Umeå Fotbollsfestival!

Hejsan allesammans! Nu är jag hemma, har inte bloggat på hela helgen men jag har haft så kul att jag inte har orkat tänka på det! Här kommer iallafall en genomgång om vad jag har gjort:
Torsdag:
På morronen var det bara packa och fara iväg mot första matchen, vi spelade 1-0 mot nåt lag som jag inte minns namnet på. Vi for till skolan som vi skulle sova på och packade in oss i klassrummet. Sen på kvällen fick jag och några andra från mitt lag några nya kompisar från Skellefteå. Haha, kan typ inte ens namnet på alla x) Det blev att gå och lägga sig rätt så tidigt.
Fredag:
Vi hade första matchen vid niotiden, då spelade vi mot öjebyn, 1-1 blev det. Sen var det bara att fara och äta och sen till nästa match, det var mot ett norskt lag, jag måste då säga att dom var rikltiga lipsillar! Direkt man nuddade i dom så slängde dom sig på backen och bölade.. Det blev 1-1 mot dom också. Vi for sen hem och vilade några timmar och sen bar det iväg till nästa match, vi mötte IFK Umeå och vann m,ed 3-1, sen var det bara att fara hem och sova.
Lördag:
Våran match var inte förrän klockan fyra så på dagen for jag, Rebecka, Amanda, Hanna, Lotta och Josse och kollade på några matcher, vi fick fram att vi skulle möta Öjebyn i kvartsfinalen. Vi for till skolan och käkade och sen bard et av till matchen.
Matchen: Jag vat inte hur jag ska beskriva matchen. I första halvlek gjorde Öjebyn 2 mål, ajaj. Sen i slutet på halvleken skulle jag gå och hämta bollen eftersom att det var vårat inkast, då fick jag en armbåge i magen så att jag tappade andan, mysigt! Då tände jag till ordenligt, i andra halvleken var jag så himla arg att jag faktiskt spelade riktigt bra, Öjeby spelare flög omkring mig och jag rensade bort alla bollar jag kunde komma åt, då blev publiken arga på mig x) Bara för att samma tjej blev nertacklad ett antal gånger av mig så började några killar från sidan skrika att hon skulle slå ner mig, lycka till tänkte jag. Alla började skrika åt domaren att han skulle ge mig rött kort, haha, jag fick inte ens ett gult x) Jag fick endast en frispark emot mig, man får ju köra axel mot axel ;) Hur som helst fortsatte publiken att skrika åt mig men Öjebyn tog sig inte igenom våran backlinje så det blev inga mål bakåt, men heler inga mål framåt, slutställningen blev 2-0 till dom, men jag var faktiskt riktigt nöjd över min insats för en gångs skull ;)

Så alltså har helgen varit rätt så lyckad. Vi for på discot också, jag dansade med någon men jag vet inte ens hur han såg ut x) Haha, vi hade kul på discot. Idag var det bara att packa ihop och fara hem.

JUag har faktiskt inte fotat någonting men tänker sno bildet från mina lagkamrater senare ;)

Kommentarer
Postat av: JENNIFER

Hello !

Vill du vara med & tävla? I så fall klicka in här & anmäl dig till veckans blogg ; http://jjennifeh.blogg.se/2009/august/veckans-blogg.html#comment

2009-08-02 @ 18:20:42
URL: http://jjennifeh.blogg.se/
Postat av: Eob

Sv: ojsan, tack :)

2009-08-02 @ 18:44:46
URL: http://eobszone.blogg.se/
Postat av: amanda

haha discot ägde :D

2009-08-02 @ 18:50:34
URL: http://amandaliikamaa.blogg.se/
Postat av: Simone

haha, det tkr du xD?

2009-08-02 @ 19:20:45
URL: http://fantasifylld.blogg.se/
Postat av: V I L J A - Släpp aldrig dina drömmar ♡

Tjingeling! Tittar in och önskar dig en fin Söndagskväll :)

2009-08-02 @ 20:40:09
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: B E A <3

Hoppas att allt är bra med dig idag :)

2009-08-02 @ 23:42:51
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Hannes

Hoppas du hade en bra söndag och vad händer imorgon?



Kram:)

2009-08-03 @ 01:09:43
URL: http://haannees.blogg.se/
Postat av: Leia

God dag =)

2009-08-03 @ 10:59:35
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
:

Taskiga kommentarer tas bort!
Här kan du lämna ditt meddelande:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?br />
E-postadress: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback