Dagens jobbigaste

Jag fick pengar av mamma och pappa för att jag skulle fara och köpa popcorn, först var jag lite rädd att bilen skulle komma, men jag övertalade mig själv att fara, trots att jag inte blev jagad av nån bil den här gången blev jag trött ändå! Jag hade punka på framhjulet! Det är inte så lätt att cykla utan luft i ena hjulet, varje kant gjorde ont och då jag skulle svänga så gled cykeln undan xP men jag fick mina popcorn poppasde tillslut, nu sitter jag och mumsar på dom tillsmmans med smält smör :D

Ny design (IGEN!)

Jaha, ny design igen, men jag blev inte rikigt nöjd med den förra, nu får det iallafall vara så här ett tag till, okej, jag sätter upp ett mål, jag får inte byta design på en månad. Nåå, vad tycks?

Inget godis på två år..

Jag kommer inte att få någon systemkamera, jag får helt enkelt själv spara ihop till en, om jag aldrig köper något på två år så kommer jag ha samlat ihop till en systemkamera, wish me good luck!

Göraingenting-dag

Hejsan! Idag har jag gjort absolut ingenting, har skottat lite på basketkorgen och jonkat lite med fotbollen, annars har jag gjort ingenting. Eller jag har ätit plättar också ;)

Nu ska jag snart äta grillat till middag! ♥

Michael lego

Som ni kanske (förmodligen) redan vet har ju Michael Jackson dött. Igår hörde jag en liten roligt grej;
Man kunde inte kremera Michael eftersom att det inte var naturvänligt, han var ju 86% av plast, så istället smälte dom ner honom och gjorde honom till lego så att barnen skulle kunna fortsätta leka med honom!

Hehe, ingen boknörd här inte ;)


Photoshoppat

Hejsan! Har sutti och pillat lite med photoshop ett tag, här är resultatet, jag prövade en ny grej ;) Vad tycks?

Väckt

Godmorron! Idag vaknade jag av att Izze ringde, det är min syrras kompis, jag trodde att hon hade ringt fel men jag svarade ändå, hehe, hon ville att jag skulle gå och väcka Sandra, så jag gjorde det och sen insåg jag att det inte var någon idé att gå och lägga mig igen så jag steg upp. Ja, det var allt jag hade att säga för nu. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, men nått hittar jag väl på, kanske.. Hoppas ni får en bra dag!

Blommor

Hejsan! Min morbror och hans fru kom förbi för att gratta Sandra, dom hade med sina två hundar också, rottweilern (stavning) Malin och den dampiga labradoren Ingeborg, jag vet, udda namn på hundar ;) vi käkade lite glasstårta, jag lånade även pappas mobil och fotade lite..

Photoshop

Jag har länge varit facinerad av vad vissa människor kan göra med photoshop, jag menar det ser ju verkligt ut? Kolla HÄR för fler bilder

Dagens läskigaste

Hejsan! Jag cyklade iväg till coop och köpte mig en Ben & Jerrys, men påväg hem hände något läskigt, en gammal mercedes kom körade i full fart, slirandes och tjutandes. Mannen som satt i bilen såg lite läskigt ut, jag såg att bilen vände och kom emot mig så jag cyklade in på en väg som ingen bil typ kör på, bilen följde efter, tror ni inte att jag fick panik? Jag skyndade mig att cykla på en massa andra ställen som jag vanligtvis inte brukjar cykla på, bilen följde efter, han följde efter ända tills jag körde in på en liten väg där bilar inte kan köra, då backade han och tog den normala vägen istället, jag cyklade typ på lite konstiga ställen men jag såg honom inte igen, jag har nog aldrig cyklat så snabbt! Då jag kom hem såg jag en vit bil som liknade mercan så jag gömde min cykel bakom huset eftersom att jag inte visste att pappa var hemma, men det var han ju. Och nu sitter jag här framför datan och smaskar på min Baked Alaska ;)
                                    

...

Gissa vad jag gör? Jag sitter och lyssnar på låtar från filmen stick it x) Hehe, men låtarna är ju bra ;) ska förmodligen cykla iväg och köpa mig en glass nu ;) okej, jag vet, tråkigt inlägg..

Måndag

Godmorron! Nu har jag nyss vaknat, härligt att få sova ut! Det behövdes ;)Vädret idag är väl hyfsat, mulet men 21 grader. Det var allt jag hade att säga just nu, ha en bra dag! :)

Dagens film

Jag har nyss tittat på en film, True confessions of a Hollywood starlet.

Amerikansk dramakomedi från 2008. Den arroganta och alkoholberoende tonårsstjärnan Morgan Carter svimmar på röda mattan på en stor Hollywoodpremiär. Hennes mamma inser att dottern måste bort från Hollywoods frestelser och glamor och skickar ut henne på landet till moster Trudy i Indiana. Trudy är både udda och tuff och tänker se till att få Morgan på rätt spår igen - vare sig hon vill eller inte.



Jag ger den 4/5 stjärnor! Deffinitivt värd att se!


Läppstift som gör att man går ner i vikt!

Klicka HÄR för att läsa mer om det, vad kommer näst? En säng som gör att man går ner i vikt då man sover?

Att vara lång

Som ni (kanske) vet så är jag något lång för min ålder (jag är 12 år och är 1,70 lång) men det kan iblan vara rätt så kul. Till exempelt på fotbollsplanen, jag spelar ju med 95or (det finns inget 96 lag) och mamma har hört föräldrar till motståndar laget säga: Nummer 14 kan aldrig vara en 95a, hon måste ju vara 94a eller nåt i den stilen, det tänkte jag på idag då jag satte in en reäl tackling på en stor spelare, samma sak tänkte jag på då lisette av mistag råkade springa rakt in i mig under match situation (hon spelar i mitt lag) och hon fick typ en spricka i foten, det var ju inte så bra att hon gjorde illa sig men ibland är jag stolt över min längd.
Okej, det här inlägget blev något konstigt...

Bilder

Hejsan! Här kommer bilderna
Påväg till Piteå

Från våran husvagn hade vi havsutsikt x)

Bryggan som vi satt och chillade på :)

Solnedgång :)

Piteå är internationellt?

Hehe, den "hystersikt" roliga rutchkanan som nu Eva-Linn åker ;)

En kväll satt jag, Elin, Eva-linn och Angelika och chillade i ett rum fullt med gamla möbler ;)

Elin tar ett dopp, eller försöker iallafall ,)

Coop
Jag var i himmelriket ;)

Ja, det var allt ;) hade fler bilder men dom hade så dålig kvalla..

Piteå summergames!

Hejsan! Har nyss kommit hem nu, har ni saknat mig? Okej, kanske inte, nu ska jag hursomhelst berätta om min vistelse i Piteå, bilder kommer sen ♥
Tosrdag:
Jag och mamma for och handlade på ICA Maxi, hehe, vi pratade om inpulsköpning och att det blir mycket billigare att handla via internet (som vi gör). Precis då jag sa det utbrast mamma; "Titta vilka fina glas" och satte ner dom i vagnen, hon är hopplös.. Då vi hade betalat var vi tvugna att packa i alla saker också, mamma ville dessutom ha alla kylvaror sorterade för sig, det gick inte så bra för mig.. hehe.. Mamma tog varorna och gick til bilen medan jag köpte korv åt oss, jag hade ingen aning vad mamma ville ha på sin korv så hon fick inge ketchup eller senap, den korven kan inte ha varit så god.. Sen bar det iallafall iväg till Piteå. Då vi kom till campingen hade pappa och Sandra ställt upp husvagnen, jag chillade en stund med Eva-Linn och Angelika innan dagen tog slut.
Fredag:
Jag vaknade i panik, fick ingen luft, asvarmt ute och stekhett i husvagnen, men förtältet var värst. Det var väl 27 grader kanske? Varmt var det iallafall.. Men vi tog oss upp och åt frukost, sen bar det iväg mot första fotbollsmatchen, vi vann med 1-0 mot nåt finskt lag, en tjej gjorde självmål ;) Men vi spelade bra, det var jättevarmt, vi hade hinkar med vatten som alla typ dränkte sig i och direkt någon skadade sig rusade alla och drack vatten, matcherna var bara 2×20 minuter långa men det blev ändå ganska varmt att stå på en plan helt utan skugga i 40 minuter. Efter matchen drog vi oss tillbaka till campingen, jag badade tillsammans med några från mitt lag, det var superhärligt! Några små killar kom och käftade med oss också. Sen var det dags för andra matchen , jag var riktigt nervös och matchen slutade med 3-3 mot ett norskt lag. Sen bar det hem och jag tror att jag tog ett kvällsdopp, men jag minns inte, jag hängde iallafall med Elin ett tag ;)
Lördag:
Det var lika varmt när jag vaknade idag också. Men vi öppnade alla fönster och luckor så sen kunde jag somna om. Sen vaknade jag vid niotiden (tror jag), mötte Eva-Linn och Moa som var påväg att bada, så med kläder på tog jag värsta inpulsdoppet, härligt var det! Sen for vi och spelade match, vann med 2-1 vilket betydde att vi hade vunnit våran grupp, så vi kom vidare till åttondelsfinalen som vi oturligen förlorade med 6-1, jag sög, det enda bra jag gjorde i den matchen var att rädda ett mål. Jag och Eva-linn straffade oss med att ta ett iiskallt kvälldopp, det fanns inget varmt vatten i duscharna heller så jag fick tvätta mig med kallt vatten.
Söndag(idag):
Steg upp vid sjutiden, var astrött, åt frukost för att sedan bege mig till matchen, det var dessutom bara ett placeringsmatch. Vi vann med 2-1. Vi spelade hyfsat bra om man tittar på lagen (vi mötte umeå) men jag sög, förutom då jag gjorde värsta tacklingen i slutet på en stor 95a. Vi kom 9a av 48 lag. Sen var det bara att dra till campingen, packa ihop och dra. Nu har jag då nyss kommit hem

Så, nu fick ni en bild av vad som har hänt på min helg. Säkert jättemånga stavfel men nu bryr jag min för tillfället inte, ska ut och chilla i solen :D
 

Piteå here I come!

Okej, jag hann med ett till inlägg. Det är otroligt varmt ute och träningen blev väldigt heet, hehe, det slutade med att alla sprang omkring med sportbh. Jag glömde dessutom att ta på mig mina linser men det gick bra ändå, eller jag såg iallafall bollen ;)Det var otroligt skönt och svalkande att åka moped i t-shirt iallafall! Nu ska jag ducha, fixa det sista och sen bär det iväg till Piteå, ska försöka blogga om jag hittar något internet, om inte så ses vi på söndag, eller måndag, har inte riktigt koll på när vi far ;)

Snabbt

Okej, snabbt inlägg, har snart träning ochj sen bär det iväg till Piteå, vet inte om jag har möjlighet att blogga där och om inte så skriver jag efter helgen

Tråkigt inlägg

Hejsan! Fölkåt för att jag inte har hunnit blogga typ nå idag. Men nu kommer dagen i ord och i dåliga bilder.
Dagen började med att någon ringde på min dörr, jag hade ingen aning om vem som kom men jag gick och öppnade i bara pyjamas, gissa vem som stod där? Olivia, Rasmus och Amanda! Vi skulle på arons men jag visste inte att dom skulle komma så jag blev något förvånad men jag gick och bytte om och sen for vi till Aronsbadet, där badade vi och solade, det var rätt mycket folk hehe.. Vi var där till klockan 4 och sen cyklade vi hem till mig, hos mig var vi bara en snabbis och sen cyklade Amanda till sin farmor å farfar medan jag tillsammans med Olivia och Rasmus cyklade mot Rasmus. Hos honom spelade vi cs och wow (counterstrike och wold of worcraft) jag minns att jag först trodde att WOW var ett hundspel, det heter ju WOW som i voff. Hursomhelst pratade vi med Rasmus "cyberkompis" Robin i ett headset, hehe
Jag: Hallå!? (ofta jag vet att man hörs bra)
Robin: Hej (skånsk dialekt)
Jag: Bor du i Skåne?
Robin: Ja, längs ner
Jag: Jaha, i Smygehuk?
Robin: Nä, åt andra hållet
Jag: Jaha, Treriksröset?
Robin:
Jag: Jag är inte så bra på geografi
Robin: Okej
Jag: Japp! Men nu får du prata med Olivia!
Rasmus lilla kusin kom också, han var cool ;)
Jag och Olivia drog till Olivia och käkade lax oh sen drog vi till fotbiollsplanen och kollade på då Rasmus lag spelade (Rasmus fick själv inte vara med eftersom att han är sjuk) och sen drog jag hem. Nu har jag packat inför resan till Piteå imorron och nu sitter jag och bloggar, här kommer dom dåliga bilderna:
Den här bilden är egentligen från igår, men jag publicerar den ändå

Vädret var superfint!

Påväg hem


Onsdag

Godmorron! Jag vaknade idag kring halv 12, var astrött (är fortfarande) men steg upp ändå, i helgen är det ju Piteå Summer Games och då kan man ju inte sova såhär eftersom att vi ibland har tidiga matcher. Min mage kurrar så jag måste nog gå och fylla på förrådet.

