Förflutna

Hejj! Jag har faktist hunnit träna, duscha och fotat, jag gick till skogen. Det kändes som om det var flera år sen jag var där senast. Gamla minnen började strömma in i mitt huvud och det kändes som om jag gick bakåt i tiden, där var vinbärsbuskarna som jag förr har pallat från, buskarna jag sen gömt mig bakom, stenen jag sen satt på tillsammans med mina kompisar och mumsade vinbär. Den stenen kallades på dagistiden för "storstenen", på den tiden var den som ett berg, nu var det bara en sten. Trädkojan vi byggde för 8-9 år sedan var också kvar. Jag var som sagt var där ock fotade, i hopp om att min mobil skulle vilja få för sig att fungera igen, men icke, fast pappa ska kolla upp det där imorron. En glasstrut har jag satt i mig också, och det var faktiskt 4-fam år sen jag åt en sån glass, jag vet, detta inlägg blev väldigt poetiskt för att vara mig och var som en flaschback x)

Kommentarer
Postat av: Lorien

Hej! :)



Jag väntar på att få hämta min nya kattunge från ett katthem. Men vet inte vad han/hon ska heta... Har du lust att hjälpa mig? :)



Tack på förhand! <3



länk till inlägget:

http://thereign.blogg.se/2009/june/new-kittie.html

2009-06-05 @ 20:15:46
URL: http://thereign.blogg.se/
Postat av: Chanto

sv: som sagt.. jag skrev bara det jag har hört..

2009-06-05 @ 20:21:13
URL: http://chanto.blogg.se/
Postat av: Lorien

svar: varför inte ett människonamn på en katt? :P det är ju sött ju. och dessutom är katterna för mig mer som ett syskon eller som mitt barn, så klart dom får ha ett "människonamn" :)

2009-06-05 @ 20:32:56
URL: http://thereign.blogg.se/
:

Taskiga kommentarer tas bort!
Här kan du lämna ditt meddelande:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?br />
E-postadress: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback