss blii lite bruna
När sommaren snart är här

Låt bilderna tala:

Alla bilder laggade, förutom de här ;)

:P

Hehe, hela min familj är sportnördar, föutom mamma x)
Pappa: Är man inte med i något lag så knarkar man, jag kan inte se det framför mig. Man måste ju vara med i något lag.
Jag: Mamma har ju inte sportat nå mamma, nej, jag menar pappa
(
jag råkade säga att pappa var mamma, hehe)
Pappa: Men hur kan man inte sporta! Alla som inte sportar börjar kanrka och supa, that´s it!

Min familj är lustig...

Snett

Haha, jag filmade lite snett xD men here I am iallafall xP


Phew!

Nu har jag hoppat studsmatta, men det är så himla varmt ute så jag tog min mangosorbet istället, men inte ens den känns kall! :D

Sorbet+godis

Det blev att köpa mangosorbet och en godispåse, mums .D

..

Nu har jag hoppat lite studsmatta, men ska nu ta cykleln till coop och köpa en glass och godis! Mums :D

Studsmatta!

Vädret är bra, jag har nyss satt upp studsmattan, det kan inte bli bättre just nu! Hoppas att ni mår lika bra som jag! :D

Jag voltar :P

..

Lägger endast ut den här bilden p.g.a mina ögon, dom såg faktiskt blåa ut för en gångs skull! Jag gjorde allt i bilden svartvitt förutom ögonen, så det kanske är därför dom ser lita färggrannare ut:P


...

Jag är uppe med tuppen!

Tjat...

Hejj! Nu är det alldeles snart sommar! Jag vet att jag tjatar om detta faktum, men gräset är snart helt grönt, träden börjar få sina blad, och imorron är det dags att sätta upp studsmattan! Imorron har jag bestämt att det för mig ska bli en chillar-dag. det behöver jag :D

äLSKa fotboll <333

Snark?

Tja! Då är jag hemma från träningen, och jag tropdde seriöst att jag skulle somna! Jag var så himla trött! Ska ta en lååång dusch nu och sen ska jag sova...

Fredag

Hejj! Nu är jag hemma från skolan igen. Förlåt för att jag kanske inte har varit speciellt aktiv i mitt bloggande, men jag har otroligt mycket att göra! Träningar 24/7! Men snart far jag ju till gbg och efter det så är det slut med basketen. Jag är extremt trött också så imorron blir det att sova riktigt länge!

Varmt

Hejj! Nu är jag hemma från skolan efter en mycket jobbig cykeltur, för 19 grader+motvind+helvetesbacken= Jag måste ta ett glas vatten!

ZzZzZzZz

Hejj! Nu sitter jag framför datan och är extremt trött, ska snart ta och cykla iväg till skolan (hoppas att jag inte somnar). Håller för tillfället på att fixa makeupen, jag kommer få alla fel på glosorna förmodligen också, och jag visste inte att det var två sidor på mattebladen vi fick, så jag fick sitta och göra hela den sidan (snaaark) Nu måste jag cykla iväg, ha en bra dag! <3


Förlust

Vi förlorade tyvärr med 2-0 efter en riktig skitmatch. Nu sitter jag och tittar på Grey´s och äter. Har nyss som hastigast tränat in lite ord till morrondagens förhör, hoppas att mitt minne inte sviker mig! Ska återvända till TVn nu, hejdå!

Matchdags!

Nu sitter jag framför datan och laddar inför fotbollsmatch, seriepremiär faktiskt. Jag hoppas att vi vinner. Inför matcher brukar jag sällar vara speciellt brydd om mitt utseende. Det enda jag gör att att sätta upp mitt hår med tusen klämmor och ett ton hårspray, jag hatar verkligen att ha hår i ansiktet. Nu ska jag alldeles strax fara, wish me good luck!

Engelskan färdig!

Hejj! Nu är engelskan färdig (måste bara välja två ord till och sen lära mig dom tills imorron), ni bad om en bild på serien så here it is;

...

Engelskan är snart färdig, min serie blev faktiskt lite humoristisk xD Och jag är inte speciellt bra på att rita, så jag kör på sträckgubbar xD

Onsdag

Hejj! Nu har jag precis kommit hem. Ska berätta om dagen snabbt bara eftersom att jag behöver göra min engelskaläxa färdig. Först på morronen vard et idrott, vi körde brännboll killarna mot tjejerna, tjejerna vann med 99-60! Girl power ;) men det var nog mest för att killarna svor så mycket, och då fick vi plusspoäng ;) Resten av dagen har inte varit så speciell, jag å några andra tjejer ska ghöra en dans så då har vu tränat lite på det, jag är inte så seriöst eftersom att jag föredrar att köra något annat än striptease (elr nåt sånt?). Nu måste jag ta itu med engelskan, hejdå! <3

Knott i näsan

Hejj! Nu märks det verkligen att sommaren snart är här, för påväg hem från träningen fick jag ett knott i näsan, visserligen ingen skön känsla men dock ändå kul att sommaren alldeles snart anländer! Träningen idag gick helt okej ochd et känns ju lite lugnande att jag faktiskt kan eftersom att det imorron är seriepremiär! Nä nu ska jag gå och sätta mig framflör TVn och titta på Desperate Housewives, puss! <3

Boooring

Det var längesen jag kännde mig så här rastlös, inga läxor att göra, fast jag kunde ju plugga lite mer till provet... Men ändå, jag har riktigt tråkigt..


...

Jaha, då var matteläxan färdig, rummet städat, engelskaläxan påbörjad och So-Häftet läst, vad ska jag göra nu då?

Tisdag

Hejj! Nu är jag hemma igen. Dagen har varit jobbig, inte för att det har hänt något speciellt, utan för att jag var så himla trött. Cykelturen hem var lite rolig, men om jag skulle berätta om allt skulle inlägget bli hur lågnt som helst. Jag förklarar i bilder istället.

På dom här bilderna märker man hur mycket saker som finns att fota i Luleå..

Fast den här bilden ligger det faktiskt en historia bakom. Jo, så här är det. Jag har en fobi för traktorer och grävskopor så när jag påväg hem möttes av denna grävskopa som blockerade vägen fanns det inget annat för mig att göra än att ta en annan väg. Så jag vände om och cyklade runt hela skiten, jag for förbi mitt dagis, där var småttingarna ute och lekte och jag mina skor fick också möta herr Lerpöl, dom skorna är inte så vita nå mer. Sen då jag kom tillbaka till vägen så visade det sig att jag faktiskt inte hade åkt runt grävskopan utan att jag nu stod rakt framför den, så då tog jag en annan omväg, genom skogen, och ni kan ju bara tänka er hur det gick.. Men jag kom iallafall hem till huset. Och nu sitter jag och äter hallon/rabarbet yoghurt och K-special med choklad i, mumma!

Jag har dock några tråkiga uppgifter att göra, för att göra allt lite lättare skriver jag en lista:
1. Göra matteläxan (ett blad som handlar om enheter och vikt)
2. Påbörja Engelskaläxan, detta kan bli lite svårt. Vi ska nämligen välja 10 ord som vi inte kan men kan vara bra att kunna, och detta kan ta ett tag för mig, hehe, sen ska vi rita en serie också och den ska innehålla några av våra "glosor"
3. Städa upp i rummet innan det börjar leva kryp här inne (det är väl inte jättebråttom, men jag vill ändå fåd et gjort)
4.Öva inför So-provet (PANIK!)

Tlött

Hejj! Då var man hemma från träningen. Den gick väl ganska hyfsat. Fast i början var det lite pinsamt;
Niklas (tränare): Angelica! Visa hur man gör en vänster layup
Jag dribblar men bollen far åt alla möjliga håll och kanter, förutom åt det hållet jag vill. Alla i laget tittar på mig.
Niklas: Kan Malin visa hur man gör en vänster layup?
För henne gickd et givetvis jättebra. Men det är ju sådär ibland. Ajja, resten av träningen gick bra, då vi spelade match så for bollen min väg så då blev jag nöjd. Nä nu måste jag verkligen ta mig en dusch! Trots att jag har träning i stort sett varje dag är min kondis lika usel...

Basket

Snart basketträning... Är jag nonchalant (stavning?) när jag bara skriver en rad?


Utvecklingssamtal

Hejj! Då var jag hemma fgrån utvecklingssamtalet. Det gick mycket bra och jag hade inte varit nån "bad girl". Jag låg bra till i alla ämnen och bla bla bla. Jag har faktiskt viktigare saker att berätta, NÄSTA VECKA FAR JAG TILL GÖTEBORG! Jihoo! Herregud vad jag längtar! Det pirrar inom mig bara jag tänker på det! För er som inte vet så ska jag dit och spela en basketcup. Jag far nästa torsdag :D

Måndag

Hejj! Då var den skoldagen över och jag är hemma igen! Dagen har varit rolig, jag lyckades faktiskt att klara av allt på förhördet i spanskan (spanska är inget jag är bra på). Sen har jag fått en massa andra saker gjort också, som tillexempel i matten och i NO. Svenskan var dock urtrist, men Zoom boken är verkligen så tråkig som en lärobok kan bli! Jag och filmgänget gick och pratade med dom som vi gör filmen med, vi har fått läsa speakertexten också och lottat om vem som ska få läsa den, det blev Olivia. Vi har även pratat om våran premiär och det är nu bestämt att vi ska lägga ut trailern till filmen på Youtube. Nu sitter jag här hemma och skriver, vi fick sluta tidigare idag men om ca en timme blir det att fara tillbaka till skolan för utveckligssamtal, önska mig lycka till! ;)

Speakertext

Dagens outfit;
♥ Jeansleggings (bikbok)
♥ Lila linne (H&M)
♥ Svart kofta (H&M tror jag)

Vädret är för övrigt jättefint ute, sommaren är äntligen påväg!

Tbx

Hejj! Då var jag hemma från träningen, den gick väl sådär för mig, ganska bra kanske? Kan inte skriva nå mer nu, måste gå och duscha nu, puss!

...

Hejj! Då har man ätit, ikväll blir det fotbollsträning och imorron blir det skola, kommer väl hem vid 5-tiden eftersom att jag imorron har utvecklingssamtal, och dessutom är det vi elever som ska hålla i hela grejen. Ajja, mer om det imorron, ha de bra! <3

Åskväder

Hade en trevlig liten pratstud med mor under åskvädret (pappa hörde väl en mototcykel brumma förbi och tvingade oss stänga av datorerna och tvapparaterna) men efter ett tag somnade mamma och då insåg jag att det samtalet var över :P

Lagg

Shit vad blogg.se laggar! Det tog typ en kvart innan jag kunde få fram statistiken...

Jag som inte trodde att det kunde bli bättre!

Det är hela 12,5 grader utomhus nu! Wie!

Daim

Jag köpte en daimglass istället :)

;P

Åh! Blå himmel!

Wow! 8,9 grader!

Ett öga på min arm! Okej, det har inget med saken att göra, men jag hade extremt tråkigt så jag började måla ett öga med hjälp av mitt smink xD


Okej, det är bara slänga sig på cykeln och dra iväg, för varmare än så här blir det nog inte! xD

Släkten är värst

Då sitter jag här vid datan och käkar äpple.Är jättesugen på en twister men vi får se om jag orkar fara och köpa. En sak jag glömde berätta om gårdagen:
Mamma och pappa kom och mötte mig med cyklel på kvällen, sen for vi på bilvägen och lekte bilar typ ;P Nu vet jag hur en rondell fungerar också. Hahahah, alla "riktiga" bilförare tittade konstigt på oss, men som man brukar säga; släkten är värst!

Nytt

Ser ni något nytt i min header? :D

Foki

Har redigerat en bild på söta Foki :D

Jaja

Hejj! Jag vaknade vid tiotiden iallafall, men jag kunde ha sovit längre. Jag ville, men inte min familj, för alla satt och gapskrattade i köket, och då gav jag upp. Ska ta mig frukost nu...

Vänta inte

Godnatt, Jag ska sova superlänge imorron, förvänta er inte mina inlägg förs än vid 12 tiden, eller det kanske var en överdrift. Kanske vid 11 tiden. Äh! Jag kommer väl vakna vid 7 tiden eller nåt sånt! xD

NRJ

Hejj! Då var man tillbaka från lagkvälllen, vi hade verkligen jätteroligt!
Först blev vi indelade i lag 4 å 4, jag blev med lisette, josefin och lotta. Vi gick till idrottshalllen och fick göra några smarbetsövningar. På en övning skulle man klättra över en jättehög bom. Då jag skulle över fick jag panik, jag är sjukt höjdrädd! Men jag lyckades ändå ta mig över med hjälp av mina lagkompisar. Efter det så fick alla grupper varsin hundring, för den skulle man köpa middag och komma så nära 100 kr som möjligt. sen skulle man tillaga maten också.  Vi gjorde pasta med nån sås, och fatta vad vi improviserade! Lite skinka hit, lite crema fresh dit. Men gott blev det, och det är ju huvudsaken!


Vi spanade in skolan litegrann också

Lisette och långeman xD
Efter middagen gick vi till aulan och där fick vi först lyssna på intro till olika låtar, och sen skulle man gissa vilken låt det var. Sen så skule vi göra sketcher och en fotbollslåt med en melodi från en julsång.

Lisa, Hanna, Amanda och Sofia :P
 Efter det skulle vi hitta på en dans, jag rockade loss! Men vi kom iallafall inte på nån dans i gruppen. Men sen då vi väl stod på scenen så skulle vi improvisera, och jag började typ dansa, hahah, jag är "jätte" duktig på att dansa, eller inte... Men trots min oförmåga fick jag en pris för bra improvisering xP

Och nu sitter jag här hemma och smaskar på godis :D

...

Hejj! Snart ska jag fara till hertsön till dendär grejen med laget. Jag kom nyss hem från Kvantum, där köpte jag lördagsgodis, vad annars? :P

Picnik

Picnik är kul :P

(klicka för att få bilderna större)

...

Jahapp, då var håret plattat. Jag är så sjukt less på dethär pissvädret att jag bara vill spy! Ärd et såhär sommaren kommer vara? I sånna fall flyttar jag till Thailand. Förresten, jag har börjat läsa en ny blogg, väldigt roligt och intressantr att läsa! Och vems blogg pratar jag om? Jo Foki`s blogg!
Jag gav mig själv en liten "makeover" med ny hårfärg och rosa ögon :P :P

Vad tycks?

Glass

Jag fick typ damp och var bara tvungen att fara och köpa en glass, så jag satte mig på cykeln och trampade iväg mot 7-eleven. Påväg dit mötte jag en fullgubbe som vinglade på trottoaren, han ropade åt mig att stanna men jag bara fortsatte att cykla, precis som jag blivit tillsagd att göra. Jag är en duktig flicka! Fast sen påväg hem tog jag en helt annan väg, en omväg, för jag ville inte möta gubben... Ajja, jag köpte iallafall en magnum strawberry white, endast för 18:-, helt sjukt asså...
  

Outfit

Okej, det här är faktiskt rätt skumt, min kamera har mindre megapixlar än min mobiltelefon! Min mobil har 5 mp medan kameran endast har 3,2, och därför använder jag inte min kamera nå mer, men jag är dock väldigt sugen på en systemkamera, ajja, här är dagens outfit, fotad med min mobil ;)

Lät håret vara lockigt idag, men snart åker plattången fram! Jag kluddrade även över mitt ansikte, det blev inte så fint på denhär bilden...

♥ Vitt linne från JC
♥ Svart ribbat linne från Zara
♥ Jeansleggings från bikbok

Syskonkärlek

Jag stod i duschen då min "älskade" syster kom in i badrummet, en vild diskussion bröt ut;

Jag: Men gå!
Sandra: Nae!
Jag: Men gå!
Sandra: Nae!
Jag: Men gååå!
Sandra: Men nae!
Jag. MEN GÅÅÅÅ!
Sandra: Har du damp eller?
Jag: Ja!

Sen gick hon.

Recept

Fick en förfrågan om att visa receptet till American Pancakes, så here it is:

♥ 4,5 dl mjöl
♥ 4,5 dl mjölk/matlagningsgrädde
♥ 2 ägg
♥ 1,5 dl smält smör
♥ 2 tsk bakpulver
♥ 1 tsk salt

Blanda de torra ingredienserna, vispa i resten :D


American Pancakes

Mumma!

Pojkaktig tjej?

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma och pappa.
[ ]Du har haft rosa på ditt rum.
totalt:3

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad. .
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ]Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 3

DU ÄLSKAR:
[ ] Skor
[x] Färgen svart
[ ] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ]speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 3

Du shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] sisters
totalt: 3

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[ x ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 5

DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle(händer)
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] Julia
totalt: 0

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 5

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[x]Heroes
totalt: 6

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 2
Totalt: 30

Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej
Får du 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig

God morron!

Hejj! Nu har jag precis vaknat! Skönt med en liten sovmorron, men visst, jag hade hellre sovit till 11 eller nåt sånt. Men huvudsaken att jag är pigg! Nu sitter jag iallafall här framför datan i väntan på att mammas american pancakes ska bli klara. Åh! Det är så sjukt gott!

Idag har jag inget speciellt planerat, förutom att jag ikväll ska på nå grejs med fotbollslaget. Vi har inte fått knappt nå info, bara vilken klädsel vi ska ha och att vi inte ska vara allt för nyätna xP

Fler besökare

Gå in HÄR, bli medlem så kan du få många fler besökare till din blogg!

Filmkväll

Nu är det fredag och chipsskålen åker fram!

Gina

Hejj! Satt och tottade på Ginas hemsida och kollade lite på kläder, jag visar upp plaggen jag tyckte var snygga här i bloggen

Hoppas att mamma ser dethär ;)

Trevligt samtalsämne...

Tja! Då har jag ätit mat. Samtalsämnet vid matbordet var verkligen trevligt, eller inte... Vi pratade om att skära sig, och självmord. Jag tycker personligen att det är hemskt att vissa människor mår så dåligt att dom verkligen gör sånna saker, men jag vet ändå hur det känns, jag har själv varit där. Men jag säger inte att jag har försökt ta självmord! För det har jag inte! Äh! Nu lämnar vi det ämnet. Middag:

♥Stekt kyckling
♥Potatis
♥Grönsaker

Lady gaga

Okej, jag har hakat upp mig på två låtar, båda är lady gaga, starstruck och There's nothing else I can say


Harely Davidsson

Min morbror, Ulf, kom brummandes med sin nya HD, snygg va? :P

Bilder

Jahapp, här kommer bilder, kvaliten är dock inte på topp ;)

Alltid kul med brudsen ;)

Klump var det här ;)

Suddig bild, men hoppborgen är också kul!

Suddig bild här också, men här sitter typ större delen av klassen i toppen av rutchkanan :P
Kan med stolthet berätta att då Anna E.L tappade sin mobil i bollhavet dök jag ner och hittade den! Jag vet, I'm good ;)

Fredag

Hejj! Då var man hemma igen då. Dagen har varit riktigt rolig! Först fick jag å dom andra som är med se filmen. Den var riktig bra! Men jag såg dock lite konstig ut i vissa scener. Filmen kommer typ att komma ut på youtube, dessutom har vi ändrat namn på filmen, från "Lyckliga gatan" till "Spaderdam". Hursomhelst, efter lunch bar det iväg till Leoslekland med klassen, det är roligt att få känna sig lite barnslig ibland! Vi hade jättekul (bilder kommer snart). Då vi slutade hämtade mamma å Sandra mig och då for vi till skokanonen och tittade på skor, jag föll för ett speciellt sko par ;)

Silver-glittriga, dom passade inte på mina fötter... Fast nu när jag ser dom såhär i efterhand så var dom nog ändå inte så supersnygga... xD
Efter mamma och Sandra hade köpt skor drog vi vidare till Dollar Store, där köpte vi bara lite grejer till hemmet och lite så, jag fick en glass också, magnum mandel, favvo glass!
Sen drog vi vidare till stan och kollade på lite grejer och sen hem. Idag är det faktiskt en träningsfri dag för en gångs skull. fredag=freeday
Ska ladda upp bilder från leos nu, puss!

Hell

Hejj! Då var  jag hemma igen. Träningen var rena helvetet, vi hade Lasse som tränare idag, och har kör väldigt hårt med oss. Träningen gick väl förövrigt ganska bra, med tanke på att jag inte har tränat så mycket basket nu på sistone gick den väldigt bra, ska hoppa i duscen nu, hejdå! <3

Basketträning

Jaha, då var det strax dags för träning, är sjukt trött, men ska häva mig på cykeln och cykla till träningen ändå ;)

Isch!


Det här sitter jag och äter nu, min syster tillagade det. Det ser inte gott ut, det smakar inte gott, nu ska soporna få smaka på den här "geggan"

Snart är sommaren här!


Isen är nästan borta :P

Skönt väder

Ahh! Vädret ute är så himla härligt! Kanske inte sådär supervarmt, men jag nörjer mig med 14 grader! Ska iallafall ta mig en tallrik yoghurt och sätta mig i solen, för  hallonyoghurt+K-special+sol= aaah!

Hejj

Hejj! Då var man hemma från skolan igen då, dagen har väl varit okej, hade 7 min kvarsittning för sen ankomst (vi fixade klänningen till skräckfilmen) men det spelade inte så stor roll eftersom att vi ändå slutade tidigare idag. Cykelturen var rena helvetet. Jag hade motväg i stort sett hela tiden, sen då jag kom till Helvetesbacken och skulle ställa mig upp så hade ryggsäcken fastnat i min pakethållare, så det var ju bara och stanna och ta lös den, men det blev oerhört tugnt att cykla upp för backen, med motvind och ingen fast så är det inte så lätt, plus att jag har sendrag i mitt pekfinger... Ajja, basketträning ikväll iallafall, då har jag något posetivt att se fram emot ;)

....

Hejj! Jag slapp cykla och pappa utsträckte sin godhet och skjutsade mig. Hos Olivia var det chill, vi tittade bara på TV och var lite på datan, men vad kan man annars göra när det regner ute? Hursomhelst, träning ikväll, det blir skoj, fotboll igen ;)  ciao

Brrr

Ska cykla till Olivia nu, i regnet, härligt!

...

Tja! Nu är gården färdigkrattad så första "uppdraget" är färdigt, nu måste jag bara städa rummet...

Go' morron!

Go' morron! Idag tog jag en riktig sovmorron, eller jag kunde ha sovit längre, men pappa väckte mig. Hursomhelst, idag måste vi kanske städa inomhus istället för att kratta gården, tråk enligt mig... Jag börjar fundera på vilket som är roligast, skolan, eller att städa, visst, städningen är nog roligast, om det inte tar en hel dag.... Ska äta frukost nu, hejdå!

....

Hejj! Då var man hemma från träningen, den gick väl sådär för mig, men nu har jag inte tid att sitta här och dega! Ska sätta mig och dega framför TVn istället eftersom att det snart är desperate housewives (stavning?) puss! <3

Hemma igen

Tja! Då var man hemma igen då. Cyklade hem idag, och sen då jag cyklade upp för "helvetsebacken" blev jag sjukt förbannad. Bredvid mig på bilvägen susade bilar förbi medan jag slet som ett djur, jag började sjunga:

Jag har en cykel
En cykel som är blank
Kanske du också har
En cyckel som är blank
Nej, för du sitter ju i en porcé
Så du har nog inte
någon cykel
Någon cykel

Förbipaserande tittade konstig på mig, men det gjorde iallafall mig gladare, tills mamma susade förbi med bilen och tutade, Thanks mum! Ikväll blir det fotbollsträning, sen imorron har vi ledigt från skolan, för det är operation dagsverket, man ska skänka 200 kr till Afganistan, fast man måste jobba för pengarna också, barnarbete nivet? Ajja, jag ska iallafall hjälpa till med att kratta gården. Förresten, idag har vi fått labba för första gången! Jag vet, jag är lite knäpp, men jag tycker att det periodiska systemet är roligt! Väldigt smart uppbyggt också. Idag pratade vi dock bara om atomer, protner, neutroneloch elektroner. Fast vi fick faktiskt se då våran lärare visade vissa grundämnens reaktion mot vatten, det började brinna ;) Ska ta och fixa lite saker nu, bye!

CSI

Tja! Nu är det CSI dags, sov gott!

17 dagar!

Om tre dagar då har jag haft denhär bloggen i 4 månader, jag vet, inte speciellt länge va? Men ändå, it's still something. Btw, det är bara 17 dagar kvar till gbg! Fan va kul det ska bli!

Basket

Hejj! Då var man hemma från träningen, nu har det faktiskr varit basketträning och inte fotboll. Det gick väl sådär för mig, skotten gick hyfsat, tiden jag tillbringat med att stå och nöta på korgen verkade ha lönat sig litegrann ;P
Nu måste jag ta en dusch! Hejdå ♥

Inspelning

Hejj! Nu har jag kommit hem från skolan. Filminspelningen gick mycket bra! Jag såg faktiskt rätt läskig ut, tog en snabb bild, inte så snygg men det är den enda jag har. Redigerade den lite oxå, fast orginalet är nog bättre xP

Redigerad

Orginalet

2-0

Tja! Nu har jag kommit hem från fotbollen och jag kom nyss ur duschen. Har börjat packa lite grejer inför morrondagens bravader. Dagens träning var en träningsmatch mot P-96, jag älskar att spela fotboll mot killar, för då kan man faktiskt trycka till utan att någon bryter benet, vi förlorade dock med 2-0, men vi spelade inte precis våran bästa match...

Lyckliga gatan

Hejj! Imorrn är det dags för inspelning av våran skräckfilm, läs mer HÄR


Och ja, det är jag på bilden som spöke ;) Men detta är dock bara från provfilmen

Målvakt? Njae, tror inte det...

Tja! då har jag kommit hem från min systers fotbollsmatch, dom vann med 3-0. Jag, Elin och Isak spelade lite fotboll också, jag konstaterade att jag borde hålla mig till backpositionen, för jag är ingen bra målvakt ;) Nu ska jag ut och skjuta lite på korgen, hejdå!

Det ena leder till den andra

Jag gick ut och satte mig för att äta frukost, då var det harmoniskt och det enda som hördes var fåglarnas kvitter, sen brummade en bil förbi, ett litet barn började skrika, föreldrarna skrek åt barnet att vara tyst, det andra barnet började skrika, sen brummade en motorcykel förbi, och hunden började skälla, sen var den harmoniska stunden över.. Men vädret är iallafall fint ;)

Aaaah

Tja! Då har jag nyss vaknat, otroligt skönt att änligen få sova ut!

Forrest Gump

Tja! Sitter och tittar på Forrest Gump med mamma, en riktig bra film! Borde ses ;)

Stan

Tja! Då var man hemma från stan, dagen började bra. Jag sprang till bussen och hann precis, så utmattad gick jag och satte mig bredvid en tant, fast det ångrade jag senare, för tanten hade världens äckligaste andedräkt! Jises! Ajja, sen gick jag, Olivia, Ottilia, Amanda och Felicia omkring på stan, Ottilia stack efter ett tag (anledning okänd). Men vi fortsatte ströva runt, Jag köpte:

Lång trekvartsärmad tröja, H&M 198 :-

Lila linne H&M 69:-
Köpte även jeansleggings på Bikbok för 149:- men har ingen bild


Amanda kastade grädde på mitt ben!

Vädret var superfint

Då jag stod och väntade på mamma var det typ nån slags hiphop battle utan för KH (kulturens hus), hade god lust att gå dit och skaka lite rumpa men ville inte ge dom andra men för livet...

Morsning!

God morron! Då har man nyss stigit upp. Dagens planer är att fara till stan med Olivia, Ottilia, Amanda och nån som heter Felicia, fast jag har ingen aning om vem det är, men det är alltid kul att träffa nytt folk! För tillfället sitter jag bara vid datan, ska läsa mina omdömen nu, ciao!

Nattinatti!

Ville bara kika in och snabtt slänga in ett inlägg, men nu ska jag ta och dejta kudden så godnatt! <3

Överviktig?

Tja! Min stol gick sönder, jag satt och surfade på internet, och sen plötsligt satt jag på golvet, ett tecken på att jag borde sluta äta så mycket godsaker? Äh! Ska gå och ta en mangosorbet från frysen nu.


Här ligger en del av stolen



Och här ligger resten


Picnik

Tja! Har suttit och redigerat lite bilder, här är före/efter bilder






Och här har ni helredigerade bilder:

(klicka på bilderna för att få dom större)


1 Maj

Gud vad jag är lättlurad!

Pappa: Det sitter en spindel bredvid dig
Jag: Vars? (
tittar mig omkring)
Pappa: Inte där! Den sitter på dig
Jag VA?! VARS! Aaaaah! Iiiiiiih! (
vrålskriker och viftar med armarna)
Mamma: Nej, (
skakar på huvudet)
Pappa: Maj maj måne jag kan lura dig till skåne!

 Sen började alla asgarva och jag kände mig hur dum som helst xD


Good girl

Jag har varit väldigt duktig faktiskt! Jag har damsugit hallen, köket, badrummet och kontoret, och jag har skurat köket och hallen också! Och som tack för hjälpen fick jag 20 kr till att cykla till 7-eleven och köpa en chokladkaka plus att mamma betalar mtt lördagsgodis imorron! Det lönar sig att hjälpa till!

Släkten är värst

Jag var ute på gården och sköt på korgen, först kom farfar och ville prova, jag och pappa förklarade hur man skulle skjuta, så farfar gjorde som vi sa, men sen då han skulle släppa iväg bollen så tog att den över huvudet och sköt något slags overhead skott, han missade. Ett tag efter det skulle mamma pröva, först missade hon, sen tog hon returen och sa: I'm naturly born to be a basketball player! och sköt över hela korgen! Nja mamma, jag håller inte riktigt med dig där ;P

Palt+Sol

Då har man varit ute och skjutit lite, nu sitter jag och äter palt, fast jag ska gå ut och sätta mig. Nu känns det verklugen att sommaren är på g, eftersom att jag är klädd i endast shorts och t-shirt, och jag svettas ändå! Synd bara att lite snö fortfarande ligger på gården..

Sommar!

Okej, jag hade inte feber, så istället för att ligga inne och må dåligt ska jag gå ut i värmen och skjuta lite på korgen, det är 20 grader ute, 20 grader! Helt sanslöst!


Blä

Jag mår sjukt pissigt, men hittar ingen termometer (stavning?)

Bilder från gårdagen

Här kommer bilder:


Grillat mums


Pappas snygga grillartröja


Sandra tar hand om såserna ;)


Vattenmelon till efterrätt


Majbrasa


Malin och Maja ;P

RSS 2.0