Elektronik gillar inte mig

Hejsan! Min mobiltelefon har pajjat, så nu får jag nöja mig med mammas gamla mobiltelefon, men nu ska vi se det posetiva här, visst den har bara 2 mp men kameran fungerar iallafall, så nu får ni stå ut med mina halvbra bilder ;) hehe
En bild på dagens tårta

...

Hejj! Hemma från träningen! Åkte moped på Sandra (syster) till och från träningen, jag kan säga attd et var en helt ny känsla! Träningen gick väl sådär, mitt blåmärke under foten gjorde ont och träningen var ganska tråkig, men man kan inte alltid ha kul! Nu ska jag ta mig en dusch, hejdå!

Ajj

Jag har ett blåmärke under foten, japp, under foten

Tältning

Hejsan! Först av allt vill jag gratta min syster som idag fyller 15 år, ojdå, nu blir hon ju byxmyndig.. Min lilla storasyster har vuxit upp och blivit stor! (snyft). Ajja, tillbaka till gårdagen. Vi satte upp tältet, spelade kubb, spelade lite fotboll, hoppade studsmatta, myste i tältet och hade det trevligt! Ottilia for tyvärr hem av olika anledingar. Men jag, Olivia, Julis och Amanda hade det kul ändå! Vi började sova i tältet men då började vi prata om mördare så vi blev så rädda att vi gick in och sov istället, alla fyra i min säng. Efter ett tag insåg jag och Olivia att det inte skulle gå så vi gick och la oss på den uppblåsbara madrassen. Den var ganska smal men vi klamrade fast oss vid varandra, vi kunde inte sova så vi slog på TVn och tittade på Disneychannel, sen blev vi så trötta att vi bestämmde att vi skulle sova, Olivia låg och flåsade i mitt öra så jag gick och la mig på en kudde på golvet istället, inte speciellt skönt men jag somnade tillslut. Nu ska jag gå och hjälpa Sandra med tårtorna, hehe, lillasyster fick komma och styrta upp det hela, hehe, Sandra visste inte hur man skulle göra, nä nu måste jag fara och köpa en present till henne, hejdå! <3

Badrum

Hejj! Idag tänker jag visa er lite häftiga badrums-prylar ;)
Handfat med fiskar

Toalett med fiskar

Mossmatta :D

Handfat ;)

Nån som vill bo i ett toaletthus?

Zenträdgårds-handfat

Det var allt för nu :D

Bad

Hejsan! Nu har jag varit och badat, ganska kallt men roligt ändå, sen hann jag ligga ett litet tag och steka också ;) Nu sitter jag med Amanda, Ottilia, Olivia och Rasmus. Ikväll blir det att sova i tält, men hinner nog med nått inlägg innan dess ;)

Godmorron!

Godmorron! Ställde väckarklockan på 11 så att jag inte skulle sova till typ klockan 12. Några kompisar ska typ komma till mig och sen ska vi tälta på våran gård ♥ därför ville jag vakna lite tidigare eftersom att vi skulle typ fara och bada om det var fint väder (det är 16 grader nu) men nu är det dom som ligger och sover länge ;) Jaja, jag får väl ta och chilla tills dom vaknar ;D

Bacon

Hejsan! Nu ska jag ta och gå i duschen, medan kan ni kolla på de här bacon sakerna♥
Bacon, ehm, gummi?

Bacon tuggummi

Glass med bacon ;)

Bacon tandtråd

Bacon klubba

Nån som vill ha på sig en baconkostym?

ENDAST för att det är med baconsmak

Träning

Hejj! Är hemma frpån träningen nu, sitter och kliar mig över hela kroppen, jag inte gilla myggbett. Jag hade inte ens träning på gräset, fast det var ju när jag kollade på damernas träning som jag blev biten, och deras träning var på gräs, själv var min träning på konstgräs, intressant va? Nu ska jag sluta skriva innan inlägget spårar ut totalt ;)

Muffins

Gissa vad jag har ägnat dagen till förutom att sola? Jag har bakat citronmuffins! ♥


Vaaarmt!

Åh! Det är så himla varmt ute! Jag tror jag smälter snart!

Önskar att den här bussen skulle komma.. :D

Rösta på mig!

Hejsan! Jag är bland finalisterna i den här tävlingen, så rösta på outfit nr 1 (till tröjjan har jag jeansleggings men det syns inte på bilden) och här ser ni hur det egentligen ser ut :)

...

Ojdå! Jag sov riktigt länge! Mamma far till Amsterdam om en timme..

Vuxen eller fjortis?

Gjorde ett test på vuxenpoang.com, och enligt dom så fick jag den här texten:

Du har negativt vuxenpoäng. Är du väldigt ung är det inget att oroa sig för. Är du äldre än 10 år så kanske det är dags att växa upp lite.

På fjortispoang.se är jag 24,5% fjortis, hehe...

Lördag

Hejsan! Här kommer lite bilder!

Fråga mig inte om texten ;)


Mamma och pappa behövde en citron och naturell yoghurt så om jag cyklade till coop och köpte det skulle jag få en chokladkaka och magnum temptation, och en sånt erbjudande kan man ju inte motstå! Sagt som gjort. Fast under vägen hem blev chokladkakan knäckt, citronen typ mosad, yoghurten reält omskakat och magnumglassen, ja den var oskadd! Hittade en marabou sommar ♥

Riktigt smarrigt!

Alla tycker att det är så fint i norrland så jag tänkte visa er hur det ser ut på e bild som jag tog
Solen lyser över hyreshusen.

Invarderad av myggor

Aaaaa! Myggor invarderar! Jag har nu fått mitt första myggbett för i år,d et kliiiar! Jag har en känsla av att natten kommer bli surrig och kliig x)

Handdjur

Igår var det ju gatukonst, så vi kör väl på konst igen då, fast nu är det konst på händerna!

Okej, jag fattar inte hur man ids sitta och pilla med sånt där ;D

Ny design

Jiiho! Designen är färdig! Men vad ska jag nu pilla med? Ajja, får väl fokusera på inläggen istället :P Hehe, vad tycks förresten?


Dagens samtal

Jag plockade ur diskmaskinen, då tog jag två metallskålar från IKEA

Jag: Titta! En boll!
Pappa: Jag vet! Vi svetsar ihop dom så har vi värsta bollen, får jag göra det mamma?
Mamma: Mm, då får du åka till IKEA och köpa nya
Pappa: Värsta idén jag fick!
Jag: Det var min idé! Förresten, så här gör man (jag tog skålarna och satte framför mina öron) Det är är vanligt ljud, och det här är souroundljud! Woou wooouu!

Hehe, nån som minns den reklamen? ;)

Morronpigg! :D

Godmorron! Någon som är trött efter gårdagen? Det är inte jag! Trots att jag satt uppe till klockan 1 och höll på med photoshop så vaknade jag vid niotiden. Och nu sitter jag då och håller på att photoshopa ;)Designen kommer senare (förhoppningsvis idag) men innan jag kan ta bilden som är med i headern så måste jag ta en dusch! En lång en.. Sen ska jag äta lite frukost... Hoppas att ni hade en trevlig midsommar! ♥

Midsommar

Hejsan! Då var midsommarfirandet över, sitter vid pappas dator (min går så himla segt!) och nöter PS, jag har faktiskt lärt mig hur man gör nu så jag ska göra en ny bloggdesign (det känns ju lite lamt att min är gjort i paint ;)) Nä nu ska jag ta och käka lite jordgubbar ocg glass ♥ Förresten vann jag och pappa "familjeturneringen" ;)

familje turnering ;)

Såhär går det när min familj spelar krocket
Pappa skulle mörda maskrosorna, hehehe xD

Då vi spelade kubb vann jag och pappa en av matcherna så då sjöng vi den här låten:

Hehe, familjeturneringen är rolig ;) nui har vi bara basketen kvar ;P

Lunch

Tjena! Har ätit midsommarlunch som bestod av sill, gravad lac, nåt köttgrejs, potatissallad mm. Gott!

Gatukonst

Hejsan! Kolla vad coolt med gatukonst i 3D

Glad midsommar!

Hejsan! Glad midsommar (eller vad man nu brukar säga) Det blir nog en rätt chill dag idag, iallafall innan firandet sätter igång..

Vad ska man skriva? Okej, jag har helt klart skrivstopp, bäst att jag tittar runt på andra bloggar så jag får lite inspiration ;)

Bloopers

Hahahaha, fotbollstabbar, kolla på hela videon, annars misar ni något ;)


Skinksallad

Jag är seriöst stolt. Jag lyckades laga min middag helt själv! :D

Dagens sämsta

Hehe, Julis har så sjukt dålig humor ;)

Julis: Vet du varför kossan skiter så mycket?
Jag: För att den äter så mycket gräs?
Julis: Nä! För det har ätit upp dig!


Alla började asgarva och jag satt där helt oförstående ;)


Funny day

Hejsan! Nu har jag kommit hem igen! Dagen har varit väldigt rolig, vi har varit hos Ottilia, jag, Olivia, Amanda, Julis och Rasmus. Där har vi mest varit på studsmattan, eller vi har bara varit på studsmattan ;) Vi körde sanning och konka, det slutate med att alla tjejer fick springa runt studsmattan med bara BH på överkroppen, hehehe. Rasmus och Olivia tog ytterligare ett steg i deras förhållande ;) och vi har haft jättekul :D Jag bytte mobil med Olivia ett litet tag också, hon verkade vara kär i min akmera (på mobilen) trots att den inte fungerar som den ska och jag fick faktiskt en mobil som kunde ta bilder ;) fast vi bytte givetvis tillbaka sen :D

Hela gänget chillar landet på studsmattan :D

Go morron!

Hejsan! Godmorron! Nu ska jag som hastigast fixa mig och äte frukost, sen bär det iväg til Olivia. Ha det bra så länge!

Dagens bild

Olivias hund Sessan in action ;D


Vad ska man egentligen kalla inlägget?

Här kan du köpa alla dessa prylar det finns en massa andra coola saker där också ;D

En tårtbörs ;)


Tänka att ha en tårta på fingret ;D


Häftig muffinsform!


Mjukglasslampa


Äggklocka


Hehe, dom här gafflarna/ljusen var ju lite häftiga ;D


Och slutligen dessa koppar

Vinst

Hejsan! Nu har jag nyss spelat en fotbollsmatch. Vinst med 2-1. Vårat lag har blivit riktigt bra! Dock spelade vi uruselt idag, sämsta matchen ever liksom. Jag gjorde typ 3 (?) bra saker under hela matchen, en närkamp, en rensning och en annan grej som är lite svår att förklara, och jag är deffinitivt inte nöjd över min insats! Ajja, det är bara gå vidare och glömma den här matchen och ta nya tag inför nästa! Det var nåt mer jag tänkte skriva men jag glömde.. Ajja, nu ska jag ta en låång dusch, skriver snart.. ♥

...

Jaha, är lite bitter nu. Min kamera gick sönder och jag har ingen lust att blogga, nej, jag säger inte att jag ska ta en bloggpaus, men mina inlägg kanske blir lite trista? Ajja, ska göra så gott jag kan :D

Okej, nu börjar vi om.
Hejsan! Idag har jag varit med Olivia, Rasmus, Julis, Amanda och Ottilia. Vi lekte lite med Olivias hund, var på IP och stekte och hade allmänt kul. Snart har jag match så det är nog bäst att jag börjar byta om, kort inlägg, jag vet, det blev något kortfattat..

J*vla blogg.se

DET GÅR INTE ATT PUBLICERA INLÄGG!

Ooops

Jahapp, då var det en halmtimme kavr av den här dagen. Jag har lyckats ställa om mitt dygn totalt! Så, vad ska jag hitta på nu då? Hmm, ingen förslag? Då går jag väl och lägger mig nu då..

Jennys design

Hejsan! Tänkte bara visa en design jag gjorde, jag vet, jag är inte sådär proffig som vissa är, hehe :)

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Desperate

Jag håller på att titta på Desperate. Jag har nån åsikt:
För det5 första, jag hata Dave! Jävla äckel han har ju igenting i sitt huvud!
Och ja, jag vet att det bara är på film men ändå, det var ju dessutom han som tvingade frun och barnet att fara och köpa glass.
För det andra, Åh nej! Är Lynettes cancer tillbaka? Ett väldigt spännande avsitt det här..

Dagens, ehm, snilleblixt?

Jag har insett en sak. Livet kan inte endast bestå av sport och data. Man kan inte bara sitta hemma hela dagarna och inte göra ett piss. Man måste skaffa vänner, vissa tycker att det är busenkelt, men för andra är det jättesvårt. Dom människorna måste man vänta på. Inte tvinga och stressa dom. Låta dom själva inse hur dom ska gå till väga, det kan ta tid, men varför stressa då man har all tid i världen. Låt dom bara göra det själva.

Bbbb ben and jerry

Okej, jag blev plötsligt jättesugen på glass så jag cyklade iväg till coop och köpte ben &jerrys, bohemian raspberry. Gott

Tandpetshållare

Tandpetshållare x)

Jag tycker att dom hade en ganska häftig design ;D men samtidigt hemsk..

Panpizza Fullkorn

Det här sitter jag och smaskar på just nu. Billys Panpizza-Fullkorn. Den utan fullkorn är godare men vi hade inte nån sån. Så det nyttiga fick duga ;D


Godmorron!

Ojdå! Jag sov riktigt länge idag! :D 11.45 närmare bestämt ;) Jag har igen aning om vad jag ska hitta på idag, men det kommer jag snart på, förmodligen.. Det enda jag vet är att jag ska snart äta frukost (eller det är nog bättre att jag äter lunch) och att jag har träning ikväll. Vad ska ni hitta på?

Godnatt!

Typ midnattssol? Det tar iallafall ett tag för solen att gå ner x)


Veckans outfit

Herjsan! Är med i nån "veckans outfit" tävligt. Rösta på mig HÄR! :D (min outfit är 4an ;))

Bilder

Jag gick till skogen ;)

Suddgummi

Suddgummi som ser ut som tuggummi!

Ganska häftigt va? ;D


Staden

Hejsan! Nu har jag varit på stan och shoppat litegrann!

Jag köpte:
Oversize-tröja H&M 149:-
Mascara Åhlens 109:-
Godis "muffin" Lagerhaus 10:-

Närmare titt på tröjan ;D


En mjukglass slank ner i magen också ;D Den var nog den godaste jag nånsin ätit ;D

Glassen åt jag vid hamnen ♥

En läbbig grej hände då jag, Sandra och Elina väntade på bussen. En blind man kom fram till oss.
Den blinde mannen: När firan gå? (han bröt ganska mycket)
Sandra: Jag vet inte
Den blinde mannen: Jag blind man du helpa, koncentrera dig!
Sandra: Det står inte
Den blinde mannen: Vakna opp! Fuck you! (sen sa han nåt annat) Jag slå dig på hakan med käppen!

Då gick vi där i från och mannen fortsatte stå och skrika åt alla, han var jätteläskig ;D

Dagens smartaste

Dagens smartaste uppfinning. Man sticker ner pinnen i en ananas och sen på nåt sätt så får man ut fruktköttet. Hittade Här


...

Okej, för det första så har min kamera pajjat.
För det andra så lagade jag våran gamla som har varit trasig nåt år.
För det trejde vet jag vad jag ska göra idag! :D


Ny vecka

Godmorron! Jag vaknade nyss, det ser ut att vara ljust ute, solen skiner nästan och det är 14 grader. Kan bli en bra dag det här! :D

Gammalt eller nytt?

Okej, det är NI som bestämmer, vilken design ska jag ha? Den som jag har nu eller den nya:

(Klicka på bilden för att se i verkligt format)
Jag behåller den gamla

Victory

Hemma från matchen! Vinst med 3-1 blev det. Blött var det också eftersom att regnet öste ner. Jag är faktiskt riktigt nöjd över min insats, iallafall i första halvleken, fick spela hela matchen också och det blev att springa en hel del. Laget vi mötte hade 3 tjejer födda 93, 6 eller 7 födda 94 och bara någon 95a, och vårat lag består av 5 96or och resten 95or, ändå vann vi. Vi gjorde årets bästa match hittills. Nu ska jag dricka varm choklad med grädde ♥

...

Jahapp, har nyss ätit och snart blir det att fara på match, önska oss lycka till ;D

Regn

Ni har säkert hört talesättet "efter regnet kommer solen", men nu passar "efter regnet kommer ännu mer regn" bättre..

Tog lite bilder ;P

Sötsaker gjorda i tvål


Mmm, muffins ;D


Donut :D


Citron rutor :D

Varm choklad

....

Jag vet vad jag ska göra idag! :D

Morsning morsning!

Godmorron! Idag är det matchtajm, eller okej, ikväll. Det regnar ute och är endast 13.7 grader. Lovely! Det blir väl ännu en sittainnedag. Nä nu ska jag inte sitta här och deppa! Nu ska jag gå och äta frukost! :D

13 juni

Hejsan! Här får ni min dag i bilder! :D

Tallen togs ner vid 1-tiden :D Det var jätteläskigt när den höll på att trilla över vårat hus.

Sånahär låg överallt ;)

Vi cylade iväg till mina kusiner och åt middag eftersom att min ena kusin tog studenten. Vi bjöds på jättegod bål ♥


Vi bjöds även på grillad lax och potatisgratäng ♥


Efterrätten var jättegod, marängtårta med en massa jordgubbar och hallon, fast den var lite mosad ;)


Jag lekte lite med hunden Teo också


Han kunde inte ge fan i igelkotten ;D


Och slutligen är jag jättestolt över att jag har hittat mackrofunktionen på min kamera ;)

Djurfrisyrer

Hittade dom här bilderna HÄR


Dagens Godaste

Magnum Temptation!

Internet is back

Jiiho! Internet är tillbaka! Jag ska berätta varför det har varit urkopplat, vi har nämligen sågat ner 4 stora tallar och några elkablar var tvugna att kopplas ur, men nu är det färdigt! :D

Inget internet

Har inget internet på datan, så det kan ta nån timme innan jag kan blogga igen

Godmorron!

Godmorron! Aaah va härligt med sommarlov! Det är 14 grader ute och blåser iskallt, inte en fågel kvittrar, inte en skymt av solen. Life's good....

...

Lovade er ju några bilder, men det får räcka med två ;)

Körsbärsträdet blommar ;)

Oh det gör rönnen också ;)

Summer

Hejsan! Sitter för tillfället och bläddrar i olika tidningar, Jag kan inte fatta att det faktiskt är sommarlov nu! Det känns inte som det.. ;)

Yesss

Jag har hittat en makro funktion på min urusla kamera! Det gör att kameran inte längre är så urusel, jag visar bilder snart ;)

Dagens sug

Jag är otroligt sugen på Magnum Temptation, bäst att jag cyklar iväg och köper en! :D

Stig stock

Hejsan! Nu är jag hemma från träningen och har typ vätskebrist. Det var typ 25 grader så det blev varmt, vattnet var pissvarmt också. Lovely! Jag genade genom skogen både påväg till och hem från träningen, nåt jag inte ska göra igen. Påväg till träningen var det en puckad fågel som var framför mig på stigen, jag körde mot den, den flyttade sig två meter för att sedan landa på stigen igen, så höll den på ett bra tag, och sen när jag cyklade lite snabbare emot den så trillade pippin, stackars lilla, men jag hade faktiskt bråttom! Sen påväg hem var det ett gammalt par som blockerade stigen, dom gick inte snabbt, dessutom behöver man bra fart där för att inte trilla omkull över alla stenar och rötter... I övrigt gick träningen bra :D

Cupcake blogg!

Hittade DEN HÄR jättesöta bloggen om cupcakes ♥


Schools out for summer!

Hemma från skolavslutingen! Nu är jag fri! Åtminstone 10 veckor framåt..
Så här såg jag ut:

Outfit:
♥ Armband från Glitter
♥ Halsband från Glitter
♥ Ring från Glitter
♥ Ballerinaskor från nån affär (minns ej namnet)
♥ Randigt linne från JC
♥ Kjol från JC
Hår:
Überdüber plattat

Det var ganska tråkigt att bara sitta och titta på då alla andra klasser sjöng sina låtar, men sen kom ett roligt nummer! Några killar från åttan hade klätt ut sig till typ drakar och en till en tjej. Dom typ rappade, hehe, rektorn var också en del av numret. Våran gammla rektor rappade! Hehehehe... Efter alla hade framfört sina uppträdanden gick vi upp till klassrummet och fikade, sen sa jag hejdå till alla (speciellt till Nila som börjar på en annan skola till hösten) sen bar det iväg hem. Jag, pappa och Sandra fikade tillsammans med framor och farfar (tradition) och jag och sandra fick 1000kr var! Man blir ju rik på skolavslutningar! :D Undra hur jag ska spendera pengarna...


....

Jaha, now ist the day, the day before freedom, jag måste platta håret

<3

Jag och syster förra skolavslutningen (då jag gick i femman)

...

Ni talar bra latin, nu vänd på det och vad blir det? nital arb ralat in, läs det rinnande, och vvilken mening får ni fram? :D


...

Shit vad tiden går fort! Bäst att jag går och tar en dusch..

Ätbar konst

Hittade några konstverk gjorda av frukto och godis ♥

Inte så avancerat (funderar på att pröva ;)

Denhär var häftig! Melon !

Candy bunny ♥

Dom flesta är gjorda av melon

Såg riktigt god ut! :D

Banan hund :D

Åååh!

Chokladblomma ♥

Vattenmelon!

Tänka va mycket tid folk lägger ner på sånt här!

Coolast av alla tror jag ;)

Eller så var den här coolast ;)

Dagens saknad

Dagens saknad är Mamma, hon är i Frankrike medan jag sitter här hemma i kalla sverige, fast det kanske inte är så varmt i France heller ;)

Torsdag

Hejsan! Då var det ännu en skoldag till ända, men nu var det faktiskt den sista innan sommarlovet! Dagen har varit riktigt chill, Staffan kom och tog farväl eftersom att vårat filmprojekt nu är över. Resten av dagen har vi bara chillat och på slutet tittade vi på en film, man fick ta med sig godis och läsk för 40 kr också. Filmen vi såg var "Vi hade iallafall tur med vädret igen", en riktigt bra film! Jag rekommenderar!
Fotade lite påväg hem från skolan..

Lulsundsbadet, ganska tomt där ;)


Sista dagen...

Godmorron! Då är det 6ans allra sista dag och det ska firas med godis och läsk! Kameran åker nog med eftersom att min mobilkamera inte fungerar, sen är det skolavsluting imorron!

Grey´s

Det var inte så många som skulle se på Desperate, men Grey´s då?

Viiinst!!!

Hejsan! Vi vann matchen med 4-1, det är jag riktigt nöjd över! Men min insats sög dock.. Ajja! Halvt uppäten av mygg är jag, men så är det att spela på rikitgt gräs! En hund kom inspringade på planen också, hehe, det tog ett tag tills vi fick ut den ;) Annars är jag bara hemma och ska snart tilla på Grey´s ♥

Roliga hus ♥

Hejsan! Hittade lite roliga bilder på hus ♥ Let the pictures speak

Haha ;)

Där skulle jag faktiskt kunna tänka mig att bo! :D

Mysigt läge ;)

Hujja! Ingen för mig och min höjdskräck! x)

Vält hus ;)

Ser ut som att huset ska trilla ner när som helst, och kolla stegen!

hehe ;)

Dagens dikt

En liten flicka i världen ensam står,
hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sedan hennes leende dog.
Flickans liv är längre ingenting värt,
Hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,
Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.
Hon undrar om livet blott är ett spel,
varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,
om det bara fanns någon som henne förstod!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,
ja vad som helst för att ta död på sina plågor
Livet är ingen lättsam lek,
det är blott fyllt av ångest o svek.
Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,
det sorgligaste är, att flickan det är jag

Onsdag

Hejsan! Har kommit hem efter en jobbig skoldag, alltså fysiskt jobbig. Vi spelade nämligen en fotbolls och brännbollsturnering alla klasser på mellanstadiet. Två brännbollsmatcher och en fotbollsmatch. På fotbollen fick jag stå i mål, är faktiskt ganska stolt över min insats, jag släppte bara in två mål och gjorde några snygga räddningar ;) hehe, jag brukar inte precis vara målvakt i vanliga fall... Brännboll är däremot inget jag är bra på, vi kör med att man får kasta en fresbee (stavning?) också, så jag kör på det, men trots det så har jag ändå aldrig varvat, fresbeen (vet fortfarande inte hur det stavas) far rakt upp i luften och sen kommer den ner lika snabbt, det enda som är till min fördel i det där är att man får springa mycket...

Vi förlorade fotbollsmatchen med 2-1 men vann båda brännbollsmatcherna, men det räckte ändå inte för att komma till final.. Fast jag är glad ändå! För ikväll är det fotbollsmatch! Det lär nog bli ganska mycket mygg...

Se! Jag dubbelkollade inlägget för att se att jag inte hade några stavfel! :D

...

Godmorron! Jag är "pigg" och vaken, är ni? ;D

Desperate

Snart är det desperate housewives, nån mer än jag som ska se? :D

Djur ♥

Hejsan! Här kommer söta bilder på djur !♥

Naaww, mammakärlek :D

Den fula ankungen?

Hehe, sammarbete mellan två olika arter ;)

Stek :D

Naaww

Pingviner håller hand (eller kanske vinge?)♥

Blanding mellan hund och ekorre? Jag har då ingen aning men söt var den ;)

Hahaha

Den ena spanar in läget ;)

Det var allt jag hade för nu :D Ha det bra!

Dagens

Hejsan! Har nyss kommit hem från min fotbollsträning och tänkte nu presentera dagens tabbar:
1. Cyklade utan händer och höll på att flyga av cykeln
2. Glömde fotbollsskorna hemma, men då var min käre syster snäll och kom och gav dom till mig

Okej, det var bara två stycken, nu ska jag presentera det positiva sakerna som hänt under dagen:
1: Jag blev uttagen till kvalmatchen i lilla VM
2. Skoldagen var toppenbra!
3. Jag blev inte sjuk av gårdagens bad
4. Mamma har köpt nylonstrumpor åt mig inför skolavslutingen ( så mycket kan jag faktiskt avslöja)

Som ni ser så vann det positiva! Och det är ju en till positiv sak :D

...

Hejsan! Hemma från skolan igen nu! :d
Vi har bara städat och haft skoj idag, fast det känns faktiskt  lite sorgligt, visst
, klassen kommer ju inte att splittras eller så men vissa kommer ju att sluta, nu går vi upp på högstadiet, sjuan. Känns helt sick alltså!

Don't drink and drive

Det här är verkligen inte min dag, först svarar jag fel på allt då vi körde Jeopardy (som t.ex 6×7) sen trillade jag i trappen (ett trappsteg) då jag skulle gå in i badrummet, jag trillade till och med i ducshen! Men ajja, har gjort kollat efter lite bilder på google, Don´t drink and drive.

Var 48onde sekund gör ett full bilförare en annan person berättigad att parkera här

Hehe ojdå ;)

Alla fulla personer kan gärna ställa sig där..

JJag tycker faktiskt att det är viktigt att man tar upp sånna här saker. Tänk hur många som dör p.g.a rattfylleri varje år! Det är väl i stort sett alla trafikolyckor som händer för att någon jävel har satt sig bakom ratten full. Visst, drick om ni vill! Men sett är för hel*ete inte och kör bil då! Alla tänker säket "men så full är jag ju inte" eller "jag kommer aldrig att köra på någon" eller något annat i den stilen. Men plötsligt händer det..

Grattis morfar!

Här har ni en bild på byrackan som hade sönder mina jeansleggings ;)

Olivias hund Sessan, söt va? Jag är extremt avundsjuk på Olivia! Vill också ha en hund! :D

Har nyss varit hos mormor och morfar för att fira morfars 76-årsdag :D Så det blev att käka tårta där och snacka lite grann. Nu m¨åste jag ta en dusch så hejdå!

Måndag

Hejjsan! Första dagen av sista veckanhar varit jätterolig! Lektionerna har bara bestått utav lekar, jag har varit hos Olivia och hälsat på hennes nya lilla valp- Sessan, 70% Gråhund 30% Björnhund. En supersöt lite filur! Fast det var då hon var lugn, sen var det enda man såg av henne tänder, sylvassa små tänder. Hon blev helt galen och bet sönder mina jeansleggings, jag och Olivia hade väldiga problem med att sen fånga in henne men efter ett tag fick jag upp henne i famnen så att Olivia kunde sätta på halsbandet, då lugnade hon ner sig en smula. Gülcan hade ju ett lite roligt sätt att vara på i närheten av Sessan. Sen stack vi till Arons och badade (arons är ett utebad) det var första dagen dom hade öppet men det var nästan inga där ändå, det var inte så konstigt, man kanske inte är så sugen på att bada då det är 12 grader i luften, men det var jag och Olivia! Fast så här på efterhand ågrar jag nog mig.. Hursomhelst är det en träningsfri dag idag så jag sa bara vara hemma och chilla. Börjar redan nu, hejdå!

Nano-inlägg

Godnatt

VIIIINST!

Hejsan! Jag är riktigt glad nu! Vi vann med 6-2!! Och jag gjorde en grymt bra match, enligt mig alltså! Alla spelade nog bra idag! Är extremt trött just nu och ska nog pallra mig i duschen, ohja, en lååång dusch ska jag ta...

Match igen

Tja! Angående förra inlägget: Jag fick faktiskt massage sen och Sandra fick plocka ur diskmaskinen, tänkte bara göra det klart för er. Nu håller jag iallafall på att ladda inför match. Hpooas verkligen att vi vinner nu och jag ska deffinitivt göra mitt bästa, ha det bra så länge!

Välkommen till familjen rättvisa!

Jag fick plocka undan frukosten, Sandra fick massage


Hello Kitty!

Hejjsan! Som ni kanske har märkt finns det oändligt mycket hello kitty saker, jag har suttit och kollat på lite bilder, kolla här;

Smink:

En massa Hello Kitty smink

Läppstift

Puder!

Har igen aning om vad detta är ,)

Läppglans
Elektronik;

Filmkamera!

En vanlig kamera

iPod

Bärbar dator

DVD?
Usb-minne
Kamera
Bilar mm:

Bil!

Buss!

Flygplan!
Mat:

Bröllopstårta

Födelsedagstårta!



Vin!

Panpizza!
Godis
Tårta
Hemmasaker:

Symaskin
Brödrost
Kläder:

Bröllopsklänningar

Skor och tröja
Musik:

Piano

Gitarr
Gitarr
Annat:

Däck

Tänk att ha en sån hemma!

Baby rum

Våg

Buske
En massa saker
Smycken:

Örhängen

Halsband

Zzzznaark

Nu är jag trött, riktigt trött, men innan jag går och sussisluusar ska jag berätta om dagen. Var men Sofie idag, vi gick på marknaden, Sofie köpte nåt halsband mendan jag endast köpta ätbara saker. En sockervadd som var en halvmeter lång (jag överdriver inte), varma chips och "fruktspån" inhandlades av mig, sockarvadden var riktigt jobbig att äta upp, jag tror vi hann gå två eller tre varv runt hela marknaden innan den tog slut, och sen gick vi ytterligare 9 varv på det också, kallt var det.. Sen for jag och Sofie hem till mig och chillade, vi försökte instalera The sims 3 också men det gick inte så bra, mamma har också suttit nu ganska länge och försökt men jag tror att pappa får fixa det, han är specialist på sånna saker, ledsen var att det är dåluigt med bilder nu men min mobilkamera har som sagt gett upp, och ja, det var allt jag hade att säga, nu ska jag ¨gå och sova, och till er som fortfarande är vakna; gå och lägg er!

:/

Men ååh! Det fungerade inte :( spelet alltså..

Hejj

Gissa vad jag gör? Jag instalerar The sims 3! När jag har spelat så kommen en recension. Jag är även med Sofie ;) fast det får ni höra mer om sen :D

...

Nu har jag konstaterat att jag inte ska bli städare, det håller nog mamma med om också..

...

Godmorron! Nu har jag nyss stigit upp efter en skööön natt :D Det är längesen jag sov så länge. Ska äte lite frukost nu så hejdå! :D

Allen Iverson

Kollade på lite basket på Youtube ;) hehe, hade urtrist :P
 

...

Tittade nyss på disneychannel (hehe, jag vet) opch jag kom på att alla fades-dotter samta slutar med att dottern säger; Men pappa! Jag kommer alltid vara din lilla tjej!
Ganska lustigt detdär ..

...

Hejsan alla läsare! Har ändrat designen igen men tycker att förra blev "to much", ska äta massvis med jordgubbar nu! Hejdå!

Förflutna

Hejj! Jag har faktist hunnit träna, duscha och fotat, jag gick till skogen. Det kändes som om det var flera år sen jag var där senast. Gamla minnen började strömma in i mitt huvud och det kändes som om jag gick bakåt i tiden, där var vinbärsbuskarna som jag förr har pallat från, buskarna jag sen gömt mig bakom, stenen jag sen satt på tillsammans med mina kompisar och mumsade vinbär. Den stenen kallades på dagistiden för "storstenen", på den tiden var den som ett berg, nu var det bara en sten. Trädkojan vi byggde för 8-9 år sedan var också kvar. Jag var som sagt var där ock fotade, i hopp om att min mobil skulle vilja få för sig att fungera igen, men icke, fast pappa ska kolla upp det där imorron. En glasstrut har jag satt i mig också, och det var faktiskt 4-fam år sen jag åt en sån glass, jag vet, detta inlägg blev väldigt poetiskt för att vara mig och var som en flaschback x)

....

Nu var det dags för träning igen!

Cykeldag

40 minuter, 40 minuter av rent helvete. Motvind var det i stort sett hela vägen också, men jag är ändå stolt att jag tillsammand med Olivia och Nila lyckades ta oss i mål. Men jobbigt var det, jag menar 1,1 mil och uppförsbacke hela tiden är ganska tärande, men jag tog mig i mål och helgen är nu varmt välkommen! Klockan 4 är det fotbollstajm, träning allstå och sen ska jag bara vara hemma och chilla resten av dagen, tror jag :D

Harry Potter och de vises sten

Nu har jag läst ut Harry Potter och de vises sten, den är faktiskt riktigt bra! Det tycker jag fortfarande, även fast det är tredje eller fjärde gången jag läser den. Nä nu måste jag börja byta om för träningen, hejdå! 

Torsdag

Hej! Då var man hemma igen då. Ingen speciellt har hänt idag, rektorn kom och pratade med oss, vi har blivit lite stökiga nu när vi har vikarie, men det är ju inte så konstigt.... Annars har inget speciellt hänt, cyklade vilse påväg hem, och på tala om cyklel, imorron måste vi cykla 1,1 mil med skolan! Och då kom vi ju in på det här med skola igen, idag då vi körde jeopardy (stavning?) så trodde alla att jag skulle bli assur då mitt lag inte vann, men blev jag det? Nä, där fick dom ;) Hehe, men alla vet att jag är en tävlinsmänniska och tror att direkt jag inte vinner blir jag jättesur, men där missbedömmer dom mig ;) Ska äta nåt nu och sen ikväll är det träning!


7-0?!

Hejj! Bloggar från pappas mobil, vi förlorade med 7-0, det var ju lite surt men vi mötte ett riktigt bra lag och är faktiskt nöjd med min insats. Fast det blev något jobbigt att springa omkring över hela planen i 70 minuter, nu är vi snart hemma så ska lägga undan telefonen :D

Fotbolls tajm

Hejj! Nu är det snart match, önska mig lycka till!

Onsdag

Hejsan! Kvällen igår var kall men ändå rolig ;) Amanda och Eva-Linn är ju som dom är ;) Vi tittade ju som sagt var på damernas fotbollsmatch, vi fick även uppgifter som vi skulle göra, jag och Lisette skulle hålla koll på Innerbackarna eftersom att vi spelar på den positionen, på ett papper som vi fick skulle vi skriva ner hur många lyckade och misslyckade pass dom gjorde, hur många närkamper de vann och förlorade, hur många väggspel det gjorde, hur många gånger dom sökte fri yta efter de släppt bollen och hur många avslut de hade på mål. Det var ganska svårt att hålla koll på allt men det gick ändå ;D Tyvärr förlorade dom med 4-1, eller nåt sånt.


Idag har inte så mycket hänt, vi var tvugna att vara klara med vårat SO-arbete, jag, Noomi och Marcus jobbade tillsammans om Drottning Kristona och vi hann inte bli klara, så istället för att göra arbetet snyggt så satsade vi på faktan, fick stanna kvar lite efter skolan också för att slutföra grejen. Annars har dagen varit chill, har tagit massa tabletter hela dagen för att jag håller på att bli sjuk och vill gärna kuna spela Lilla VM kvalet idag (Lilla VM är samma sak som DM).  Så echinagard och strepsil har varit min drog idag ;)  För tillfället gör jag inget speciellt, lyssnar bara på pappas
mutter;

Pappa: Jag är helt fashinerad, dom har lovat att det inte ska bli regn så jag gick ut och tvättade bilen, men alltid då jag gör det börjar det regna, helt otroligt asså....
Jag: Karma vill dig något.
Pappa: Ja, helt otroligt asså, som jag går ut och tvättar bilen blir det regn, Ajja, det är bra för potatisen.

Min älskade pappa, han är lite rolig han ;)


Tisdag

Hejj! Har kommit hem från skolan nu. Idag hände ingen såeciellt, förutom att alla har börjat ogilla våran vikarie, men detaljerna kan skippas ;)
Sitter för tillfället och läser Harry Potter, jag vet, nördigt ;) men jag ska tala om vad som är ännu nördigare. Vi tittade på en film om Einstein och nån annan viktig vetenskapsman som jag inte minns namnet på, nåt på F var det nog.. Hursomhelt så kom dom ju på en massa terorier om elektrisitet och en massa sånt, jag kom också på en terori, fast den orkar jag faktiskt inte förklara här i bloggen, alldeles för komplicerat ;)

Ikväll så ska jag titta på damernas match tillsammans med mitt lag. Annars så händer inget speciellt.. Ska återgå till Harry Potter nu, hejsvej! ;)

....

Tja! Sitter på skolan och har typ "håltimme" eller egentligen sljd men vi fick ta rast istället :) Ska gå på lunch nu, bye!

...

Har fixat en helt ny design nu, vad tycks? :D

...

Hejj! Har ätit palt nu och legat på studsmattan och solat, hade gärna lagt in nån bilöd om det inte vore för min just nu hatade mobil som just nubara kan ta bilder som sen inte går att lägga in på bloggen eftersom att; det är antingen ingen bild eller en korrupt bild. Så I'm sorry..

Måndag

Hejj! Nu är jag hemma! Idag har vi haft vikarie. det är alltid lika roligt ;) Dom vet inte regler eller nåt, men den här vikarien var ju lite rolig, hon skulle gå ut ur vårat klassrum men gick in i förrådet istället ;) Annars har dagen varit rätt chill, vi cyklade till Pontusbadet och skulle bada, men jag kunde inte vara med så jag fuck sitta på sidan och kolla på då alla andra hade roligt, fast dom 20 längderna dom fick simma kan jag klara mig utan ;) Vi åt kyklingsallad också, fastiskt jättegott! Sen cyklade vi tillbaka till skolan och sen cyklade jag hem. Vi har fått dvd skivor med filmen. Så allting är klart nu, affischen, CD-fodralet och skivan. Har typ nött ut filmen redan ;) Idag är det faktiskt ingen träning för omväxlingens skull, så jag ska väl bara ta det lugnt i det fina vädret ;)

RSS 2.0